کد خبر: ۱۵۷۱۵۶
زمان انتشار: ۱۶:۰۲     ۲۳ مرداد ۱۳۹۲
نطق کوچک زاده در مخالفت با وزیر پیشنهادی دادگستری و پاسخ پور محمدی:
نماینده مردم تهران خطاب به پورمحمدی گفت: آقای پورمحمدی شما قائم مقام وزارت در این دوره بوده‌اید که آقای علی ربیعی در توصیف آن می‌گوید در این دوران در مدیران باورهای جدیدی به وجود آمد و یادم هست برای خرید میوه رفته بودم که دیدم ساعت 10 صبح یک وزیر با لباس گرمکن و با 3 اتومبیل بیت‌المال و چند محافظ با وسایل تنیس از ورزش بر می‌گشت.
به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، روز سوم جلسه بررسی صلاحیت های وزرای پیشنهادی، با بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی دادگستری ادامه پیدا کرد.

مهدی کوچک زاده، نماینده مردم تهران در مجلس یکی از مخالفان وزارت پورمحمدی بود که نطق خود را بیان کرد. وی گفت که مخالفتش با پورمحمدی حاصل ارزیابی عملکرد  او در سمت های مختلف است.

نماینده مردم تهران در ابتدای اظهاراتش به سخنان امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری در خصوص عدالت پرداخت و اظهار داشت: بنده در زمان دولت احمدی‌نژاد هم به آقای پورمحمدی رای ندادم. البته احتمال هرچند اندک وجود دارد که بعد از مباحث مطرح شده در این جلسه نظرم تغییر کند.

وی با بیان اینکه پورمحمدی طی سالهای بعد از جنگ قائم مقام وزیر اطلاعات و در سه سال اول دولت نهم مسئولیت وزارت کشور و در پنج سال اخیر ریاست سازمان بازرسی را به عهده داشته است افزود: رای منفی من به آقای پورمحمدی حاصل ارزیابی عملکرد او بدون اشاره به محتویات و مصادیق است. ممکن است آنچه در نظر من وجود دارد در مورد حوزه زیر نظر ایشان باشد و به خودش مربوط نیست.

نماینده مردم تهران خطاب به وزیر پیشنهادی دادگستری گفت: آقای پورمحمدی شما در دوره قائم‌مقام وزارت اطلاعات بوده‌اید که گسترده‌ترین فعالیت اقتصادی توسط این وزارتخانه در آن دوران بوده است .

کوچک‌زاده ادامه داد: علی ربیعی وزیر پیشنهادی تعاون کار و رفاه اجتماعی در مصاحبه خود در ماهنامه صبح صفحه 29، شماره 4 در مهر 86اینچنین گفته است: "در این دوران خیلی از مسائل قبیح و ضدارزش بود که حالت قبح و ضدارزشی خود را از دست داد. حتی ما یکسری آیات و احادیث داشتیم که متعلق به زمان گذشته تلقی شد . در این دوره جامعه شاهد ظهور پدیده‌ای بود که مقام معظم رهبری با عنوان طبقه جدید و مرفه با ثروت‌های بادآورده از یاد کردند".

وی تاکید کرد: بنده یادآوری می‌کنم که آن دوران، همان دورانی است که دعوت‌های افراطی نظیر دعوت مردم به تبدیل نماز جمعه به مانور تجمل و دعوت بسیجی‌ها به پرهیز از جلمبربازی در خطبه‌های نماز جمعه مطرح شد و مسئول دیگر این کابینه یعنی آقای علوی آن دوره را دوره جوشش چشمه‌های پرفیض می‌دانند، البته بماند.

نماینده مردم تهران خطاب به پورمحمدی گفت: آقای پورمحمدی شما قائم مقام وزارت در این دوره بوده‌اید که آقای علی ربیعی در توصیف آن می‌گوید در این دوران در مدیران باورهای جدیدی به وجود آمد و یادم هست برای خرید میوه رفته بودم که دیدم ساعت 10 صبح یک وزیر با لباس گرمکن و با 3 اتومبیل بیت‌المال و چند محافظ با وسایل تنیس از ورزش بر می‌گشت.

کوچک‌زاده ادامه داد: آقای پورمحمدی شما در راستای جلوگیری از این رفتارهای نابودکننده عدالت و زمینه‌ساز افراط چه کردید؟ آقای پورمحمدی در همین دوران است که رهبر معظم انقلاب درباره تجمل‌، رفاه‌طلبی و اشرافی‌گری مسئولان هشدار داد. آقای پورمحمدی برای تحقق سخن رهبری درباره جلوگیری اشرافی‌گری مدیران چه اقدامی کردید؟ که البته اسناد و مدارک خلاف این را نشان می‌دهد.

وی خطاب به رئیس‌جمهور گفت: آقای روحانی به شما می‌گویم که مکررا در سخنان خود گفته‌اید جامعه از افراط و تفریط به تنگ آمده و خواهان اعتدال است که این حرف حقی است. خدا کند که از آن اراده باطلی نشود و خدا کند این حرف حق، داس نشود.

نماینده مردم تهران خطاب به روحانی اظهار داشت: می‌خواهم به استناد یک نظریه صریح علمی که وزیر شما آقای ربیعی که آن زمان‌ها انقلابی‌تر بوده، به شما عرض کنم که در اگر در جامعه افراط مشاهده می‌شود، یکی از دلایل عمده بلکه اصلی‌ترین آن به تنگ آمدن جامعه از بی‌عدالتی است.

کوچک‌زاده تاکید کرد: آقای آملی‌لاریجانی، آقای روحانی! کسی که در دوران اوج‌گیری به بی‌توجهی به عدالت اجتماعی قائم مقام وزارت اطلاعات بوده و در دوره حضورش در وزارت کشور و سازمان بازرسی به مقوله حافظ نظام یعنی عدالت بی‌توجهی داشته، نمی‌تواند وزیر خوبی برای کابینه ضد افراط و خواهان اعتدال باشد. زیرا بسیاری از افراط‌ها زاییده بی‌عدالتی است. چه نام جنبش اصلاحات بر آن بگذاریم، چه سبز یا فتنه، انحراف، حرکت‌های افراطی در حرم حضرم امام، حضرت معصومه یا حرم امام رضا. مردم طبق فطرت بیمار نیستند که حرکت‌های افراطی انجام دهند.

در این هنگام سیدشریف حسینی عضو هیئت رئیسه مجلس خواستار دادن تذکری شد که لاریجانی از او درخواست کرد که صحبتش را از تریبون هیئت رئیسه با او مطرح کند.

رئیس مجلس بعد از صحبت با شریف حسینی خطاب به کوچک‌زاده گفت: شما در مخالفت با آقای پورمحمدی باید صحبت کنید، اما در سخنان خود درباره یک وزیر دیگر هم سخنانی را مطرح می‌کنید. گاهی اگر راجع به کلیات دولت صحبت می‌شود، می‌توان این‌گونه حرفها را مطرح کرد، اما شما برای مخالفت با وزیر دادگستری وقت گرفتید و راجع به وزیر دیگری صحبت می‌کنید که این اشتباه است.

کوچک‌زاده نیز اظهار داشت: صحبت‌های من منطق افراد حاضر در دولت است.

وی همچنین تاکید کرد: ممکن است نام افراط در دوره‌های مختلف تغییر پیدا کند و این نام‌ها را خود افراطیون درست می‌کنند.

نماینده مردم تهران خطاب به وزیر پیشنهادی دادگستری اظهار داشت: آقای پورمحمدی کارنامه شما در دوران وزارت کشور و سازمان بازرسی مقابله با بی‌عدالتی نبوده است. آقای رئیس‌جمهور اگر می‌خواهید ریشه افراط کنده شود و اعتدال برقرار شود آن را به صورت جدی پیگیری کنید.

حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی وزیر پیشنهادی وزارت دادگستری امروز چهارشنبه در صحن علنی مجلس اظهار داشت: خدا را سپاس که در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که در آن معنویت خداخواهی، حق‌طلبی، اخلاص، ایثار و شهادت‌طلبی موج می‌زند و رمضان گذشته شاهد مدعای بنده است.

وزیر پیشنهادی وزارت دادگستری تصریح کرد: خداوند را بی‌نهایت باید سپاسگزار باشیم از این همه نعمتی که به ما عنایت کرد که در این فضا تنفس می‌کنیم؛ خدا را باید شاکر باشیم که در نظام اسلامی قدم می‌زنیم، حرکت می‌کنیم و حضور داریم.

وی افزود: وقتی که انسان این فضای مجلس را می‌بیند این حساسیت، وسواس، دقت در ارزش‌ها، آرمان‌ها، باورها سرمایه‌های ملت، دیانت، حفاظت از امنیت، تمامیت ارضی و همه نیازهای واقعی و جدی مردم خود یک ارزش به شمار می‌رود و باید سپاسگزار خداوند باشیم.

حجت‌الاسلام پورمحمدی یادآور شد: این همه خدمتگذار، امین، انسان صالح که در کشور تلاش می‌کنند نعمت بزرگی است و باید خدا را سپاس بگوییم که در این فضا حضور داریم و سپاس بیشتر که بتوانیم در این راه گام برداریم و خدمتگذار باشیم.

وزیر پیشنهادی وزارت دادگستری گفت: واقعاً نمی‌دانم با چه زبانی خدا را شکر بگویم که به بنده کوچکی مثل من توفیق خدمتگذاری را در موقعیت‌های مختلف عنایت می‌کند؛ از اینکه حوزه‌های سخت و پرمسئولیت متوجه بنده است لطفی از جانب خداوند است و هرکه بامش بیش برفش بیشتر.

پورمحمدی افزود: ما فکر می‌کردیم حال که وزارت دادگستری به تعبیر دوست منتقدمان هیچ جایگاه و فایده‌ای ندارد نمی‌دانستیم اینقدر پردردسر برگزار می‌شود؛ ما زمانی برای وزارت کشور به این مجلس آمدیم که رأی اعتماد بگیریم و خیلی روز پر سروصدا و دیدنی و تاریخی بود.

وزیر پیشنهادی وزارت دادگستری ادامه داد: روز دیگری هم برای پرونده سه هزار میلیارد تومانی به این مجلس آمدیم و آن هم روز عجیبی بود و 72 دقیقه دوستان گوش می‌کردند و بعد از آن هم می‌گفتند ادامه داشته باشد به طوریکه از نفس افتاده بودم. امروز هم آمده بودیم برای استراحت در وزارت دادگستری و فکر می‌کردیم آرامتر است ولی ظاهراً دیدیم وضع به شکل دیگری است.

وی در ادامه سخنان خود به ذکر خاطره‌ای پرداخت و گفت: وقتی صحبت‌های دوست منتقدمان را در صبح شنیدم یاد حادثه‌ای در سال 59 افتادم؛ روز 15 اسفند 59 سمینار قضات و دادستان‌ها در ساختمان دادگستری در میدان ارگ برگزار شده بود و شهید بهشتی در آن زمان رئیس دیوان عالی کشور بود و بنده به عنوان دادستان چند شهر خوزستان در این سمینار شرکت داشتم.

حجت‌الاسلام پورمحمدی گفت: روز 15 اسفند فردای 14 اسفند تاریخی است که همه می‌دانیم چه حادثه‌ای بود؛ ما چند نفر از دادستان‌ها و قضات گروه گروه با شهید بهشتی ملاقات داشتیم نوبت ما بعداز ظهر روز 15 اسفند بود و خدمت شهید بهشتی در دفتر ایشان رفتیم که از پائین ساختمان فریاد بلند شد.

وزیر پیشنهادی وزارت دادگستری اضافه کرد: همان‌هایی که دیروز در چمن دانشگاه که الآن محل نماز جمعه است و آن حادثه و قائله را آفریدند پشت دیوار دادگستری آمدند، نمی‌خواهم به ملت جسارت کنم اما ناچارم تاریخ را بگویم؛ مرگ بر بهشتی آنها ساختمان را می‌لرزاند؛ بهشتی در نگاه آنها مظهر اشرافیت و سرمایه‌داری و حافظ اشرافیت و سرمایه‌داران، ولی آن بزرگ، آرام سکوت کرد.

وی گفت: ما متشنج بودیم و دوستان صحبت کردند که چرا حرف نمی‌زنید اما ایشان فرمود «انّ‌ الله یدافع عن ‌الذین آمنوا»؛ ما مظهر اشرافیتیم؟ در آن دولت فلان، قائم‌مقام وزارت‌خانه بودیم حافظ اشرافیت بودیم؟ چه می‌گویید؟

حجت‌الاسلام پورمحمدی گفت: بنده وقتی این دوست منتقدمان (کوچک زاده) آن حرف‌ها را زد با خود فکر کردیم چه سخنی بگوییم. گفتم که همین برخوردها را با بزرگان ما مثل شهید بهشتی و دیگران هم داشتند، همان‌هایی که امروز نویسندگان و گویندگان و آماده‌کنندگان مطلب برای سایـت‌ها، تلویزیون‌ها و شبکه‌های ماهواره‌ای آن ور آب هستند و همه سندهای آن موجود است.

وزیر پیشنهادی وزارت دادگستری افزود: ترسیدم برای آن عزیز چرا که آنها نیاز شعارهای سوپر انقلابی می‌دادند و امروز این سرنوشتشان است؛ امروز به سازمان خودم رفتم نماز را که خواندم بین نماز ظهر و عصر برای آن دوست عزیز منتقد صبح دو رکعت نماز خواندم و دعا کردم برای او و خودم که عاقبت به خیر شویم و منحرف نشده و ثابت قدم بمانیم و اگر آن مطالب در افکار عمومی مطرح نمی‌شد این چند کلمه را نیز دوست نداشتم بیان کنم.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها