
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
این جا آب خوردن در ساعت های روزه داری آزاد است. البته با ذکر این نکته که این امکان برای مسافران و معذوران طراحی شده تا از تظاهر به روزه خواری جلوگیری شود.
در حالی که معمولا در روزهای ماه رمضان در بعضی از اماکن عمومی و مذهبی، با بستن آبخوری ها و به دلیل جلوگیری از تظاهر به روزه خواری، امکان نوشیدن آب برای مراجعان وجود ندارد، مسئولان آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) در شهرری، با ابتکاری جالب امکان نوشیدن آب برای معذوران از روزه داری اعم از مسافران، بیماران و کسانی که عذر شرعی دارند را فراهم کرده اند.
به این ترتیب و با کشیدن یک دیوار برزنتی دور آبخوری های حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) امکان نوشیدن آب برای معذوران از روزه داری به وجود آمده است. بدون آن که تظاهری به روزه خواری انجام شود.
طه امینیان