نیک منش داماد علی معلم دامغانی رئیس فرهنگستان هنر در گفتوگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس از انتقال این شاعر به بیمارستان مهر خبر داد و اظهار داشت: وضعیت آقای معلم نسبت به دو روز گذشته بهتر بوده و واکنشها دقیقتر شده است.
داماد معلم دامغانی پیرامون مشکل تکلم و سمت چپ بدن معلم بیان کرد: تمام این موارد نیازمند زمان است، البته باید گفت سیر بهبودی قابل مشاهده است؛ تکلم با مشکلی مواجه بود اما به مرور این موارد از بین میرود.
وی ضمن اشاره به انتقال این شاعر به بیمارستان مهر عنوان کرد: آقای معلم امروز از بیمارستان شهدای تجریش به بیمارستان مهر منتقل شدند؛ این جابه جایی به این دلیل صورت نگرفت که از بیمارستان شهدای تجریش ناراضی باشیم، بلکه یکی از دوستان قدیمی آقای معلم در بیمارستان مهر بودند بر این اساس و به درخواست ایشان به این بیمارستان منتقل شدند .
علی معلم دامغانی، شاعر و رئیس فرهنگستان هنر روز جمعه 21تیرماه 92 دچار عارضه مغزی شد و به بیمارستان شهدای تجریش منتقل و در این بیمارستان بستری شد.
وی درسال 1380 در نخستین همایش چهرههای ماندگار به عنوان چهره ماندگار در عرصه شعر و ادب فارسی برگزیده شد. همچنین در دیماه سال 1388 از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان رئیس فرهنگستان هنر انتخاب شد.
این شاعر پیشکسوت به دلیل عارضه مغزی اکنون در بیمارستان بستری شده البته به گفته پزشکان عارضه مغزی خوشبختانه صدمات چندانی در پی نداشته است.
علی معلم متولد 1330 دامغان و چهره ماندگار عرصه شعر و ادب فارسی در سال 1380 است که در دیماه سال 1388 از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان رئیس فرهنگستان هنر انتخاب و مشغول به کار شد.
معلم دامغانی دانشآموخته حقوق دانشگاه تهران، شاعر، ترانه سرا و محقق ادبی معاصر است، از وی مجموعه شعری به نام «رجعت سرخ ستاره» در سال 1360 به چاپ رسیده است. «رجعت سرخ ستاره» که پس از بیست و پنج سال توسط حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی به چاپ دوم رسید.
وی در شمار شاعران نسل اول انقلاب ایران (1357) است و بسیاری از شعرهای مطرح دوران انقلاب و دفاع مقدس از سرودههای اوست: «این فصل را با من بخوان، باقی فسانهاست / این فصل را بسیار خواندم، عاشقانه است...» او مثنوی هجرت را در مدح روحالله خمینی سروده است.