کد خبر: ۱۴۴۳۲۳
زمان انتشار: ۲۰:۵۱     ۰۸ تير ۱۳۹۲
بسیاری از منابع اعلام کرده اند که این غذا در جشن عروسی و مراسم های خاص کشورهای عربی بخصوص عربستان پخته می شود.
در واقع آنها می گذارند یک شتر کامل رشد کند و درون شکم آن را با تعدادی گوسفند یا بره پر می کنند که خود آنها نیز درون شکمشان حدود 20 مرغ شکم پر (پر شده با تعدادی ماهی) قرار گرفته است.

 


این بمب کالری ابتدا باید جوشانده شود و سپس درون یک گودال پر از زغال کباب شود تا زمانی که پوست آن به رنگ قهوه ای در بیاید. البته باید تصور کنید که اندازه گودال باید به قدری بزرگ باشد که یک شتر درون آن جای گیرد. به طور متوسط زمان پخت این غذا 24 ساعت می باشد.

 


پس از پخته شدن شتر، آن را وسط سفره می گذارند و مهمانان با چاقو و دست خالی به جان آن می افتند و تمام استخوان هایش را تمیز می کنند.
دستور پخت این غذا در کتاب آشپزی غذاهای بین المللی یافت می شود.

 


گفتنی است چنین غذایی بین 80 تا 100 نفر را سیر می کند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها