کد خبر: ۱۴۳۷۷
زمان انتشار: ۱۳:۰۵     ۲۹ خرداد ۱۳۹۰
به گزارش سرویس دین و اندیشه بی باک، حجت الاسلام و المسلمین ابوالحسن نواب، در مصاحبه با یک خبرگزاری داخلی سخنانی منطقی و صحیح بر زبان جاری کرده اند که ضمن تقدیر و تشکر از این موضع گیری وی چند نکته ای را نیز صریح و شفاف به شخص ایشان متذکر می شویم تا خدایی نکرده ایشان نیز راه همان جریانی را نروند که امروزه بعنوان انحرافی و غیراصولگرایی از آنان تعبیر می شود.

حجت الاسلام و المسلمین ابوالحسن نواب عضو جامعه روحانیت مبارز در واكنش به اصولگرا بودن برخی نزدیکان شخص رئیس جمهور گفت: چه كسی گفته آنهایی كه اظهاراتی چون مكتب ایرانی را پیگیری می‌كنند یا با روحانیت رابطه خوبی ندارند، اصولگرا هستند.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب همچنین اظهار داشت: اینكه آنها، چهره‌های نزدیك به احمدی‌نژاد در چارچوب دولت هستند، دلیلی بر اصولگرا بودنشان نمی‌شود. وی همچنین افزود: امیدوارم احمدی‌نژاد بالاخره به این نتیجه برسد كه حمایت از چهره‌های زیر سوال نه تنها خودش و دولتش را با تردیدهای جدی مواجه می‌كند، بلكه كل جریان اصولگرایی را به استقبال مشكلاتی غیرقابل جبران می‌برد.

رئیس سابق مرکز خدمات حوزه علمیه قم تصریح كرد: بنده معتقدم كه هنوز برای روشن شدن احمدی‌نژاد دیر نشده است و ایشان با علم بر اهداف و رفتار نزدیكانش، آنها را طرد خواهد كرد. تصمیمی كه اگر از سوی رئیس دولت گرفته نشود، شرایط دشواری را برای او در پی خواهد داشت.

تذکر ی دلسوزانه به حجت الاسلام و المسلمین ابوالحسن نواب

جناب آقای نواب! اگرچه امروزه خطر جریان انحرافی برای نظام و اسلام، بر احدی از نیروهای انقلاب و نخبگان راستین پوشیده نیست امّا اینکه تنها از یک جریان انحرافی خاص، انتقاد و اعلام انزجار نماییم کاری ناعادلانه و سیاسی کاری بوده و با اصول و ارزشهای انقلاب اسلامی همخوانی ندارد.

معمار انقلاب اسلامی اراده کرد تا با برپایی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، مشتی محکم بر دهان همه یاوه گویان، مستکبران و منحرفان عالم بزند نه اینکه در برخود با منحرفین و ظالمین، رنگ و صبغه سیاسی را بر حق مقدم دارد و حق را با افراد بسنجد.

حضرتعالی خطر جریان انحرافی را متذکر شده اید و از شخص رئیس جمهور می خواهید تا بیش از این دیر نشده است در یک اقدام انقلابی، میکروبهای سیاسی رخنه کرده در بدنه دولت را از خود دور کند و الا شرایط دشواری را برای او در پی خواهد داشت.

به قطع این سخنان و توصیه های حضرتعالی بسیار بجا، منطقی و مایه دلگرمی مردم و دلسوزان نظام و انقلاب خواهد بود امّا اگر به این موضوع فرا جناحی نگاه نشود ، رنگ و وبوی سیاسی کاری و جناح محوری بر حق مداری غلبه خواهد کرد و اثرات آن را به کلی تحت الشعاع قرار خواهد داد.

جناب آقای نواب! از حضرتعالی بعنوان ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب انتظار می رود تا قبل از سفارش نمودن رئیس جمهور به واکنش انقلابی در قبال جریان انحرافی، خود پیشگام در این امر شوید و دانشگاه تحت امر خویش را از وجود برخی نیروهای نفوذی که همچون زالو به جان فکر و اعتقادات جوانان مظلوم افتاده اند - پاک نمایید.

آیا حضرتعالی به انحراف فکری برخی اساتید دانشگاه ادیان و مذاهب علم ندارید یا خدایی نکرده عامدانه آنها را در آغوش گرفته اید؟!

اگر رسانه های ارزشی کشور در افشاگری پیرامون برخی نیروهای انحرافی رسوخ کرده در دانشگاه ادیان و مذاهب، سکوت کرده اند و شانتاژ خبری به راه نمی اندازد، دال بر سلامت برخی افراد جریان نفوذی در آن محیط مقدس علمی نمی باشد لذا اگر شرایط به گونه ای پیش رود که افشاگری و ذکر برخی موارد تنها چاره کار باشد، قطعا چنین اقدامی صورت خواهد گرفت.

