کد خبر: ۱۳۶۸۸
زمان انتشار: ۱۷:۵۲     ۱۶ خرداد ۱۳۹۰
دبيركل حزب الله لبنان اظهار كرد: بعد از آشنا شدن كامل با شخصيت جهادي، فكري و سياسي امام خامنه‌اي، مي‌توانم بگويم كه ما امام بزرگي در رهبري، اجتهاد و سياست و تقوا داريم كه از ديدگاهي كامل و راهبردي برخوردار است.

به گزارش ايسنا، به نقل از روزنامه الانتقاد لبنان، سيد حسن نصرالله دبيركل حزب الله لبنان، در كنفرانس "نوآوري و اجتهاد از ديدگاه امام خامنه‌اي" كه طي امروز (دوشنبه) و فردا در هتل ماريوت بيروت با حضور نمايندگاني از ايران از جمله حداد عادل و مصباحي مقدم از نمايندگان مجلس و آيت الله سيد احمد خاتمي خطيب جمعه تهران برگزار مي‌شود، اظهار داشت: در حال حاضر وظيفه ما اين است كه امام سيد علي خامنه‌اي را به امت اسلامي بشناسانيم تا همگان از بركات وجود وي استفاده كنند.

دبيركل حزب الله لبنان گفت: اين امت با چالش‌هايي رو به رو شده است كه طي دهه‌ها و قرن‌هاي گذشته با آن رو به رو نبوده است. اين وظيفه برعهده‌ي اين كنفرانس است و از اهميت و حساسيت بسيار بالايي برخوردار است.

وي همچنين عنوان داشت: ما به جوانان سوري و فلسطيني درود مي‌فرستيم و از مقاومت آنها در برابر اشغالگران و دولت آمريكا قدرداني مي‌كنيم. خون جوانان سوري كه به دست اسرائيل به شهادت رسيدند دولت آمريكا را رسوا مي‌كند. اين مساله پيام بسيار واضحي را مي‌رساند و آن عزم و اراده‌ي موجود در ميان امت اسلامي بويژه در برابر دولت آمريكا است كه مي‌خواهد انقلاب‌هاي ملت‌هاي عربي را مصادره كند.

دبيركل حزب الله لبنان در ادامه افزود: شناخت شخصي و مستقيم من از حضرت امام خامنه‌اي به من اين فرصت را داد تا بتوانم افكار و ديدگاه‌ها و همچنين روش تفكر و تحليل وي را در خصوص حوادث و نحوه‌ي رهبري و مديريت و همچنين تصميم‌گيري بشناسم.

سيد حسن نصرالله تصريح كرد: ما در برابر شخصيتي بسيار بزرگ و استثنايي هستيم و معتقديم كه بسياري از مردم در امت اسلامي شناختي از امام خامنه‌اي ندارند و مي‌دانيم كه وي چقدر در امت اسلامي مظلوم واقع شده است.

دبيركل حزب الله لبنان همچنين تاكيد كرد: امام خامنه‌اي حتي در ايران نيز مظلوم واقع شدند. ما در برابر شخصيتي قرار داريم كه دشمنان، وي را محاصره كرده و دوستان حق او را آنچنان كه بايد و شايد ادا نكردند.

سيد حسن نصرالله اظهار كرد: بعد از آشنا شدن كامل با شخصيت جهادي، فكري و سياسي امام خامنه‌اي، مي‌توانم بگويم كه ما امام بزرگي در رهبري، اجتهاد و سياست و تقوا داريم كه از ديدگاهي كامل و راهبردي برخوردار است.

وي افزود: ديدگاه جامع و عميق امام سيد علي خامنه اي بر پايه چند اصل است: اول، مباني فكري، دوم شناخت نيازها و مشكلات و سوم شناخت امكانات موجود و يافتن راه حل‌هاي مناسب و منسجم با اصول و ثوابت. در مقابل ما رهبري قرار دارد كه نسبت به موضوعات احاطه كاملي دارد و درخصوص آنها همانند يك متخصص سخن مي‌گويد و راه كارهاي جديدي ارائه مي‌دهد.

