بمناسبت یادواره سیامین سرداران و فرماندهان شهدای استان قم؛
این بمب کالری ابتدا باید جوشانده
شود و سپس درون یک گودال پر از زغال کباب شود تا زمانی که پوست آن به رنگ
قهوه ای در بیاید. البته باید تصور کنید که اندازه گودال باید به قدری بزرگ
باشد که یک شتر درون آن جای گیرد. به طور متوسط زمان پخت این غذا 24 ساعت
می باشد.
پس از پخته شدن شتر، آن را وسط سفره
می گذارند و مهمانان با چاقو و دست خالی به جان آن می افتند و تمام
استخوان هایش را تمیز می کنند.
دستور پخت این غذا در کتاب آشپزی غذاهای بین المللی یافت می شود.
گفتنی است چنین غذایی بین 80 تا 100 نفر را سیر می کند.