به هر حال از حضرتعالی انتظار می رود که پیش از توصیه و سفارش نمودن به دیگران و قبل از اینکه برای شما بیش از این دیر شود ، خود پیشگام در این امر شده و آینده بسیاری از طلاب و دانشجویان مظلوم شیفته علم را بدست برخی نیروهای نفوذی در دانشگاه تحت امر خود به تباهی نکشانید.

جناب آقای نواب! مردم و دلسوزان نظام هیچ وجه تفاوتی بین اصرار بر ابقای برخی اساتید منحرف با مقاومت رئیس جمهور در دفاع از شخصیت های نفوذی در بدنه دولت نمی بینند و تنها زمانی رایحه خوش پیشرفت و عدالت در جامعه فراگیر خواهد شد که همه مسئولین و صاحبان منصب و قدرت، حق را بر خواست خود مقدم دارند.

گفتنی است جدای از انحرافات فکری یکی اساتید دانشگاه ادیان و مذاهب، یکی از آنان در اغتشاشات خیابانی سال 88 حضور داشتند

واکنش حجت الاسلام روانبخش به مصاحبه نواب علیه طلاب انقلابی در آبانماه سال گذشته

در حالی که رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای در جمع طلاب، محکوم کردن نیروهای انقلابی با برچسب افراطی گری را انحرافی دانستند که به دست دشمن صورت می پذیرد، آقای سید ابوالحسن نواب در مصاحبه ای در آبانماه سال گذشته از کفن پوشان و سوپرحزب اللهی هایی ابراز نگرانی کرد که سال های اصلاحات در خیابان ها بودند و اکنون جزو طرفداران دولت به حساب می آیند!

حجت‌الاسلام سید ابوالحسن نواب در مصاحبه‌ای گفت: «اغلب آن دسته‌ای كه كارهایی از جمله كفن‌پوشی و... را انجام می‌دادند، همان طلاب تندرو و سوپرانقلابی امروز هستند كه به آنها اشاره كردم و همان‌ها حالا جزو طرفداران دولت به حساب می‌آیند كه ما در حوزه علمیه قم، از همین طلاب تندرو و فعالیت‌های‌شان نگرانیم. توصیه ما نسبت به این افراد این است كه فعالیت‌های خود را در چارچوب قانون و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری دنبال كنند و از هرگونه تندروی بشدت بپرهیزند.»

حجت‌الاسلام قاسم روانبخش در این زمینه واکنش نشان داد و در مصاحبه با رجا گفت: «یک جواب اجمالی که به این حرف‌ها می شود داد، این است که مقام معظم رهبری فرمودند کسانی نیایند در این شرایط به نیروهای انقلاب تهمت افراطی گری بزنند. این کار دشمن است. خواست دشمن است که کسی بخواهد به فرزندان انقلابی تهمت افراطی گری بزند. البته خطاب به طلاب هم گفتند تلاش کنید عملکردتان طوری باشد که به شما تهمت افراطی گری نخورد. اما از طرف مقابل فرمودند اگر کسی چنین نسبتی به انقلابیون بدهد، این کار، کار دشمن است.»

دبیر سیاسی هفته‌نامه پرتو سخن در مورد اظهارات آقای نواب گفت: «خوب بود آقای نواب با این عکس العملی که بعد سخنان رهبری نشان دادند به سخنان ایشان نگاه می کردند ببینند مصداق آن جمله نباشند که اگر مصداق آن جمله هستند در اظهارنظرهایشان یک مقدار بیشتری دقت بکنند.»

روانبخش افزود: «ما البته از این خوشحالیم که کسی علیه جریان انقلابی حوزه موضع می گیرد که ضمن تاسیس مرکز ادیان در حوزه علمیه قم، پایگاهی برای جریان روشنقکری منفعل غربی ایجاد کرده است. این افتخار دارد کسی که در رأس مرکز ادیان است، نسبت به طلاب و فضلای انقلابی چنین موضعی بگیرد.»

روانبخش گفت: «فراموش نمی کنیم که مدیر مرکز ادیان با روزنامه شرق مصاحبه کرد و مسائلی را مطرح كرد که این حرف اعتراض بسیاری از فضلا، علما و طلاب حوزه را به دنبال داشت.»

دبیر هفته نامه پرتو افزود:«باز افتخار می کنیم که آقای نواب که الان با جمع طلاب و علمای انقلابی مخالفت می کند، کسی است که در هشت سال اصلاحات به آقای خاتمی نزدیك بود و در سال 84 هم در ستاد آقای هاشمی کار می کرد و در سال 88 هم از هواداران موسوی بود. برخی از اساتید و اعضای هیئت علمی مرکز ادیان در روز 30 خرداد در خیابان انقلاب با لباس روحانیت در صف اول فتنه گران در مقابل نظام و انقلاب ایستادند و جریان فتنه را رهبری می کردند که عکس ها و تصاویرشان در سایت ها هم آمد. البته چنین شخصیتی اگر به طلاب و فضلای حوزه چنین اتهاماتی را بزند، این جای شکر دارد نه جای ناراحتی!»

