
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش سرویس اقتصاد سیاست ما، شاخص بورس های کلمبو سریلانکا با 75 درصد و لیما پرو با 48 درصد رشد در رتبه های بعدی جای دارند.
ارزش جاری بورس اوراق بهادار تهران در 5 ماه نخست 2011 با رشدی معادل 55 درصد درمکان چهارم برترین بورس های جهان قرار گرفت.
در رتبه بندی برترین بورس های جهان از نظر ارزش جاری، بورس کلمبو با 89 درصد رشد در مکان نخست ایستاد و بورس های فیلیپین و اندونزی به ترتیب با 66 و 61 درصد رشد در رده های دوم و سوم جای گرفتند.
معاملات بورس تهران در پنج ماه نخست 2011 با رشدی معادل 25.4درصد به رده دهم برترین بورس های معتبر جهان صعود کرد.