کد خبر: ۱۳۹۱۶۳
زمان انتشار: ۱۸:۵۲     ۱۹ خرداد ۱۳۹۲
ضدانقلاب برای تخریب جلیلی به اجماع رسیدند/
رسانه‌های ضدانقلاب که در اغلب انتخابات جمهوری اسلامی مردم را به تشویق به تحریم انتخابات می‌کردند، در حال حاضر از حامیان خود می‌خواهند در انتخابات شرکت کرده و به گزینه رقیب سعید جلیلی رای دهند تا وی رئیس‌جمهور ایران نشود.
در فاصله 5 روز مانده به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و رشد چشمگیر آرای سعید جلیلی، هجمه رسانه های ضدانقلاب علیه وی به شکل بی سابقه ای افزایش پیدا کرده است.

رسانه های ضد انقلاب که در اغلب انتخابات جمهوری اسلامی مردم را به تشویق به تحریم انتخابات می کردند، در حال حاضر از حامیان خود می خواهند در انتخابات شرکت کرده و به گزینه رقیب سعید جلیلی رای دهند تا وی رئیس جمهور ایران نشود.

در همین راستا مسعود بهنود ، روزنامه نگار فراری و کارشناس شبکه ضد انقلاب بی بی سی فارسی در صفحه فیس بوک خود نوشت: بنده مصمم هستم در انتخابات شرکت کنم و با رای خود مانع از آن شوم که سعید جلیلی رئیس جمهور شود.

وی نوشت: «همه استدلال‌های مخالفان شرکت در انتخابات را خواندم، به زعم قبول هم خواندم که مبادا در تصمیم برای رای دادن گرفتار عادت شده باشم. عادتی که قبح عمل را از برابر چشم دور کند. اما در عالم واقع هیچ استدلال تازه‌ای که آدمی را از رفتن به سوی صندوق رای بازدارد نخواندم جز‌‌ همان که سی‌وچند سال است تکرار می‌شود: شرکت در انتخابات مشروعیت دادن به نظام است.»

کارشناس شبکه بی بی سی البته علت حضور خود را اینگونه بیان می کند: «با این ملاحظه مصمم شدم که باز هم در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنم. و اگر برای کسی مهم باشد که بداند چرا چنین تصمیمی دارم، جواب مشخص و معلوم است اما به یکی از زوایایش اشاره می‌کنم. من باید با رای خود، به سهم خود و به اندازه خود، مانع از آن شوم که آقای جلیلی رییس جمهور شود.»

اظهارات صریح بهنود برای حضور در انتخابات به منظور رای دادن به رقیب جلیلی، تنها چند روز پس از یادداشت علیرضا نوری زاده دیگر ضدانقلاب فراری، منتشر شده است. نوری زاده اخیرا در یادداشتی برای روزنامه "کیهان لندن " از هم مسلکان و مخاطبان خود خواسته است که با توجه به اثبات ناکارآمد بودن دعوت به تحریم انتخابات، از فرصت رقابت های انتخاباتی در ایران برای دامن زدن به اختلافات داخلی و در نهایت به آشوب کشیدن کشور بهره برداری کنند و نگذارند سعید جلیلی رئیس جمهور شود.

 در یادداشت نوری زاده آمده است: مسند نشینی سعید جلیلی فاجعه‌ای است که نه فقط آثارش نصیب ما، که نصیب نسل های آینده خواهد شد... آیا باید دست روی دست گذاشت و نظاره کرد تا سعید خان بر کرسی ریاست جمهوری بنشیند؟ آیا از دست ما کاری برمی‌آید...؟

به گمان من، مهم این نیست که چه کسی تدارکاتچی بعدی خواهد بود و سعید جلیلی را شکست خواهد داد، مهم این است که سعید جلیلی انتخاب نشود... چنین است که تک تک ما وظیفه داریم به عنوان "چه باید کرد؟" مانع از فاجعه ای در ابعاد بزرگ شویم.

این در حالی است که تلویزیون صدای آمریکا نیز در برنامه افق با موضوع بررسی انتخابات ریاست جمهوری ایران، سعید جلیلی را نماینده طیف تندروهای حامی نظام لقب داد و جالب آنکه سعی کرد چهره برخی از کاندیداهای رقیب جلیلی را که در گذشته به تخریب آنان نیز می پرداخت ، به زعم خود تطهیر کند و اینگونه به مخاطبان خود القا کند که برای رای نیاوردن سعید جلیلی به سمت دیگر کاندیداها متمایل شوند.

البته مخالفت با جلیلی محدود به رسانه های ضد انقلاب نمی شود بلکه کاربران شبکه های اجتماعی که از حامیان فتنه 88 به حساب می آیند در مطالب خود ، با "خطرناک خواندن  سعید جلیلی برای خود، از یکیدیگر می خواهند در صورت عدم ائتلاف روحانی و عارف به یک اصولگرایی که خود را اصلاح طلب می خواند ، رای دهند تا اینگونه نگذارند "سعید جلیلی" رئیس جمهور شود.

با این حال، علی رغم تلاش گسترده ضد انقلاب برای تخریب جلیلی ، پس از مناظره سوم، آری جلیلی در نظرسنجی های رسمی با رشد چشمگیری روبرو بوده که همین موضوع سبب افزایش تخریب ها علیه کاندیدای گفتمان مقاومت شده است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها