به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در شرایطی که مصر در شش ماهه اول 2013 در مقایسه با مدت زمان مشابه در سال گذشته رشد گردشگرانش را تجربه کرد و این کشور در این زمان میزبان حدود پنج میلیون و 700 هزار گردشگر بود، ناآرامیهای خونین در مصر این کشور را از گردشگران خالی میکند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، در حال حاضر در 14 استان مصر از جمله قاهره برای یک ماه وضعیت فوقالعاده اعلام شده، با این وجود صدها تن از طرفداران اخوان المسلمین این قانون را نقض و در حمایت از محمد مرسی تظاهراتی را برگزار کردهاند.
کابینه مصر همچنین از اعمال قانون منع آمد و شد در استانهای قاهره، جیزه، اسکندریه، بنی سوید، منیا، اسیوط، سوهاج، بحیرة، سینای شمالی، سینای جنوبی، سوئز، اسماعیلیه، فیوم و قنا خبر داده که تمامی آنها از مقاصد گردشگری مصر محسوب میشوند.
در این شرایط ارتش و پلیس مصر خیابانهای اطراف فرودگاههای مصر از جمله فرودگاه قاهره را بستهاند. به همین دلیل پروازها از قاهره به خاطر بسته بودن خیابانهای اطراف فرودگاه با تاخیر انجام میشود و گردشگران که قصد خروج از مصر دارند بدلیل لغو بسیاری از پروزاها در فردوگاهها سرگردانند.
از سوی دیگر درهای اهرام ثلاثه، موزه قاهره، مجموعه معابد کارناک و معبد ابوسمبل تا اطلاع ثانوی به روی گردشگران بسته است و مناطق گردشگری آسوان و شرمالشیخ نیز به سرعت از گردشگران خالی میشوند که این امر کاهش چشمگیر درآمدهای مصر از محل صنعت گردشگری را در پی خواهد داشت.
در سال 2011 نیز به دلیل ناآرامیهای مصر که به برکناری حُسنی مبارک انجامید، درآمدهای مصر از محل صنعت گردشگری با میزبانی از 10 میلیون گردشگر در مقایسه با سال پیش از آن 30 درصد کاهش یافت و تعداد گردشگران این کشور نیز در سال 2011 حدود پنج میلیون نفر نسبت به سال 2010 کاهش داشت.
مصر در سال 2010 با قرار گرفتن در بین 10 مقصد برتر گردشگری جهان، میزبان نزدیک به 15 میلیون گردشگر بود. صنعت گردشگری یکی از ارکان اقتصاد مصر است و حدود پنج میلیون نفر از نیروی کار این کشور در صنعت گردشگری و صنایع مرتبط به کار اشتغال دارند.