بولتن نیوز : وزارت ورزش و جوانان بالاخره پس از کش و قوس های فراوان و با اصرار اهالی بهارستان، تشکیل و پس از مدتی بلاتکلیفی و عدم رای اعتماد سجادی به عنوان اولین وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان از مجلس، سرپرست خود را شناخته و به رسمیت درآمده است و فعلا امور این وزارتخانه قرار است به دست وزیر فعلی تعاون اداره شود تا معلوم شود بالاخره مناقشه میان مجلس و دولت برای تعیین وزیر وزارتخانه به نفع چه کسی تمام می شود . اما در این میان یکی از اصلی ترین نکاتی که در این میان مغفول مانده این است که اساسا بیشترین توجه مجلس از تصویب قانون تشکیل وزارت ورزش و جوانان متوجه ورزش بوده است و در حقیقت این وزارتخانه ارتقا یافته سازمان تربیت بدنی است نه یکه وزارتخانه ای که از ادغام سازمان های تربیت بدنی و سازمان ملی جوانان به وجود آمده است .
در ماه های اخیر که کشمکش های زیادی بین دولت و مجلس بر سر موارد مختلف تشکیل این وزارتخانه مطرح بود و کار به نامه رئیس جمهور به مقام معم رهبری هم کشیده شد تمامی اتفاقات از نحوه انتخاب وزیر این حوزه تا برنامه های جاری وزارت خانه پیرامون ورزش کشور بوده است و در این میان هیچ کس از مرگ حوزه جوانان در این میان سخنی به میان نیاورد . هیچ کس از برنامه های وزیر برای حوزه های مختلف مربوط به امور جوانان سوال به میان نیاورد و هیچ کس نپرسید سهم جوانان از وزارتخانه ای به نام خودشان چیست؟
70درصد جمعیت کشور را جوانان تشکیل می دهند و و از این حیث ایران در شاخص جوان بودن جمعیت، در جمع چند کشور اول جهان قرار گرفته است . سرمایه اصلی کشور همین جوانان هستند که باید توجه ویژه ای به مسائل آنها بشود و با برنامه ریزی های بیشتر و مناسب تر زمینه بارور شدن اندیشه ها و افکار آن ها و استفاده از نیروی جوانی شان فراهم شود.دغدغه های بیشمار جوان ایرانی که از مشکل ازدواج،مسکن،شغل،.......رنج می برد حجت را برای تمام کسانی که به دنبال حل مشکلات جوانان هستند ، تمام می کند. اما حکایت تشکیل وزارت خانه ورزش وجوانان که مدتی هم سر و صدای زیادی در کشور به پاکرد خود حکایتی بس مفصل دارد.
نکته اصلی و سوال مهم این است که اگر جوانان سرمایه انسانی کشور هستند و بالاترین سرمایه هر ملتی نیروی انسانی است، ما برای این نیروی انسانی چه کرده ایم؟ در چند سال گذشته که سازمان ملی جوانان عهده دار مسائل حوزه جوان در کشور بود جز چند خط برنامه برای جوانان که آن هم در گیر ودار مسائل اداری به فراموشی سپرده شد چیزی عاید جوانان نشد. از رهاورد معاونتی رئیس جمهوری که اختصاص به مهم ترین بخش از سرمایه انسانی کشور داشت تنها برگزاری چند همایش و سمینار و جشنواره و مجوز دادن به سمن های اجتماعی نصیب جوانان شد .
در این میان نکته حائز اهمیت در وزارت ورزش و جوانان، "مرگ جوانان" است که اتفاق افتاده است. سازمان ملی جوانان که قبل از ادغام، پیگیر مسائل ازدواج، مسکن، اشتغال، ارتقاء هویت ملی ، اوقات فراغت، ارتقاء رفاه و تامین اجتماعی و ... جوانان بوده است، امروز با ادغام این دو سازمان به دست فراموشی سپرده شده است و تمام و همّ و غم مسئولان سارمان ورزش و جوانان، ورزش ملی شده است. گویا سازمان تربیت بدنی همان وزارت ورزش و جوانان است که فقط سر درب خود را تغییر یافته می بیند.
در همین مدت کوتاه که عباسی سرپرست وزارت ورزش و جوانان شده است چند جلسه با مسئولین ورزشی و روسای فدراسیون ها برگزار کرده است و روزهای گذشته نیز به استقبال یکی از کاروان های ورزشی رفته است اما در این میان حتی یک مصاحبه کوچک در خصوص رسیدگی به مسائل جوانان نکرده است و این نشان میدهد که تقریبا جوانان در این پروژه حذف شده اند.عباسی به فدراسیون ها اطمینان خاطر داده که مشکل بودجه نخواهند داشت، در قهرمانی جوانان وزنه بردار به صحنه آمد و تقدیر و تکشر کرد و ... اما تا این لحظه از عباسی پیرامون مشکلات جوانان سخنی نشنیده ایم. عباسی از معضلات ازدواج، اوقات فراغت جوانان در فصل تابستان و مشکل مسکن آنها هیچ صحبتی نکرده است.