روانبخش همچنین در پاسخ به این سوال که مقصود از کفن پوشان چه کسانی هستند، گفت: «طلاب و فضلای انقلابی در هشت سال دولت مدعی اصلاحات در صحنه بودند. اخیرا مقام معظم رهبری هم اشاره کردند كه دوره این مسائل گذشت، مقصود همین برهه بود که به خدا و پیغمبر و قرآن و شهید و شهادت و همه چیز اهانت می کردند. در چنین شرایطی طلاب و فضلای حوزه وقتی فریاد می زدند و کسی به فریاد آنها اعتنا نمی کردند، حتی کفن پوش هم در عرصه خیابان ها حضور پیدا می کردند و در تحصن سه روزه ای شرکت کردند که علما و مراجع نیز در آن تحصن شرکت داشتند كه این یک افتخار است.»

وی با یادآوری سوابق فعالیت های آقای نواب افزود: «البته آقای نواب در این دوره هشت ساله، سابقه چنین اعتراض‌هایی را در پرونده خود ندارد. نه اعتراض به عملکرد دولت اصلاحات، نه کفن پوشی و نه در حضور در تحصن حتی هنگامی که به دین خدا و ارزش ها اهانت می شد. ما به این افتخار می کنیم که چنین شخصیتی الان به ما انتقاد می کند.»

روانبخش در پاسخ به اینکه نسبت منتقدان دولت اصلاحات با شرایط کنونی چیست، تصریح کرد: «در جمع بسیجیان قم، مقام معظم رهبری از این دولت انقلابی حمایت کردند. خوب است آقای نواب که خودش را مدعی ولایت می داند به بیانات رهبری توجه کند. ایشان فرمودند که دشمن می خواهد این دولت را تضعیف کند و می خواهد اوضاع را تیره و تار نشان بدهد. از سفر آقای احمدی نژاد چقدر مقام معظم رهبری تجلیل کردند؟ ایشان فرمودند این دولت شعارهای اسلام و امام و انقلاب را زنده کرده. بنابراین علیه چنین دولتی نباید کفن پوشید؛ بلکه در برابر کسانی که قصد تضعیف دولت را دارند، باید کفن پوشید.»

وی افزود: «البته ما هم در هیچ زمانی در مقابل انحراف و اشتباه کوتاه نیامده ایم. از همین دولت انقلابی آقای احمدی نژاد در مواردی که اشتباهی و خطایی ببینیم، اصلی و فرعی می کنیم، در حد خودش انتقاد می کنیم و اتفاقا اگر آقای نواب و دوستانش گذشته را مرور کنند متوجه خواهند شد که اولین انتقادات واشکالات که مطرح شده از سوی ما انجام شده. نقدهای جدی ما به مشایی و مواضعی که گرفته است، بهترین سند برای این حرکت ماست. شاخص ما اسلام است؛ نه افراد. ما به دنبال آن شاخص اسلام و انقلاب و آن خط امام هستیم و افراد را هم با همان شاخص ها می سنجیم. دولت ها هم برای ما تفاوتی نمی کند. در مقابل دولتی که مقام معظم رهبری فرمودند سکولاریسم را در بدنه نظام تزریق می کرد، اعتراض می کردیم و مقابله می کردیم. حتی کفن هم می پوشیدیم. از کلیت این دولت هم حمایت می کنیم. کما اینکه خود مقام معظم رهبری هم از کلیت این دولت حمایت می کنند. البته این به معنای چشم پوشی در مورد خطاهای دولت نیست. شایسته بود که آقای نواب که در این سفر مقام معظم رهبری شور انقلابی طلاب را دیدند و آن حمایت گسترده ای که مقام معظم رهبری از طلاب انقلابی کردند، اینگونه موضع‌گیری را یک مقداری به تاخیر می انداختند. نه اینکه در حالی که مقام معظم رهبری در قم هستند، ایشان بر خلاف نظر مقام معظم رهبری اظهارنظر کنند.»

روانبخش در پایان در مورد علت این اظهارنظرها در شرایط کنونی و بعد از تاکیدات رهبر انقلاب گفت: «به نظر من بعد از سخنان مقام معظم رهبری در تبیین منشور حوزه علمیه که آن جریان روشنفکری وابسته قبلی را مورد ملامت قرار دادند و مرکز ادیان آقای نواب هم یکی از همان مراکزی است که ضمیر می تواند مرجعش را پیدا کند، آقای نواب برای اینکه ضمیر مرجع خودش را پیدا نکند، آدرس عوضی می دهد!»

رهبر انقلاب در جمع طلاب فرموده بودند:«این را هم به همه توصیه كنیم كه نیروهاى انقلابى را متهم به افراطى‌گرى نكنند؛ بعضى هم اینجورى دوست میدارند. عنصر انقلابى، جوان انقلابى، طلبه‌ى انقلابى، فاضل انقلابى، مدرس انقلابى در هر سطحى از سطوح را متهم كنند به افراطى‌گرى؛ نه، این هم انحرافى است كه به دست دشمن انجام میگیرد؛ واضح است.»
آقای سید ابوالحسن نواب عضو جامعه روحانیت مبارز و مشاور فرهنگی رییس مجلس شورای اسلامی است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها