
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش 598 به نقل از فارس، محمدرضا رحیمی در مراسم تقدیر از تیمهای ملی فوتبال ایران در سال 1998 و تیمهای فوتسال آقایان و خانمها و همچنین تیم ملی فوتبال ساحلی با اشاره به اینکه برگزاری این مراسم در ورزشگاه 100هزار نفری آزادی به منظور تقدیر از بازیکنان قدیمی فوتبال ایران و به پیشنهاد محمود احمدینژاد رئیسجمهور ایران بوده است، گفت: متأسفانه ایشان به دلیل خستگی سفر عراق و خستگی مفرط و همچنین افت فشار خون و درد زانو نتوانستند در این مراسم حضور پیدا کنند.
وی افزود: من به نمایندگی از ایشان در این مراسم حضور پیدا کردم تا از بازیکنان قهرمان تیم ملی ایران در سال 1998 و همچنین افتخارآفرینان تیم ملی فوتبال ایران که اخیراً دل ملت ایران را شاد کردند، تقدیر کنم.
معاون اول رئیسجمهور در پایان تصریح کرد: امیدوارم افتخارآفرینی این عزیزان ادامه داشته باشد.