
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش 598 به نقل از خبرگزاری فارس، مجتبی جباری پس از پیروزی مقابل کره جنوبی و صعود به جام جهانی اظهار داشت: واقعا خیلی خوشحالم که این اتفاق بزرگ در فوتبال ما افتاد اما باور کنید راه سختی را برای جام جهانی پشت سر گذاشتیم. شاید در یکی از بازیهایمان مقابل لبنان و ازبکستان نتیجه را از دست نمیدادیم الان خیالمان راحتتر بود ولی همه چیز تمام شد و ما در اولسان کره به جام جهانی رفتیم که فکر کنم شیرینتر بود.
وی افزود: کار سخت بود اما از سه بازی 9 امتیاز گرفتیم و به عنوان تیم اول صعود کردیم. شاید خیلی از صاحبنظران این نتیجه را پیشبینی نمیکردند اما با اتحاد و یکدلی بچهها و فعل خواستن به هدفمان رسیدیم.
جباری ادامه داد: خودتان میدانید واقعا فشردگی بازیهای لیگ جام حذفی و لیگ قهرمانان برای ما زیاد بود اما با این پیروزی خستگی از تن همه فوتبال ایران و مخصوصا بازیکنان و حتی مردم خونگرممان درآورد که انشاءالله همیشه شاهد این خوشیها برای مردم خوب ایران باشیم.
جباری در مورد بازی نیز گفت: کره در خاک خود بازی میکرد و برد میخواست. ما هم برای برد به زمین رفتیم اما انگیزهمان بیشتر بود. حالا کاری نداریم که چه اتفاقاتی قبل از بازی افتاد اما به جام جهانی رفتیم و من صدهزار بار خدا را شکر میکنم. انشاءالله با یک برنامه خوب بتوانیم در جام جهانی نیز به خواسته خود برسیم. البته واقعا کادر فنی هم زحمت کشید و بهتر است در مورد ماندن و رفتن کیروش با توجه به تاثیرات مثبتی که در فوتبال ما داشته، خودتان قضاوت کنید اما ایشان بهتر است که بماند و با قدرت کار کنیم.