وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۵۵۷۷۶
زمان انتشار: ۱۹:۵۷     ۱۶ مرداد ۱۳۹۲
نشست مسئولين فدراسيون فوتبال با مديران عامل باشگاه‌ها و روساي هيئت‌ها دوشنبه آينده برگزار مي‌شود.
به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، مهدي محمدنبي در نامه‌اي به روساي هيئت 5 استان و مديران عامل 6 باشگاه ليگ برتر و 3 باشگاه ليگ يکي از آنها دعوت کرد تا در نشستي درباره بازديد نمايندگان اي اف سي از امکانات باشگاه‌هاي ايراني حضور پيدا کنند.

دبيرکل فدراسيون با ارسال نامه‌اي به هيئت فوتبال استان‌هاي هرمزگان، گيلان، فارس، تهران و خوزستان و 6 باشگاه ليگ برتر داماش گيلان، فجر شهيد سپاسي، ملوان انزلي، فولاد خوزستان، نفت تهران، راه آهن و 3 باشگاه ليگ يک پيکان، آلومينيوم هرمزگان و صنعت نفت آبادان دعوت کرد تا در جلسه که روز دوشنبه 21 مرداد با حضور مسئولين فدراسيون و سازمان ليگ برتر در ساعت 11 در آکادمي ملي فوتبال برگزار مي‌شود، دعوت کرد.

همچنين در اين جلسه مدير عامل شرکت توسعه تجهيز و نگهداري اماکن ورزشي و مديران کل ورزش و جوانان استان‌هاي هرمزگان، گيلان، فارس، تهران و خوزستان دعوت شدند.

دستورات جلسه تعيين زمان بازديد بازرسين AFC از باشگاه‌ها و استاديوم‌هاي محل برگزاري از مسابقات و همچنين کنترل چک ليست الزامات AFC مرتبط با باشگاه‌ها است.

گفتني است که بدون مجوز حرفه اي هيچ باشگاهي حق شرکت در رقابت‌هاي داخلي و بين المللي ندارد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام