ایندیپندنت نیز نوشت: طی چند روز آینده همزمان با برگزاری تظاهرات 30 ژوئن در مصر، چند سناریوی احتمالی برای مصر متصور است؛ سناریو نخست که احتمال آن ضعیف است این است که این اعتراضات به برکناری داوطلبانه مرسی از قدرت منجر شود که البته احتمال این سناریو بسیار ضعیف است زیرا اخوانالمسلمین و همپیمانان اسلامگرای آن آینده خود را در بقای مرسی در قدرت میبینند.
سناریوی دوم نیز این است که مرسی امتیازاتی را به معارضان ارائه کند که از جمله آن توافق بر سر تغییر دولت و تعدیل قانون اساسی است که این نیز به نظر احتمال ضعیفی است.
سناریو سوم نیز که کابوسی برای معارضان است، این است که تظاهرات به تدریج از بین برود و پس از آن با جماعت اخوانالمسلمین که احتمالا قدرت بیشتری خواهند داشت، مواجهه شوند.
اما سناریوی چهارم دخالت نظامی است که به نوشته این روزنامه احتمال آن زیاد است اما نگرانیهای زیادی در بر دارد و اگر ارتش در یک کودتای نرم به مرسی دستور دهد که از قدرت کنارهگیری نماید و انتخابات جدید برگزار شود در آن صورت اسلامگراها احساس میکنند که به آنها خیانت شده است و چه بسا به استفاده از سلاح روی بیاورند و گذشته از آن سوال این است که آیا معارضین سکولار و لیبرال میتوانند عملکردی بهتر از مرسی داشته باشند.
این روزنامه همچنین نوشت که مصریها بویژه پس از گذشت یک هفته از کشتار طایفهای و درگیریهای خونین و حتی شایعه کودتای نظامی، خود را برای خشونت بیشتر همزمان با برگزاری تظاهرات معارضان آماده کردهاند.