
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
محمدتقی ملکش در گفتوگو با خبرنگار سرویس فرهنگ حماسه خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در این باره گفت: شهید یحیی پقه از شهدای اهل سنت هشت سال دفاعمقدس است. پیکر پاک این شهید که در زمان شهادتش 21 ساله بوده، پس از گذشت 27 سال از شهادتش در منطقه غرب و موقعیت شمال سومار به دست آمده است. پدر این شهید سال گذشته دارفانی را وداع گفت.
ملکش درباره زمان و مکان تشییع پیکر شهید یحیی پقه توضیح داد: پیکر این شهید فردا دوشنبه هفتم مردادماه، ساعت 9 صبح از میدان بسیج شهر گرگان تشییع و به حسینیه سپاه نینوا منتقل خواهد شد تا مراسم وداع با پیکرش انجام شود. ساعت 10:30 دقیقه همان نیز روز به شهرستان آققلا منتقل خواهد شد تا در شهر خودش به خاک سپرده شود.
وی در بخشی دیگر از سخنانش از برگزاری مراسم کلنگزنی محل ساخت مجتمع فرهنگی شهدای گمنام و ساخت یادمان شهدای گمنام شهرستان آق قلا خبر داد.