کد خبر: ۱۵۲۰۸۸
زمان انتشار: ۰۴:۴۹     ۰۴ مرداد ۱۳۹۲
به دنبال بهانه گیری های کودکانه رسانه های حرفه ای! کشور:
بعد از این که مرکز ملی آمار و بانک مرکزی، آمار رییس جمهور را تایید کردند و منطبق بودن آمار رییس جمهور با آمارهای نهاد های بین المللی مثل بانک جهانی منتشر شد، رسانه های معاند دولت، وارد فاز جدیدی از حمله به احمدی نژاد شدند. آنها که دیگر توان انکار آمار های رییس جمهور را نداشتند با طرح این مسئله که آیا پیشرفتها در زمان احمدی نژاد منطبق با قابلیت هایش بوده یا نه؟ به زیر سوال بردن پیشرفتهای کشور در زمان احمدی نژاد پرداختند و با استناد به ثروت زیاد دولت در سالهای اخیر این میزان از پیشرفت را بسیار ناچیز تر از آنچه که می توانست باشد، معرفی کردند.
به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، گزارش رییس جمهور در دیدار مسئولین نظام با رهبر معظم انقلاب، درباره عملکرد 8 ساله دولت واکنش های مختلفی در فضای رسانه ای کشور به دنبال داشت. در ابتدا برخی از رسانه ها با انکار آمار های دولت سعی در دروغگو نشان دادن دولت کرده و با جو سازی های رسانه ای تلاش کردند تا مانند گذشته تمامی خدمات دولت را انکار کنند. در همین راستا بسیاری از رسانه ها با تشکیک در آمار های دولت خواستار ارائه مستندات از سوی احمدی نژاد شدند.

اما بعد از این که مرکز ملی آمار و بانک مرکزی، آمار رییس جمهور را تایید کردند و منطبق بودن آمار رییس جمهور با آمارهای نهاد های بین المللی مثل بانک جهانی منتشر شد، رسانه های معاند دولت، وارد فاز جدیدی از حمله به احمدی نژاد شدند.

آنها که دیگر توان انکار آمار های رییس جمهور را نداشتند با طرح این مسئله که آیا پیشرفتها در زمان احمدی نژاد منطبق با قابلیت هایش بوده یا نه؟ به زیر سوال بردن پیشرفتهای کشور در زمان احمدی نژاد پرداختند و با استناد به ثروت زیاد دولت در سالهای اخیر این میزان از پیشرفت را بسیار ناچیز تر از آنچه که می توانست باشد، معرفی کردند. آنها با اشاره به منابع زیاد نفتی و بالا رفتن قیمت نفت در زمان احمدی نژاد به مقایسه دولت نهم و دهم با دولت اصلاحات پرداختند.

برای نمونه، سایت خبر آنلاین که به عنوان یکی از بوقهای تبلیغاتی مخالفان دولت در دوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد ایفای نقش می کرد، در مقاله ای به بررسی آمارهای دولت پرداخت و ضمن تصریح به غلط نبودن آمار دولت به مقایسه این آمار ها نسبت به دوران اصلاحات پرداخت. در گوشه ای از این مقاله به میزان رشد امید به زندگی در میان ایرانیان اشاره شد و با تایید آمار دولت مبنی بر رشد 2.1 در صدی امید به زندگی از سال 84 تا 91 به مقایسه آن با دوران اصلاحات رو آورده و رشد این شاخص را از سال 76 تا 84 دارای رشد 3.1 معرفی کردند و نتیجه گرفته شد که با توجه به منابع هنگفت نفتی دولت، این رشد برای شاخص ها نه تنها کافی نبوده بلکه متناسب با منابع دولت نیز نبوده است.

اما سوالی که باید پرسیده شود آن است که آیا در دولت خاتمی چنین التهابات گسترده در بازار جهانی بوده است؟ آیا در زمان اصلاحات بازار ارز و طلا مانند این هشت سال با نواسانات جهانی روبرو بوده است؟ آیا در دولتهای هفتم و هشتم تحریم های گسترده کنونی موجود بوده؟ آیا اصلاً حجم کارهای صورت گرفته در دولت نهم و دهم با دولت های قبلی مقایسه می باشد؟

اگر چه قیمت نفت در دولت احمدی نژاد افزایش یافته اما وقتی ارزش همه کالاهای جهانی افزایش بیابد و ارزش دلار کاسته شود طبیعتا هرچقدر نفت گران فرخته شود برای تامین نیاز های کشور باید اجناس نیز گران خریداری شود این طور نیست که ما نفت را گران بفروشیم اما دیگر کالاهای جهانی هیچ افزایش قیمیتی پیدا نکرده باشد.به راستی آیا در دوران اصلاحات تحریم نفتی موجود بوده است؟

اما به راستی چرا این همه بغض و کینه نسبت به این دولت وجود دارد؟ و چرا سیاه نمایی تبدیل به عادت همیشگی برخی رسانه ها شده است؟ به نظر می رسد پاسخ این سوال را باید در راستای پروژه احمدی نژاد هراسی اصلاح طلبان ارزیابی کرد.

احمدی نژاد رییس جمهوری بود که بعد از هشت سال اقدامات فرهنگی اصلاح طلبان در راستای گسترش مبانی مدرنیسم در کشور و نابود کردن آرمانهای انقلاب، به احیاء آرمانها و اندیشه های انقلابی امام راحل پرداخت. اگر چه اشتباهات و حاشیه هایی نیز داشت اما در مجموع احمدی نژاد رییس جمهوری بود که در موضع گیری ها و سخنرانی هایش مواضع اصولی امام را دنبال کرده و به احیا آنها در ایران و جامعه جهانی همت گماشت.

از این رو اصلاح طلبان این هشت سال را یک بازگشت به عقب ایدئلوژیکی دانسته و با استفاده ابزاری از اقتصاد و معضلات معیشتی سعی در دور کردن مردم از گفتمان احمدی نژاد که بهتر بگوییم گفتمان انقلاب اسلامی داشتند.

پروژه احمدی نژاد هراسی در راستای بی رغبت کردن مردم به شعار ها و آرمانهای انقلاب اسلامی صورت گرفت تا از این به بعد هر شخص و یا گروهی که با این پرچم وارد عرصه سیاسی شد با زدن برچسب احمدی نژادی بر پیشانیش او را در اذهان عمومی تخریب کنند.

باید منتظر آینده بود و از گذشته نیز درس عبرت گرفت.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۶:۱۷ - ۰۳ مهر ۱۳۹۲
۰
۰
خدایی خودتون خودتون و قبول دارید؟احمدی نژاد و اصولگرایان افراطی بلایی به سر مردم و کشور آوردند که جای هیچ حرفی رو باقی نگذاشتند آخه چرا مردم رو احمق فرض میکنید مگه با این حرفهای صدمن یک غاز حقایق و میشه عوض کرد؟
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها