کد خبر: ۱۴۲۴۲۱
زمان انتشار: ۰۰:۳۹     ۰۲ تير ۱۳۹۲

در فرایند تولید این گوشت‌ها، سلول‌ها از حیوانات زنده استخراج و توسط گلوکز و آمینو اسید در آزمایشگاه پرورش داده می‌شوند.

هزاران رشته برای تولید گوشت قابل‌کاربرد در برگر با یکدیگر تحت فشار قرار می‌گیرند.

«ایشا داتا» از سازمان جایگزین‌هایی برای گوشت به نام «نیو هاوست»، آینده‌ای را تجسم می‌کند که در آن شیوه‌های پرورش‌ گوشت آزمایشگاهی بسیار پیشرفته شده‌اند به طوری که افراد در رستوران یا منزل قادر به تولید آن‌ها خواهند بود.

تولید گوشت آزمایشگاهی
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۷:۱۵ - ۲۷ تير ۱۳۹۲
۰
۰
لغااغ
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها