حسین محمدی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه در ماه مبارک رمضان عرضه و تقاضای حلیم افزایش می یابد، اظهارداشت: اما باید این نکته را نیز متذکر شویم که از سال گذشته مواد اولیه و هزینه های جانبی تهیه حلیم نیز افزایش یافته و این امر نقش مؤثری در قیمت گذاری آن در ماه رمضان دارد.
وی با بیان اینکه وزارت صنعت با ارائه روغن و شکر به واحدهای تولیدی تاحدودی مانع افزایش قیمت ها شده است، افزود: سال گذشته هر کیلو حلیم 6000 تومان بوده اما امسال با لحاظ تورم هر کیلو حلیم درجه یک 7000 تومان در نظر گرفته شده است.
رئیس اتحادیه کباب، حلیم و غذاهای سنتی اضافه کرد: قیمت حلیم معجون 6500 تومان، آش شله قلمکار 6000 تومان ، آش رشته 6000 تومان و هر پرس حلیم 4000 هزار تومان در ماه مبارک رمضان تعیین شده است.
به گفته وی، قیمت های مذکور با تأیید مجمع امور صنفی و وزارت صنعت تعیین گردیده است البته با آنالیز مواد اولیه تهیه حلیم امکان تغییر جزئی قیمت ها نیز بعید به نظر نمی رسد.
محمدی عمده ترین مشکل تهیه حلیم را تأمین گوشت دانست و گفت: ما نیازمند گوشت گرم گوسفندی هستیم که وزارت صنعت بنا به دلایلی قادر به تأمین آنها برای واحدهای تولیدی نیست.