وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۵۱۹۰۹
زمان انتشار: ۱۱:۴۱     ۰۳ مرداد ۱۳۹۲
محسن قهرمانی اولین پنالتی لیگ را در شرایطی گرفت که عادل فردوسی پور خیلی زود بتواند اولین سوژه داغ 90 اول فصل جدیدش را داشته باشد.

به گزارش 598 به نقل از جام ورزشی؛ درحالی که هنوز 15 دقیقه از بازی پرسپولیس با تراکتورسازی نگذشته بود ، محسن قهرمانی روی یک سانتر و برخورد توپ با دست مدافع تراکتورسازی اعلام پنالتی کرد. پنالتی او خشم تراکتوری ها را به همراه داشت. بلافاصله بعد از اعلام این تصمیم ، عادل فردوسی پور گزارشگر بازی که از این تصمیم داور شوکه شده بود ، گفت:« حالا خود پرسپولیسی ها هم از این پنالتی شوکه شدند. ببینید مجید جلالی کنار زمین چه می کنه!»

وقتی رضا حقیقی این پنالتی را از دست داد ، فردوسی پور گفت:« چه شانسی آورد که این توپ گل نشد!»

بعد از این تصمیم هوشنگ نصیرزاده کارشناس داوری درباره این تصمیم قهرمانی به خبرآنلاین گفت:« تصاویر نشان می داد داور اشتباه کرده و به نظر می رسد او حدسی تصمیم گرفته است. »

بعد از این تصمیم ، مجید جلالی به داوری اعتراض داشت و حتی چند بار به سمت کمک های قهرمانی رفت اما به برخورد تند قهرمانی مواجه شد تا بعد از این آرام به کارش ادامه دهد!

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام