کد خبر: ۱۵۷۴۱
زمان انتشار: ۱۸:۰۹     ۲۱ تير ۱۳۹۰
سرویس ورزشی بی باک، به مناسبت نیم قرن مربیگری استاد گرانقدر حاج احمد علمائی بنیانگذار سبک رزم انتظاران حضرت مهدی (عج) مراسم تجلیل از ایشان مقارن با میلاد حضرت صاحب الزمان(عج) در روز نیمه شعبان از ساعت 17 الی 20 در مجموعه ورزشی شهید حیدرنیا واقع در خیابان حافظ برگزار می گردد.



معرفي سبک و ارتباط آن با انتظار فرج امام زمان (ارواحناه فداه)

استاد حاج احمد علمایی در این باره می گوید: سبک رزم انتظاران حضرت مهدي صاحب الزمان (عج) تلفيقي از يک سبک کاراته جهاني و تکنيکهاي رزمي مي باشد که تجربه اي 50 ساله از رشته کشتي کچ را به همراه دارد. اين سبک بنا به تفکر فرهنگي، ديني و ورزشي اينجانب پايه ريزي شده است و از آنجايي که هدف اصلي ورزش ساختن جسم و روح و در نهايت به عرصه کشيدن انسانيت در سطح جامعه است. سعي خود را بر آن داشتيم که در اين سبک از ابعاد اخلاقي هم استفاده کنيم زيرا که جامعه ي ما نياز به انسانهايي خود ساخته و توانگر براي اداره ي امور دارد و در همين راستا چون در زمان انقلاب و جنگ تحميلي ما با فرهنگ بسيج ارتباط تنگاتنگ داشتيم، براساس نياز به خط ولايي و دفاع از مکتب ولايي اين سبک را ابداع کرديم تا بتوانيم جوانان سلحشور و پرتحرک جامعه را بيشتر به سوي انتظار فرج حضرت ولي عصر (ارواحناه فداه) هدايت کنيم. لازم است اين مطلب را هم متذکر شوم که انتخاب اين رشته که تلفيقي از کاراته و تکنيکهاي رزمي است بدين منظور بود که جوانان ما بتوانند با سيماي سربازي آقا امام زمان (عج) در عرصه ي ورزشهاي رزمي خودنمايي کنند و احسن ها را بر زبان مردم بياورند و به جهانيان انسانيت را نشان دهند و بايد گفت همين جوانان با همين طرز تفکر توانستد در هشت سال دفاع مقدس با تکيه بر نيروي ايمان و سلامتي جسم دنياي کفر را به زانو در آورند. بر همين اساس و با همين ابزار ما تلاش مي کنيم که سفره ي انتظار را گسترش داده و انشاالله انقلاب اسلامي را به انقلاب جهاني حضرت مهدي(عج) اتصال دهيم.
به اميد روزي که خداوند به ما لياقت بدهد که در کنار رهبر عزيزمان پرچم انقلاب را به دست صاحب آن تقديم کنيم و در رکاب آن حضرت به درجه رفيع شهادت نائل آييم.



اهداف سبک رزم انتظاران حضرت مهدی(عج)

اهداف سبک رزم انتظاران حضرت مهدي (عج) از دو جنبه قابل بررسي است:
الف. جنبه ي جسماني
ب. جنبه ي روحاني
که به بررسي اين دو موضوع مي پردازيم
الف – جنبه جسماني: ما براي ساختن جسم نياز به ابزارهايي داريم که در مطالب گذشته در مورد اين ابزارها صحبت کرديم که اهم آنها عبارتند از:
•  تکنيکهاي فردي و جمعي در زمينه ي کاراته
•  تکنيکهاي انتخابي از ورزش کشتي کچ که در اين قسمت داراي تجربه اي 50 ساله هستيم.
•  همچينين ابداع تکنيکهاي جديد که بتوان در اين راستا بهره ي بهتري از آنها گرفت.
ب – جنبه روحاني: که مهمترين هدف ما از اين سبک جنبه ي روحاني است. زيرا که روح سالم مي تواند بدني سالم بسازد. در اين راستا با وجود نزديکي محل باشگاه به مسجد کار ما آسانتر شده است. زيرا بهترين و ارزشمندترين محل براي سيقل دادن و تجلي دادن به روح مسجد است. همچنين با برگزاري کلاسهاي قرآن و سعي در عمل به آن و همينطور خواندن دعاهاي وارده و برگزاري کلاسهاي احکام سعي مي کنيم که به هدف والاي خود يعني ساختن روح و نزديکي آن به خداوند تبارک و تعالي برسيم.



معرفی اجمالی استاد علمائی


حاج احمد علمایی در سال 1323 در روستای هریس از توابع شهرستان سراب به دنیا آمده اما بیشتر عمر خود را در تهران سپری کرده است.

به نوشته مشرق، حاج احمد یکی از انسانهایی است که در میان ما زندگی می کند ولی به باورهایی که ما آنها را فراموش کرده ایم همچنان معتقد است. ارزش هایی همچون سربازی برای امام زمان و ولی فقیه ، شاهد و حاضر بودن شهدا و امام، آثار و تبعات نیکی به پدر و مادر و نماز اول وقت و ...

این انسان وارسته از سنین نوجوانی به ورزش های رزمی علاقه مند شد و در سنین جوانی به درجه استادی در ورزش کشتی کج رسید. (در آن زمان (قبل از انقلاب حدود سال 1335) تنها ورزش رزمی موجود در ایران ورزش کشتی کج بود.) ایشان از سال 1340 به امر مربی گری پرداخته و تا کنون نیز این کار را رها نکرده است.

وی پس از انقلاب و با ورود ورزش رزمی کاراته به ایران، به سفارش یکی از دوستان به فعالیت در رشته کاراته پرداخته و تاکنون موفق به اخذ کمربند مشکی دان 8 شده است. ایشان سبکی جدید با نام رزم انتظاران در فدراسیون کاراته به ثبت رسانده(که تلفیقی از کاراته و کشتی کج می باشد) و کمیته ای را با نام کمیته رزمی مساجد کشور به ثبت رسانده است. به پاس تلاش های ایشان در امر توسعه کاراته ، فدراسیون کاراته ایران دو دان افتخاری نیز به ایشان اعطا کرده است.
این مربی ممتاز کشوری در سالهای متمادی مربیگری، شاگردان بسیاری تربیت کرده که بسیاری از آنان در هشت سال جنگ تحمیلی به شهادت رسیده اند. آخرین شهید باشگاه حاج احمد علمایی، شهید امیر حسام ذوالعلی دارای کمربند مشکی دان یک است که در قضایای فتنه سال 1388 توسط عوامل فتنه به شهادت رسید. عکس شهدای باشگاه همواره در راهروی ورودی باشگاه خودنمایی می کند و زینت بخش این مکان ورزشی می باشد.

تکنیک های رزمی ابداعی و تلفیقی با کاراته یکی از ویژگی های کلاس های حاج احمد علمایی است، حاج احمد در این رابطه و این نوع تکنیک ها می گوید: در این سبک یک نوع تلفیقی از فن های کاراته با فرهنگ ایرانی اسلامی به وجود آمده به این صورت که علاوه بر فن ها و ضربات ابتکاری از کلمات و اصطلاحات ایرانی اسلامی و نام ائمه استفاده می شود.
 
به طور مثال در رشته کاراته و ورزش های رزمی  از اصطلاحاتی مانند اوس و یا کیاکشی استفاده می شود که ما در این باشگاه به جای این لغات از یا علی و یا حسین استفاده می کنیم.

همه ساله در روز نیمه شعبان جشنواره فرهنگی ورزشی از سوی کمیته رزمی مساجد کشور برگزار میشود. امسال نیز این جشنواره در روز نیمه شعبان برگزار خواهد شد و از اهمیت ویژه ای برخوردار است.زیرا امسال مصادف با نیم قرن مربی گری حاج آقا علمایی است.

این پیشکسوت ورزشهای رزمی که همچنان مانند یک جوان 18 ساله ورزش میکند، الگویی مناسب چه از جهت ورزشی و چه از جهت اخلاقی برای جوانان می باشد.



















نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۰۹:۵۸ - ۲۲ تير ۱۳۹۰
۰
۰
ماشالله
انشالله بعدازصدسال دیگه عاقبتش شهادت باشد
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها