با نزديك شدن كشور به انتخابات مجلس شوراي اسلامي، افراطيون اصلاحطلب و اپوزيسيون خارجنشين سعي ميكنند با انواع و اقسام تاكتيكها و استراتژيها، زمينهي بازگشت برخي از مهرههاي نيمسوختهي خود را فراهم آورند.
به گزارش 598 به نقل از بولتن نيوز، ماهنامهي «مهر نامه» كه وظيفهي انتشار مباحث تئوريك اصلاحطلبان و اپوزيسيون روشنفكر را بر عهده دارد در آخرين شمارهي خود پروندهاي با موضوع «آيين مصالحه» باز كرد تا در آن سخن از باب صلح و آشتي در مسائل سياسي به ميان آورد و تلويحا براي حضور مجدد اصلاحطلبان زمينهسازي كند.
در اين ميان سخنان آقاي مثلا استراتژيست، مصطفي تاجزاده نيز در نوع خود جالب است. تاج زاده در مصاحبهاي كه آن را سايت كلمه منتشر كرده، با تكرار سخنان خاتمي بيان كرد: «پس از جنبش سبز دیگر راه میانهای برای شرکت در انتخابات باقی نمانده و هرگونه انتخاباتی یا باید به طور کامل آزاد باشد یا با شرکت نکردن در آن باید باعث تشدید اختلافات هیات حاکمه و مشروعیتزدایی از آن شد»!
تاجزاده كه هنوز تصور ميكند اصلاحطلبان در ميان مردم جايي دارند و بر اين مبنا توهمات خود را بافته، مدعي است اصولگرایان دیر یا زود برای سامان دادن اوضاع به سراغ اصلاحطلبان خواهند آمد! سپي وي سعي ميكند به همپالگيهاي خود دلداری داده و اينطور بگويد: «جای هیچ نگرانی نیست و نباید هول شد. باید طبیعی رفت جلو و اجازه داد زمان، آنها را از درون آسیب پذیر کند و در عین حال ما نیز کارها را به خوبی دنبال کنیم. باید دقت کرد که در آن طرف اختلافات رو به گسترش و دعوا به طور جدی در جریان است.»
و سپس اينطور ادامه داد كه: «از اين رو اگر آنان احساس کنند که ما شرکت نمي کنيم مجبور مي شوند تصميمي استراتژيک بگيرند بدين معني که يا بايد اصلاح طلبان را حذف کنند و يا تن به اختلاف گسترده داخلي دهند. از آنجا که حريم ها و حرمت ها را نيز رعايت نمي کنند و از خدا، شرع و اسلام مايه مي گذارند و انواع تهمت ها و اتهام را متوجه هم مي کنند و به اين ترتيب اين وضعيت براي آنان مشکل ساز خواهد بود. و اگر غير از اين نيز بخواهند رفتار کنند بايد اصلاح طلبان را وارد بازي کنند، آن هم تمام و کمال، همان طور که هستند و نبايد چاره ايي غير از اين بگذاريم. من صحبت هاي آقاي خاتمي را هم در همين راستا مي بينيم.»
گفتههاي اين عامل اصلي فتنهي 88 در حالي است كه مردم ايران بعد از دولت خاتمي و «افتضاحات»ي كه به نام «اصلاحات» به بار آوردند اساسا از آنها رويگردان شده و در چند انتخابات گذشته، بارها و بارها به آنها «نه» گفتند.
از طرف ديگر، در چند روز اخير بسياري از اصلاحطلبان گذشته كه حالا ديگر ماهيت اصليشان رو شده است به صراحت سخن از ضديت با جمهوري اسلامي به ميان آورده و حتي از اصلاحات و اصلاحطلبان نيز رويگردان شدهاند. براي مثال مجتبي واحدي چندين روز پيش در يك فيلم ويدئويي كه توسط خودش ضبط و پخش شد اعلام كرد: «من اينجا به صراحت مي گويم ديگر اصلاح طلب نيستم.»
و يا در مثالي ديگر، بابك داد كه از او به عنوان كاتب ويژهي سيد محمد خاتمي در دوران رياست جمهوري او ياد ميشود و پس از انتخابات رياست جمهوري 88 از کشور گريخت، در گفتگو با برنامهي پارازيت صداي آمريکا به سؤال مجري که پرسيد «آيا هنوز اصلاح طلب دوم خردادي خاتمي چي هستيد؟» واکنش نشان داد و گفت: «نخير به هيچ عنوان الان نيستم. من از روزي که منزلم را ترک کردم اساسا از دايرهي قبول داشتن نظام جمهوري اسلامي بيرون آمدم، قبل از آن هم اصلاح طلب نبودم، در واقع از سال 80 يعني آغاز دور دوم رياست جمهوري آقاي خاتمي يکي از منتقدين حضور دوباره ايشان در صحنهي رياست جمهوري بودم و در واقع به تغيير فکر ميکردم که علائم و نشانههايش را در آقاي کروبي مي ديدم».
از ديگر سو، جريانهاي سلطنتطلب كه تا پيش از اين سعي ميكردند از جريان اصلاحات براي رسيدن به منافع خود استفاده كنند با شنيدن و ديدن رفتار دو گانهي اشخاصي چون خاتمي كه براي رسيدن به قدرت سعي ميكنند تغيير لحن داده و خود را دلسوز انقلاب و مردم نشان دهند به شدت عصباني شده و با قوت هر چه تمامتر به آنها حملهور شدند.
بر اين اساس سایت شبکه سلطنت طلب پارس با اشاره به رفتار پر از تناقض و تضاد اصلاحطلبان و فريبكاري مردم به وسيلهي آنان نوشت: «نزدیک به 15 سال است که گروهی با برچسب اصلاح طلب به قدرت سیاسی آمده و در رفتاری پر از تناقض و تضاد که از آنها جز به فریبکاری نمی توان یادکرد، مردم را به دست انداز، چاله و حتی چاه های بسیار انداخته اند و هنوز هم باوجود انواع تجربه های تلخ و ناگوار از کارهای نابکارانه خود دست برنمی دارند. سردسته این جماعت محمد خاتمی است.»
این سایت اضافه كرد: «این ماجرای مشمئز کننده چندماه پیش با سخنان سیّد محمد خاتمی آغاز شد. او در 7 دیماه 1389 اعلام کرد اصلاح طلبان برای شرکت در انتخابات مجلس آینده خواستار پایبندی همگان به قانون اساسی، آزادی زندانیان سیاسی و فراهم شدن زمینه برگزاری انتخابات سالم و آزاد هستند! در قاموس سیّدمحمد خاتمی و یارانش، انتخابات سالم و آزاد انتخاباتی است که نام آنها از صندوق ها بیرون بیاید.»
و سپس ادامه داد: «در 3 تیر 1390، محمدرضا خاتمی نیز به میدان آمد.شرط هایی که محمد رضا خاتمی برمی شمارد انسان را به یاد آن آدمی می اندازد که به ده راهش نمی دادند و سراغ خانه کدخدا را می گرفت!»
و در پايان نوشت: «جماعت اصلاح طلب جنسشان جور است. فقط سیّد محمد خاتمی و محمدرضا خاتمی نیستند. جواهر نایابی چون مسعود بهنود را نیز دارند تا در تنگناها به دادشان برسد. روزنامه نگاری که زمانی فخر می فروخت که با امیرعباس هویدا پالوده می خورد و اکنون سالهاست که در کسوت اصلاح طلبی در انگلستان با برخورداری از سخاوت بنگاه سخن پراکنی بی بی سی روزگار می گذراند».
از طرف ديگر برخي از ضد انقلابهاي خارج نشين در اظهارات جديد خود پرده از ماهيت اصلي اصلاحطلبان بر انداختند و دست به افشاگري عليه آنان زدند. براي مثال ابوالحسن بنی صدر، در مصاحبه ای با رادیو فرانسه در مورد علاقهي کشورهای غربی به اردشیر امیر ارجمند، سخنگوی میر حسین موسوی در خارج کشور و بی توجهی این کشورها به مجتبی واحدی، سخنگوی مهدی کروبی گفت: «دلیلش روشن است. برای اینکه این محافل بر روی جریان اصلاحطلب در درون رژیم سرمایهگذاری کردهاند. تغییر رژیم چیزی است که تصور آن در ذهن آنها بعید به نظر میرسد؛ افزون بر اینکه آنها منافعشان هم همین را اقتضا دارد.»
بنيصدر ادامه داد: «آنها به دنبال دموکراسی در کشور ما نیستند. آنها به دنبال رژیم هایی هستند که منافع آنها را تامین کند، همین و بس؛ صورت ظاهری هم داشته باشد چه بهتر، اما نداشت هم نداشت. مثل عربستان که الان دارد نقش ضد انقلاب را بازی میکند. در یمن، در بحرین، در مصر، در سوریه، در لیبی، هیچکس هم نمیگوید چرا بالای چشمت ابروست!»
وي افزود: «آنها به دنبال رژیمی هستند که حافظ منافع آنها باشد. خوب آقای واحدی از آن خط دور شد و خطی در پیش گرفته که تغییر رژیم را ایجاب میکند. حال آنکه آن یکی ماندن در رژیم و اصلاح کردن آن را می خواهد؛ به ترتیبی که توقعات غرب هم برآورده شود.»
اما از همهي انها مهمتر شايد سخنان «امير عباس فخرآور» باشد. بعد از پخش مستند «ماموریت در بن بست» كه توسط رسانهي ملی تهيه شده و در آن به نقش فخرآور دراغتشاشات تیر ماه 78 اشاره شده بود وی با حضور در شبکهي سلطنتطلب پارس برای آنكه از خود رفع اتهام كند با شدت هرچه تمامتر به اصلاح طلبان حمله کرد و واقعيات ديگري را رو كرد.
به گزارش جام نيوز، فخر آور در ابتدای این مصاحبه، آشکارا از دریافت دلارهای آمریکایی از سوی اصلاح طلبان سخن گفت. همچنین گفت: «همیشه تکه هایی از گوشت جلوی اصلاح طلبان و غیر آنها می اندازند و در مقابل چیزهایی می خواهند.»
وی افزود: « از خود سازگارا بگیرید تا علی افشاری، تمام این طیف (اصلاح طلبان) تا خود دوستان دانشجو و شبه دانشجوی سابق ما ،الان همه کارمند صدای آمریکا و حقوق بگیر رسمی دولت آمریکا هستند. همه دارند پول های دولتی دریافت می کنند».
وی که در جریان اغتشاشات 18 تیر 78 از کشور خارج و به آمریکا پناهنده شد، در ادامه با لو دادن برخی شگردهای آمریکایی ها برای حمایت مالی از عناصر خود گفت: «ما به سراغ سرمایه داران آمریکایی رفتیم. برای نمونه، صاحب "باشگاه هاکی روی یخ فیلادلزفیا " قبول کرد از ما حمایت مالی کند..ما پروژه های خود را به آنها می دادیم و آنها نیز بخشی از منابع مالی آن را تامین می کردند. مثلا پروژه می دادیم که برای پاک سازی بخش صدای آمریکا، احتیاج به چنین کمپینی داریم و این هم هزینه هایش است و آنها نیز قبول می کردند».