
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
فرزند محمد غرضی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه انشاءالله مناظرات بعدی چالشیتر برگزار شود، خاطرنشان کرد: مناظرهای که امروز برگزار شد، با مناظرهای که در روز جمعه برگزار گردید هیچ تفاوت خاصی نداشت و تنها تفاوت این دو مناظره در بخش دوم آن بود. بخشی که امروز جایگزین قسمت نمایش تصویر و سوالهای گزینهای شد، نه بخشی مفید بود و نه بخشی چالشانگیز و در مجموع میتوان گفت این بخش، بخشی خنثی بود.
پسر غرضی در پایان با بیان اینکه آقای غرضی برای برگزاری هر نوع مناظرهای آمادگی کامل دارند، گفت: انشاءالله مناظرات بعدی به گونهای باشد که بتوان حماسه سیاسی و پس از آن حماسه اقتصادی را رقم زد.