تحلیل استراتژیهای محور مقاومت و غرب در تنشهای منطقهای؛
به گزارش جام کشکول؛ پرتغالی ها علاقه بسیار زیادی به ماهی دارند ولی اکثرا به جای ماهی تازه از خشک شده یا شور آن استفاده می کنند. به همین دلیل بازار مواد غذایی پرتغال مجموعه ی عظیمی از کنسروهای ماهی برای تمامی سلیقه ها ارائه می دهد.
آنها گوشت ماهی را با مواد مختلف مخلوط می کنند و به مشتریان ارائه می
دهد. گوشت ماهی در روغن زیتون و سیر، ماهی ساردین به همراه بادمجان، ساردین
با گوجه فرنگی و ... از نمونه های کنسرو ماهی در پرتغال است.
در زیر تصاویری از کارخانه کنسرو ماهی «فارست رامیرز دا پالمیرا» و محصولات متنوع آن را مشاهده می کنید.