به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشستی به بررسی علمکرد دوسالانه ستاد راهبردی طرح ملی حفظ قرآن کریم در بخش مؤسسات و نهادها در بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برگزار شد.
در این نشست محسن خاکپور، رئیس ستاد راهبردی طرح ملی حفظ قرآن درباره نحوه شکلگیری و فعالیتهای این ستاد اینچنین گفت: ستاد راهبری طرح ملی حفظ براساس منویات مقام معظم رهبری در شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور تشکیل شد و کار خود را با سه ستاد دانشآموزی، دانشجویی وسایر اقشار آغاز کرد و در دو سال گذشته دنبال بسترسازی و انجام کارهای اساسی و ریل گذاری برای ادامه مسیر بوده است.
خاکپور در ادامه با اشاره به موفقیت در بخش دانشآموزی افزود: در ستاد دانشآموزی عملکرد خوبی داشتهایم و در ستاد سایر اقشار برای اولین بار توانستیم سازمانهای قرآنی از قبیل معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد، سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان تبلیغات، اتحادیه تشکلهای قرآنی و اتحادیه مؤسسات مردمی را دور هم جمع کنیم و با همفکری و همافزایی کارهای ستاد راهبردی طرح ملی حفظ را پیش ببریم.
رئیس ستاد راهبردی طرح ملی حفظ قرآن در ادامه به شیوه فعالیت منظم و آمارگیری دقیق ستاد اشاره کرد و اظهار داشت: ستاد برای جلوگیری از آمارزدگی و آمارهای کاذب، برای اولین بار بانک جامع اطلاعات حفاظ براساس کد ملی را در دستور کار خود قرار داده است تا از این مجرا براساس آمار صحیح برنامهریزی کلان انجام دهد.
در ادامه نشست، حجت الاسلام موسوی، نماینده سازمان اوقات با تأکید بر کمبود بودجه قرآنی برای جذب و تربیت مربی در ستاد تصریح کرد: امر تربیت مربی حفظ قرآن، کاری پرهزینه است که باید ستاد راهبری حفظ قرآن کریم دراینباره اقدام کند. هماکنون نیاز شدیدی به تربیت مربی حفظ در شهرستانها وجود دارد بهطوری که ما به مؤسسات قرآنی شهرستانی درخواست دادهایم تا از مربیانی که سه جزء قرآن را حفظ هستند دعوت به همکاری شود تا دورههای تخصصی برای آنها برگزار کنیم ولی متأسفانه در خیلی از شهرستانها فقط چند نفر حافظ قرآن وجود دارد.
وی در ادامه سخنان خود افزود: طرح حفظ قرآن سازمان اوقاف در مهرماه سال گذشته بهخاطر نبود مربی حفظ قرآن در کشور رو به شکست بود که سازمان اوقاف تصمیم گرفت یک مرکز تربیت مربی حفظ در قم راهاندازی کند تا بهصورت فشرده در بازه زمانی یک هفتهای افرادی را تربیت کنند و توانست در 35 دوره خود 1357 نفر را تربیت کنند.