
زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمیرسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق میکنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * *
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در حالی که تعداد قابل توجهی خبرنگار از رسانههای مکتوب و مجازی برای پوشش نشست خبری پس از مسابقه ایران و آلمان در محل برگزاری نشست حاضر شده بودند، پس از دقایقی یکی از خبرنگاران متوجه شد که کیف و وسایل شخصیاش مفقود شده است.
مسئولان برگزاری حراست ورزشگاه آزادی و سایر دستاندرکاران تلاش کردند تا کیف کوله و وسایل شخصی این خبرنگار را پیدا کنند اما گویا قبل از پایان کنفرانس وسایل وی توسط فردی به سرقت رفته بود.
این اقدام موجبات تاسف اهالی خبر و رسانه را در پی داشت.
برخی از حاضران مدعی بودند که در این نشست تعداد افراد بیشتری نسبت به حد معمول کنفرانسهای خبری قبل حاضر بودند.