کد خبر: ۱۳۷۳۱۶
زمان انتشار: ۰۳:۱۹     ۱۰ خرداد ۱۳۹۲
علی باقری در مسجد امام موسی بن جعفر(ع):
رئیس ستاد انتخاباتی سعید جلیلی با بیان اینکه انتساب جلیلی به دولت موضوعیت ندارد، گفت: امروز تقابل ما با دشمنان به لحظات حساس رسیده و هر کسی در این تقابل سستی نشان دهد شکست می‌خورد.

به گزارش 598 به نقل از خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، علی باقری رئیس ستاد انتخاباتی سعید جلیلی پنجشنبه شب در مسجد امام موسی بن جعفر(ع) با تاکید بر  اینکه نباید بر روی نقاط قوت‌مان پافشاری کنیم گفت: در دو سال و نیم گذشته موضع ما درباره سوریه گفت‌وگوی سیاسی بود ولی غربی‌ها گوش نمی‌کردند. اگر ما آن زمان حرف آنها را می‌پذیرفتیم دست برتر بودیم یا الان که آنها به بحث ما رسیده‌اند و می‌گویند که راه حل مسئله سوریه گفت‌وگوی سیاسی است و ایران اگر در آن نباشد گفت‌وگوها به نتیجه نمی‌رسید؟

وی با بیان اینکه باید در مقابل فشارها برای دست برداشتن از نقاط قوتمان ایستادگی کنیم افزود: برخی فضاسازی‌های انتخاباتی ایجاد شده است که ادعا می‌کنند فشارها و تحریم‌ها را رفع می‌کنیم و هسته‌ای را می‌توانستیم بدون تحریم‌ها به سرانجام برسانیم. عیبی ندارد اگر این کارها را می‌توانند، ولی باید قدرت هسته‌ای ایران وجود داشته باشد چرا که این موضوع جزو نقاط قوت ماست و آنها نیز بر همین اساس به ما فشار وارد می‌کنند. 

باقری با اشاره به اینکه باید در برابر این فشار ایستادگی کرد و به این نقطه قوت چسبید به بیان خاطره‌ای از مذاکرات هسته‌ای پرداخت و اظهار داشت: در سال 89 در استانبول پس از اینکه آنها پیشنهاد ما را پذیرفتند و می‌خواستند با تغییراتی که مورد قبول ما نبود به تفاهم برسیم پرونده هسته‌ای را به سرانجام برسانند ولی این شرایط نه برای ما سوخت تامین می‌کرد و نه رادیودارو.

وی ادامه داد: وقتی آقای جلیلی به خانم اشتون گفت که این شرایط مورد قبول ما نیست به جلیلی گفتند ما پیشنهاد را روی میز گذاشتیم ولی شما قبول نکردید هر موقع که خواستید این پیشنهاد را بپذیرید درب اتاق من باز است و تلفنم نیز باز است. 

عضو تیم مذاکره کننده کشورمان اشاره‌ای به شرایط آن موقع که ما به تکنولوژی ساخت صفحه سوخت دست پیدا نکردیم داشت و سپس گفت: آنها فکر نمی‌کردند که ما بتوانیم این صحفه را بسازیم ولی جلیلی در جواب آنها گفت هر موقع اراده‌ای تعلق گرفت تا حقوق ما را بپذیرید و از خصومت‌ورزی اجتناب کنید درب اتاق و تلفن من باز است.

"خاطرم است به خاطر شرایط این گفت‌وگو و عدم وصول نتیجه دو طرف بدون خداحافظی از دو راه جدا خارج شدند اما همین کسی که می‌گفت تلفن ما را دارید، 22 روز بعد وقتی پیشرفت ایران را دید طی نامه کتبی اعلام آمادگی کرد که مذاکرات را از سر بگیرد. 5 ماه بعد وقتی پیشرفت‌های بیشتری نمود یافت نامه دیگری نوشت که ما حقوق هسته‌ای ایران را در چارچوب NPT به رسمیت می‌شناسیم این نشان می‌دهد که ما اگر روی حقوقمان بایستیم آنها بر خواهند گشت."

وی با اشاره به مذاکرات یک سال و نیم قبل در استانبول اظهار داشت: در آن مذاکرات نماینده آمریکا به جلیلی گفت: شما نماینده رهبری در این گفت‌وگو هستید و من نماینده رئیس جمهور آمریکا هستم من می‌خواهم پیام رئیس جمهور آمریکا را به شما به عنوان نماینده رهبری بخوانم. در این نامه نیز حقوق ایران به رسمیت شناخته شده بود.

رئیس ستاد تبلیغات جلیلی تاکید کرد: وقتی ما در برابر آنها سازش کردیم، آنها به جایی رسیدند که گفتند همه چیز را باید جمع کنید. این روند ادامه پیدا کرد تا جایی که حتی می‌گفتند ما در مورد تحریم‌ها با شما صحبت نمی‌کنیم، تا قطعنامه‌ها را اجرا کنیم. این شرایط در دوره کنونی به جایی رسید که در جلسه آلماتی بدون اشاره به قطعنامه‌ها، بحث تحریم‌ها را مطرح کردند. 

وی افزود: اگر ما روند تثبیت حقوقمان را دنبال نکنیم، به پیشرفت دست نخواهیم یافت. همه دستاوردهای ما ناشی از تمسک به ارزش‌های انقلاب اسلامی بود. 

باقری به حربه دشمنان در مقابل ملت ایرن اشاره کرد و گفت: آنها می‌خواهند با فشارها، مردم را خسته کرده و از مسیری که آینده مردم را تضمین می‌کند، بازدارند، ما باید به گونه‌ای عمل کنیم که چشم طمع دشمن به کشور ناامید شود؛ البته مقاومت در این عرصه، منفعلانه نیست و این پیام را به دشمن می‌دهد که در برابر فشارها کوتاه نمی‌آییم، بلکه با تکیه بر ارزش‌ها نقاط اقتدار خود را حفظ و توسعه می‌دهیم و درست در اینجاست که آنها دست از سر ما برمی‌دارند.

عضو تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران به روند فشار دشمنان نظام در دوران بوش اشاره کرد و گفت: در آن زمان خانم رایس می‌گفت که ایران را تحریم بنزین می‌کنیم، تصور آنها این بود که در صورت تحریم بنزین، دچار مشکل اجتماعی خواهیم شد اما با اتکا به توانمندی کشورمان، بنزین تولید شد و قابلیتی فراهم شد که ما بنزین را صادر هم کردیم و پس از آن، این گزینه از روی میز برداشته شد.

در ادامه این جلسه باقری به سوالات حضار پاسخ داد.

وی درباره چرایی حضور جلیلی در صحنه انتخابات گفت: جلیلی دغدغه‌ای داشت که درست بود؛ متاسفانه بعد از جنگ نگاهی مطرح شد که حتی در جایگاه خطیب جمعه هم گفته شد ما باید مانور تجمل بدهیم و این روند ادامه پیدا کرد تا اینکه در دوره‌‌های اخیر، رهبری فرمودند که جریان اداره کشور به ریل انقلاب برگشت، البته در این سال‌ها دچار خسارت‌هایی شده و از ارزش‌ها فاصله گرفتیم.

وی ادامه داد: برخی از نامزدها قبل از تایید صلاحیت‌ها درباره رژیم صهیونیستی می‌گفتند که ما با اسرائیل سر جنگ نداریم و اگر اعراب با اسرائیل بجنگندند ما نیز آنها را حمایت می‌کنیم. این دیدگاه نشان می‌دهد که چقدر از نگاه ارزشی حضرت امام به مقوله فلسطین فاصله گرفته‌ایم تا جایی که یکی از روزنامه‌های صهیونیستی نوشت، در ایران شیطان کوچک (اسرائیل) وجود ندارد.

باقری درباره برنامه اقتصادی جلیلی گفت: یک وقت کتابچه‌ای چاپ می‌کنند و می‌گویند که این برنامه است و یک وقت کسی می‌‌خواهد رئیس قوه مجریه شود لذا باید دید که چه برنامه‌ای دارد. برخی از نامزدها مثلا 24 جلد برنامه نوشته‌اند. اگر در کشور قانون، برنامه پنج ساله توسعه و سندهای بالادستی وجود دارد پس این 24 جلد برنامه چیست؟ یعنی رئیس جمهور می‌خواهد این اسناد را کنار بگذارد و از  اول قانون بنویسد.

به گفته وی برنامه این است که کسی که می‌خواهد رئیس جمهور شود، چه راهکارهایی برای حل معضلات دارد، اگر برنامه براین اساس نوشته شود، معنا می‌دهد.

باقری با اشاره به اینکه دبیرخانه شورای امنیت ملی یک جایگاه فراوزارتخانه‌ای دارد، اظهار داشت: جلیلی با اشراف بر مسائل اقتصادی تاکیدش این است که این گره‌ها را باز کند و در کنار آن به توانمندی داخلی در این کار تکیه دارد البته اخیرا تیم اقتصادی جلیلی جزئیات برنامه‌هایش را تشریح کرده و جلیلی خود نیز در جلسات مفصلی با اقتصاددانان داشته است.

رئیس ستاد تبلیغاتی سعید جلیلی در پاسخ به این سوال که جلیلی دو ایراد، "نداشتن سابقه اجرایی" و "تیم کاری" را دارد، گفت: در بین این 8 کاندیدا، تنها کسی که سابقه اجرایی کلان دارد، سعید جلیلی است. زیرا دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی محل تلاقی مشکلات کشور است و وقتی پرونده‌ای به آنجا ارجاع داده می‌شود، به معنای این است که یک دستگاه قادر به حل آن نبوده است.

وی با بیان اینکه در شورا یک موضوع طرح، بررسی و در نهایت برای آن راهکار داده می‌شود، تأکید کرد: در حال حاضر که موضوعات مهم اقتصادی به شورا ارجاع داده می‌شود، می‌توان گفت که دبیر شورا در شرایط کنونی با پرونده‌هایی که در  اختیار دارد حتی رئیس جمهور سایه است زیرا امور اصلی کشور توسط وی مدیریت می‌شود؛ بقیه کاندیداها این توانمندی و اشراف را ندارند و باید مدتی مشغول کار شوند تا به این توانمندی جلیلی برسند.

رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود جلیلی منتسب به دولت و یا منسب به رهبری است، گفت: رابطه جلیلی با ولایت فقیه مشخص و روشن است، هم سیره نظری و هم سیره عملی جلیلی نشان دهنده التزام عملی وی به ولایت فقیه است. حتی در رسانه‌های بیگانه نیز یکی از ویژگی‌های جلیلی را همین موضوع مطرح می‌کنند.

وی در باره انتساب جلیلی به دولت نیز تأکید کرد: این حرف اساسا موضوعیت ندارد، چون جلیلی اعتقادش این است که هر گفتمانی با انقلاب اسلامی کوچکترین نوسانی داشته باشد، مورد نظرش نیست.

باقری ادامه داد: جلیلی تنها نامزدی است که ستادش را از پایین به بالا شکل داده و هزینه‌هایش را نیز مردم تقبل می‌کنند. وی در مباحث این گونه دقیق و موشکافه عمل می‌کند.

به گفته باقری، چند هفته قبل که قرار بود برای مذاکرات به استانبول برویم، تیم مستندساز جلیلی برای ضبط فیلم تمایل داشتند که به استانبول بیایند و جلیلی نیز قبول کرد و گفت پول بلیت‌تان را "خودتان" باید بدهید.

باقری در باره ائتلاف جلیلی با دیگر کاندیداها خاطرنشان کرد: قبلا هم گفته‌ام که جلیلی نه بدیل دارد و نه بدل، زیرا وی فرد اصلح است.

وی درباره سخنان جلیلی که از آزاد سازی ظرفیت و تبدیل فرصت سخنانی مطرح کرده بود، اظهار داشت: دولت مجری نیست و بسترساز است. به عنوان مثال جشنواره فیلم عمار چند سالی  است که به راه افتاده است. تعدادی جوان دور هم جمع شده‌اند و فراخوانی داده‌اند که هر کس می‌تواند با این نگاه فیلم تولید کند، بیاید. این اقدام بستر را فراهم کرد تا استعدادها بروز پیدا کند در صورتی که قبلا چنین چیزی وجود نداشت. 

به گفته باقری دولت باید شرایطی فراهم کند تا استعدادها شکوفا شود و موانع برطرف شود. آزاد شدن استعدادها یعنی اینکه مردم، چه فردی و چه جمعی قابلیت‌‌هایی دارند که اگر دولت آنها را بروز دهد، به نتیجه می‌رسد. 

وی به شکوفایی استعدادها در علوم هسته‌ای اشاره کرد و ادامه داد: نمونه دیگر بنزین بود که من به آن اشاره کردم، علاوه بر آن ساختن صفحه سوخت برای ما تهدید بود، ولی با توانمندی خودمان آن را به فرصت تبدیل کردیم. دولت باید تدابیری که اتخاذ کرد، دشمن حتی اگر تهدید هم کرد، خود مجبور به عقب‌نشینی شد. 

وی در باره اظهارات اخیر حسن روحانی در خصوص پرونده هسته‌ای کشور نیز گفت: قرار است در تلویزیون بحثی در این باره صورت بگیرد و من درباره این اظهارات صحبت کنم.

رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی با بیان اینکه مردم آزاد هستند که انتخاب کنند اما من به سهم خودم توصیه می‌کنم که باید کسی را برگزینید که دشمن به او طمع نکرده باشد، گفت: باید کسی انتخاب شود که دشمن از او ناامید شود و امیدی برای او باقی نماند، نفس انتخابات برای ما می‌تواند دستاورد باشد. 

باقری اظهار داشت: دشمن می‌گوید اگر سعید جلیلی بیاید با ما سر ناسازگاری دارد ولی آنهایی که آمریکا می‌گوید با آنها می‌توان مذاکره را پیش برد، هزینه‌هایی را به کشور وارد می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: تقابل ما با دشمنان به لحظات حساس رسیده و هر کسی در  این تقابل سستی نشان دهد شکست می‌خورد. ما باید تیم راسخ‌تری را انتخاب کنیم و دشمن را مجبور کنیم واقعیت را بپذیرد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها