کد خبر: ۱۳۶۹۴۶
زمان انتشار: ۱۱:۴۶     ۰۸ خرداد ۱۳۹۲
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری با تاکید بر اینکه همه شواهد دال بر تایید صلاحیتم بود اما با حضور قطعی آقای جلیلی دیگر نیازی به حضور من نبود، گفت: برای انصراف برداشتم این بود که همدلی نیروهای گفتمان انقلاب بر آقای جلیلی بیشتر است.

به گزارش 598، کامران باقری لنکرانی عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در گفت‌و‌گوی تفصیلی با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس در پاسخ به سوالی مبنی بر دلایل انصراف از کاندیداتوری به نفع سعید جلیلی، ‌اظهار داشت: بنده قبلاً هم گفته بودم که گفتمان انقلاب اسلامی در این انتخابات با یک پرچمدار به میدان خواهد آمد چرا که ‌ما نباید برای انقلاب و نظام هزینه‌سازی کنیم.

لنکرانی ادامه داد: انکار نمی‌کنم عده‌ای به دنبال این بودند که بنده احراز صلاحیت نشوم؛ نگاهی به آنچه که در برخی سایت‌ها آمده است این عزم را نشان می‌داد اما حمایت فقیهی ارزشمند چون حضرت آیت‌الله مصباح یزدی از این حقیر و شهادت ایشان چیز کمی نبود.

** شواهد دال بر احراز صلاحیتم بود اما با حضور قطعی جلیلی دیگر نیازی به حضور نبود

وزیر سابق دولت افزود: برخی از اعضای دولت نهم مکاتبه‌ای را تهیه کرده بودند و همه شواهد دال بر تایید صلاحیت بنده بود اما با حضور قطعی جلیلی و به خصوص بعد از دیدار با ایشان که مطمئن شدم ایشان تا آخر بنای حضور در صحنه را دارند دیگر نیازی به حضورم نبود.

وی با بیان اینکه ما در جبهه پایداری انقلاب اسلامی در جریان انتخابات مجلس نشان داده بودیم که جبهه به دنبال افراد وابسته به خود نیست و در همان انتخابات از مجموع 180 نفر داوطلبی که جبهه اعلام کرده بود،کمتر از 50 نفر از وابستگان تشکیلاتی جبهه بودند؛‌خاطرنشان کرد: بنای جبهه پایداری ترویج گفتمان و نه ترویج تشکل بود.

لنکرانی با تاکید بر اینکه با آقای جلیلی هیچ تفاوت گفتمانی را احساس نمی‌کردم و رقابت با این برادر ارزشمند را روا نمی‌دانستم، تصریح کرد: وی به فضل خدا مفتخر به جانبازی در انقلاب و مصداق السابقون فی الجهاد و پرچمدار مقاومت در دیپلماسی کشور است. 

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری ادامه داد: در مجموع برداشت من این بود که امکان همدلی همه نیروهای مدافع گفتمان انقلاب بر آقای جلیلی بیشتر است لذا تصمیم گرفتم به نفع وی کناره‌گیری کنم و خدا را شکر می‌کنم که باعث سردرگمی نیروهای مومن به انقلاب و مدافعان گفتمان انقلاب اسلامی نشدیم.

«در دیدارهایی که با آقای دکتر جلیلی داشتیم ، دیدیم که هیچ تفاوتی در گفتمان نداریم. من این نگاه ایشان را که برای حل معضلات امروز کشور باید بر صداقت،‌ راستی و شفافیت و توجه بیشتر بر ارزش‌ها تاکید داشت را نگاه درستی میدانم.»

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه دولت یازدهم چه اقداماتی را باید در اولویت قرار دهد،‌خاطرنشان کرد: من فکر می‌کنم دولت یازدهم در فوری‌ترین اقدام باید به وضع معیشت پنج‌دهک درآمدی پایین جامعه به عنوان یک فوریت اجتماعی بپردازد چراکه دولت نمی‌تواند در برابر این موضوع و همچنین احساس ناامنی معیشتی بی‌تفاوت باشد.

لنکرانی تصریح کرد: برای این موضوع راهکارهایی وجود دارد که هم به رونق تولید داخلیِ مواد غذایی می‌انجامد و هم این معضلات را برطرف می‌کند اما همه مسائل به همین جا ختم نمی‌شود. اینکه گمان کنیم راه حل مشکلات ما از تحول در روابط خارجی ما می‌گذرد، تلقی ساده انگارانه‌ای است.

**‌توسل به خارجی‌ها مشکلات اقتصادی ما را بدتر خواهد کرد

سخنگوی سابق جبهه پایداری ادامه داد: در این نگاه ساده انگارانه، هم دشمن بزرگ‌نمایی شده و هم توان ملی کوچک شمرده شده است. کشور ما با ظرفیت های بزرگی که دارد، می‌تواند برای حل مشکلات خود، راساً اقدام کند.

وی گفت: بیماری اقتصاد ایران راه حل بیرونی ندارد بلکه می‌توان گفت توسل به خارجی‌ها ، مشکلات اقتصادی ما را بدتر خواهد کرد. ریشه اصلی بیماری اقتصاد ایران ، اتکا به نفت و خام فروشی است . اگر شما این خام فروشی را تبدیل به فروش مواد معدنی کنید باز هم فرق نمی‌کند چراکه باز هم خام فروشی است لذا باید بر محصولات با ارزش افزوده بالا، اقتصاد دانش بنیان، فروش خدمات و نقش برتر نیروی انسانی نخبه کشور در تولید ثروت ملی تکیه کرد و دولت نیز وظیفه دارد این اقدامات را هدف گذاری کند.

لنکرانی در خصوص اینکه شما در روابط خارجی چه اقدامی را توصیه می‌کنید، آیا معتقد به ایزوله کشور هستید؟ ‌تصریح کرد: خیر؛  اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله که امام رضوان به ما آموختند، کشور را ایزوله و منفعل نمی‌خواهد اما جهان منحصر به اروپای غربی و آمریکای شمالی نیست. نیمی از جمعیت جهان در قاره آسیا زندگی می‌کنند. قطب‌های جدید اقتصادی در دنیا بروز کرده‌اند که همه به انرژی نیاز دارند؛ از اینها گذشته ، دیپلماسی عمومی و ارتباط با ملت‌ها هماره از نقاط قوت ایرانی‌ها بوده است از این رو اینها محورهای مهمی برای سیاست خارجی خواهند بود.

** واکنش لنکرانی به احتمال حمایت دولت از جلیلی

وی در پایان و در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه اگر جریان دولت از آقای جلیلی حمایت کند چه می‌کنید؟ تاکید کرد: حمایت از آقای دکتر جلیلی، حمایت از  گفتمان انقلاب اسلامی است . در این گفتمان هر کسی که برای خود شأنی به جز نظام ولایی و مردم سالار ایران با محوریت ولایت فقیه قائل باشد، جایی ندارد و ما با هم در این خصوص متفق‌القول هستیم.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها