فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

  •  
      
کد خبر: ۱۵۴۷۷۴
زمان انتشار: ۰۹:۵۳     ۱۴ مرداد ۱۳۹۲
روحانی و احمدی نژاد در هدف «نابودی اسرائیل» با یکدیگر مشترک هستند
نخست وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر با حمله به جمهوری اسلامی ایران، اهداف «حسن روحانی» و اهداف «محمود احمدی نژاد» مشترک خواند.
به گزارش 598 به نقل از پایگاه خبری عربی پرس، «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی طی نشست امروز یک‌شنبه کابینه رژیم صهیونیستی بار دیگر ایران را مورد حمله قرار داد.
نتانیاهو در افتتاحیه نشست امروز کابینه رژیم صهیونیستی گفت: «حسن روحانی»، رئیس جمهوری منتخب ایران با «محمود احمدی نژاد» یک هدف را دنبال می‌کند.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی هدف مشترک روحانی و احمدی نژاد را «نابودی اسرائیل» دانست و گفت: اگرچه رئیس جمهوری در ایران تغییر کرده است، اما هدف نظام ایران تغییر نکرده است.
وی اهداف نظام ایران را که درصدد تحقق آن است و به اعتقاد نخست وزیر رژیم صهیونیستی تغییر نکرده، توسعه و گسترش افزایش قدرت هسته‌ای و به تبع آن دستیابی به سلاح هسته‌ای با هدف نابودی اسرائیل است.

منبع:تسنیم
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام