کد خبر: ۱۴۰۰۶۰
زمان انتشار: ۱۶:۵۹     ۲۲ خرداد ۱۳۹۲
بازخوانی توصیه مقام معظم رهبری در آستانه انتخابات
بزرگنمایی مشکلات موجود کشور یکی از غفلت هایی است که متاسفانه در صحبت های برخی نامزدها مشاهده می شود، حال آنکه رهبری بارها بیان داشته اند که نامزدها به جای پرداختن بیش از حد به تهدیدها، نیم نگاهی هم به فرصت های پیش روی کشور داشته باشند و با دادن وعده های غیرممکن ملت را به سوی نا امیدی رهسپار نکنند.
به گزارش 598به نقل از بولتن گروه سیاسی ـ سعید ساداتی: مقام معظم رهبری بارها فرموده اند که تنها یک رای دارند و هیچ فردی هم از آن باخیر نیست اما ایشان در سخنرانی های گوناگون به تبیین شاخص های فرد اصلح برای تصدی کرسی پاستور پرداخته اند و با ارائه اولویت های یک رئیس جمهور نقشه راه را به ملت نشان داده اند.


براساس این گزارش، یکی از مواردی که معظم له بارها بدان اشاره نموده اند این بوده که نامزدهای ریاست جمهوری در وعده هایی که در ایام انتخابات به مردم می دهند مراقب باشند که جو سیاه نمایی را به جامعه القا نکنند.


بزرگنمایی مشکلات موجود کشور یکی از غفلت هایی است که متاسفانه در صحبت های برخی نامزدها مشاهده می شود، حال آنکه رهبری بارها بیان داشته اند که نامزدها به جای پرداختن بیش از حد به تهدیدها، نیم نگاهی هم به فرصت های پیش روی کشور داشته باشند و با دادن وعده های غیرممکن ملت را به سوی نا امیدی رهسپار نکنند.


رویترز؛ خبرگزاری رسمی انگلیس در مقاله ای دقیقا همان مسیری را دنبال کرده است که حضرت آیت الله خامنه ای ادامه آن مسیر را برای نامزدها خطری بزرگ قلمداد کردند. سیاه نمایی از وضعیت موجود، بزرگنمایی مشکلات، ارائه وعده های بی اساس و خارج از اختیارات رییس جمهور و ... در ایام انتخابات در صدر فهرست وظایف رسانه های بیگانه علی الخصوص رویترز قرار گرفته است.


رویترز در این مقاله با بحرانی خواندن وضعیت اقتصادی کشور و از سوی دیگر عدم ارائه برنامه مناسب اقتصادی از سوی نامزدها، سعی دارد بذر نا امیدی را در دل مردم ایران بکارد تا شاید بتواند آنها را برای عدم حضور پای صندوق های رای متقاعد کند.


نکته قابل توجه در مقاله رویترز، القاء اثر تحریم بعنوان جدی ترین تهدید کننده اقتصاد ایران است. این مقاله می آورد: «مهم ترین موضوع انتخابات آینده ایران این است که آیا رئیس جمهور آینده راهکاري فوري براي اقتصاد دارد تا بتواند مشکلات اقتصادي که بر زندگي اکثریت ایرانیان سایه افکنده است، برطرف کند یا نه. افزایش قیمت ها و کاهش قدرت خرید، میلیون ها ایراني را در منگنه تحریم اقتصادي غرب و سوء مدیریت اقتصادي قرار داده است
به نظر می رسد مارکوس جورج در این مقاله سعی دارد اصلی ترین راه حل برون رفت از مشکلات فعلی اقتصادی ایران را، خروج از تحریم ها معرفی کند که این امر نیز محقق نمی شود جز سر تعظیم فرود آوردن برابر غرب و خواسته هایش. در نتیجه سعی دارد به مخاطب القا کند که در درجه اول در انتخابات شرکت نکنند و در درجه دوم اگر چنانچه تصمیم قطعی به شرکت در انتخابات داشتند فردی را انتخاب کنند که با مذاکره با غرب راه حلی کارا برای برون رفت از مشکلات اقتصادی داشته باشد!


مارکوس جرج در ادامه این مقاله به تشریح مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم ها می پردازد که همه نشان دهنده ترس و سردرگمی غرب در مورد آینده روابط خود با ایران است.
به نظر می رسد نامزدهای انتخاباتی در روزهای پایانی باید بیش ازپیش مراقب باشند تا با فصل الخطاب قرار دادن توصیه های مقام معظم رهبری در پازل دشمن بازی نکنند. از سوی دیگر ملت ایران نیز در طول 34 سال حیات خود ثابت کرده اند نشان دادن چراغ سبز به غربی ها خط قرمزی است که هیچ گاه از آن عبور نخواهند کرد و در برابر هر فردی که بخواهد ساز سازش را کوک کند به سختی خواهند ایستاد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها