به گزارش 598، سیدراضی نوری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شوش اظهار کرد: شیوه برگزاری مناظرهها در روز گذشته باعث شد تا بسیاری احساس خستگی کنند و کاندیداها در زمانهای بسیار محدود که در اختیار داشتند فرصتی برای صحبت کردن و اعلام برنامههای خود نداشتند.
وی با اشاره به اینکه انتخابات محلی برای شناخت و انتخاب برنامههاست، خاطرنشان کرد: باید برنامههای کاندیداهای ریاست جمهوری به طور کامل شناخته شود و مردم بتوانند از سخنان این افراد به توان اجرایی و توانمندی آنها پیببرند ولی این مناظرهها و شیوه برگزاری آنها مجالی برای این فرصت به بینندگان نمیدهد.
وی با اشاره به اینکه برگزاری این مناظرهها به شیوه یاد شده تنها یک مزایا داشت، گفت: برگزاری این چنینی مناظرهها تنها این سود را داشت که از دو طرفه کردن مناظره و از مجادله بین کاندیداها جلوگیری میکرد و به این دلیل این روش تحسین برانگیز بود ولی کمبود فرصت برای اعلام برنامهها و نحوه اعلام برنامهها باعث شد تا کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری فرصت لازم را برای بیان برنامههای خود در اختیار نداشته باشند.
نوری با اشاره به اینکه باید مناظرهها به مباحث کارشناسانه سوق داده شود، خاطرنشان کرد: باید به نحوی کار کرد که در مناظرهها مباحث کارشناسانه مطرح شود و مردم بر این اساس انتخاب کنند ولی در شیوه جاری برگزاری مناظره چنین فرصتی به کاندیداها داده نشده است و باید این روش اصلاح شود.
نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در مناظره باید مجالی برای نقد برنامههای کاندیداها توسط خودشان و کارشناسان تعیین شود ولی در روش اجرا شده روز گذشته چنین مجالی در اختیار کاندیداها گذاشته نشد.
وی با اشاره به مزایای برگزاری مناظرههای انتخاباتی افزود: برگزاری مناظرههای انتخاباتی باعث میشود تا مردم به صورت یکسان از برنامههای کاندیداها مطلع شوند و در این بین از تبلیغات بصری و کاغذی در سطح جامعه کاسته میشود که این تنها بخشی کوچک از مزایای مناظرههای انتخاباتی است.