در همین راستا باردیگر تعدادی از جاسوسان آلمانی در پوشش توریست و جهانگرد وارد کشورمان شده و سپس آن بخش آشکار جمعآوری خود را در وبسایتی آلمانی زبان منتشر نمودهاند. جاسوسان آلمانی تلاش کردهاند تا از ایران اسلامی تصویری به نمایش بگذارند که مردم از اسلام و دین و شریعت، زده شدهاند و به دروغ در گزارش خود مینویسد که نظام اسلامی نیز دائما مردم کشور را تحت کنترل امنیتی دارد.
نویسنده این گزارش در سایت که جاسوس آلمانی است از اشتیاق! دختران و پسران ایرانی برای گرفتن عکس با اروپاییان میگوید و همچنین از مدام تحت کنترل بودنشان به توریستنماهای غربی شکایت بردهاند. این جاسوس آلمانی در اینباره مینویسد: «اینکه در شیراز و در برابر مقبره حافظ، شاعر مشهور باشید، یا شگفت زده در حال قدم زدن در میدان امام اصفهان باشید، همیشه یک زوج جوان یا گروهی دختر که میخندند خواهید یافت. لبخند آنها اغلب راحتتر از انگلیسی صحبت کردنشان نمایان میشود. اکثر آنها نیز خواستار گرفتن عکس با مهمان غربیاند. و پس از اینکه دوربین را به همراه چندین جمله رد و بدل میکنیم، کنجکاوی آنها افزون میگردد. برخی مؤدبانه میپرسند: "میتونم کمی با شما صحبت کنم؟" و سپس با نشان دادن خشم خود از حکومت میگویند: اصلاً دوست ندارم که مدام تحت کنترل باشم.»
گزارشنویس وبسایت آلمانی که به خوبی دورههای آموزش جاسوسی را گذرانده در ادامه از تمسخر روحانیت در ایران توسط جوانان سخن میگوید، این جاسوس معاند که به خوبی هم گزارش مغارضانه خود را تنظیم کرده است در حالی از تمسخر روحانیون در جامعه ایران اسلامی سخن گفته که با نگاهی گذار به ماه مبارک رمضان یا ماه محرم که جوانان همچون پروانههایی گرداگرد روحانیون در مساجد و تکایا در حال نوشیدن معارف الهی و اسلامی از منابع اصیل آن هستند و این بخش از گزارش جاسوس آلمانی ادعاهای واهی است که با اهداف خاص توسط دشمنان بیان میشود.
وب سایت آلمانی زبان که گزارش جاسوس آلمانی را منتشر کرده است
جاسوس آلمانی در ادامه سعی مینماید تا جوانان تحصیلکرده و دانشجو را در برابر نظام تعریف نماید که به جای حکومت اسلامی و دینی به دنبال زندگی هستند که نقش مذهب در آن کمرنگتر است. توریستنمای آلمانی در ادامه به دروغ ادعای دیگری را مطرح میکند که در ایران دست یکدیگر را گرفتن توسط زوجهای جوان در ایران ممنوع است. اگر چه در چند سطر بالاتر در همین گزارش این جاسوس آلمانی مدعی میشود که با سفر به ایران با چهرهای متفاوت از آنچه در فیلم آرگو دیده است مواجه میشود ولی دروغهای بسیار دیگری را در این گزارش مطرح میکند که دست کمی از آن فیلم ندارد.
در پایان گزارش خود نیز بار دیگر دروغی سر میدهد کهزنان و دختران ایرانی تلاش میکنند تا حجاب را کنار بگذارند. به اصطلاح توریست آلمانی با گفتن اینکه اکثر مردم ایران حکومت دینی و اسلامی نمیخواهند دروغ شاخدار دیگری میگوید و در حالی این گزاره را مطرح میکند که هر سال در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی جمعیت چند ده ملیونی به خیابان آمده و با آرمانهای اسلام، انقلاب، امام و رهبری تجدید پیمان میکنند. وی در اینباره اینچنین مینویسد: «دختران تلاش میکنند تا با شیوههای مداراگونه حجاب اجباری را دور بزنند. روسریها برای پوشاندن مو مورد استفاده نیستند، بلکه جنبه تزئینی پیدا کردهاند؛ مانتوها و شلوارها بلند، ولی بسیار تنگند. شبها در خیابانها، زندگی چنان رنگارنگ است که گویی حکومت ایران دینسالار نیست، بلکه یک جمهوری مدرن است و گام بزرگی به سوی کشورهای اروپایی برداشته. و این دقیقاً همان حالتی است که اکثر مردم این کشور مایلند داشته باشند.»
خاطر نشان میشود که رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از فتنه 18 تیر در سال 78 طی بیاناتی در خطبههای نماز جمعه تهران به تحلیل این فتنه پرداختند و از توطئه دشمنان برای تهیه گزارشهایی از گوشه و کنار کشور مبنی بر اینکه مردم دیگر اسلام را نمیخواهند برای ایجاد فضای غبارآلود و فتنهگون در کشور اشاره کردند. ایشان در اینباره فرمودند: «از طرفى، برخى از خبرنگاران خارجى بهخاطر بعضى از قضايا و مراسم گوناگون به ايران آمدند و رفتند با افرادى كه از قبيل خودشان بودند، مصاحبه كردند و از قول آنها چيزهايى را نقل نمودند. در تلكسها آمد كه: بله؛ فلان زن، يا فلان جوان، يا فلان مرد در فلان جاى تهران به ما گفت كه ما از اسلام بيزار شدهايم؛ ما از حكومت اسلامى بيزار شدهايم! به نظر آنها رسيد كه زمينههايى در حال فراهم شدن است. حالا جا دارد گله كنيم كه تيتر بعضى از روزنامهها هم اينها را به يك چيزهايى اميدوار مىكرد؛ خيال مىكردند كه مردم از اسلام برگشتهاند! جاذبههايى براى آنها وجود داشت؛ براى اين كه فكرهايى بكنند و نقشههايى بكشند و كارهايى را انجام دهند و افكارى را در سر بپرورانند!»
گفتنی است که چندی پیش نیز خبری بر روی خروجی رسانهها قرار گرفت که خبر از دستگیری تعدادی از جاسوسان اسلواکیتبار که در پوشش توریست ولی با تجهیزات جاسوسی به کشور آمده بودند، میداد. آنان مأموریت داشتند تا از برخی مراکز حساس در کشور عکسبرداری نمایند.