سيد حسن نصرالله در خصوص روش تفكر و مديريت امام خامنه‌اي در زمينه‌هاي مختلف عنوان داشت: در اين زمينه شواهد مختلفي وجود دارد. اولين مساله به كنفرانس سال 1991 مادريد برمي‌گردد.

دبيركل حزب الله لبنان، در ادامه سخنانش در كنفرانس "نوآوري و اجتهاد از ديدگاه امام خامنه‌اي" گفت: در آن زمان در خصوص موفقيت روند سازش صحبت مي‌شد و اين كه آمريكايي‌ها اين مساله را تحميل كردند. اما نظر امام خامنه‌اي در اين زمينه متفاوت بود. وي معتقد بود كه اين كنفرانس نتيجه‌اي در بر نخواهد داشت و روند سازش موفق نخواهد بود. آمريكا نيز نخواهد توانست اين مساله را تحميل كند.

وي افزود: بعد از گذشت تقريبا 20 سال امروز از زبان كساني كه در مذاكرات با اسرائيل حضور داشته و برخي شخصيت‌ها كه در كنفرانس مادريد مشاركت داشتند، مي‌شنويم كه از گذشت دو دهه نااميدي، شكست و سرگرداني سخن مي‌گويند كه در نهايت به روند به اصطلاح مذاكرات انجاميد.

سيد حسن نصرالله همچنين تاكيد كرد: مدرك و شاهد دوم مساله‌ي مذاكرات سوريه و اسرائيل در سال 1996 و شرايط موجود در منطقه در آن زمان است. در آن زمان گفته مي‌شد كه روند سازش موفقيت آميز بوده و شرط اصلي براي موفقيت اين روند به رسميت شناختن مرزهاي 4 ژوئن سال 1967 از سوي اسرائيل است. برخي به ما مي‌گفتند كه خود را خسته نكنيم و تمام مسائل به پايان رسيده است و هيچ نيازي به فداكاري و تقديم خون خود وجود ندارد. برخي از آنها از ما مي‌خواستند تا به سمت سازش حركت كنيم.

وي در ادامه افزود: در بيرون از اين نشست و در ايران تحليل ديگري وجود داشت. امام خامنه‌اي معتقد بود كه اين روند به پايان نخواهد رسيد و روند سازش موفق نخواهد بود. وي به ما پيشنهاد ادامه مقاومت را داد. امام خامنه‌اي به ما تاكيد كرد كه فعاليت‌ها و جهاد خود را افزايش دهيم تا به پيروزي دست يابيم.

دبيركل حزب الله لبنان همچنين تاكيد كرد: امام خامنه‌اي همواره بر اصل پيروزي مقاومت تاكيد داشت و به ما مي‌گفت كه به پيروزي مقاومت ايمان دارد. امام خامنه‌اي بعد از سال 1996 عنوان داشت كه اسرائيل توانايي حمله دوباره به لبنان را ندارد و حتي نمي‌تواند عقب نشيني كند. اسرائيل توانايي باقي ماندن در موضع خود را ندارد و ما بايد منتظر باشيم ببينيم اسرائيل چه خواهد كرد. اما همه مسائل به ادامه يافتن مقاومت بستگي دارد.

وي در ادامه افزود: در اواخر سال 1999 انتخابات رياست دولت در اسرائيل ميان بنيامين نتانياهو و ايهود باراك برگزار شد. باراك تهديد كرد كه در ماه ژوئيه از جنوب لبنان عقب نشيني خواهد كرد. وي قصد داشت به تضمين‌هاي امنيتي از سوي دولت لبنان و يا حافظ اسد، رئيس وقت جمهوري سوريه دست يابد اما شكست خورد. شرايط در آن زمان بيانگر آن بود كه وي از جنوب لبنان عقب نشيني نخواهد كرد. ما با امام خامنه‌اي در آن زمان ديدار داشتيم و او به ما گفت كه پيروزي شما در لبنان بسيار نزديك است. اين پيروزي از آنچه كه شما فكر مي‌كنيد نزديك‌تر است. اين اظهارات با اطلاعات و تحليل‌هاي آن زمان در تضاد بود. حتي در آن زمان اطلاعاتي در خصوص آمادگي اسرائيل براي عقب نشيني وجود نداشت.

سيد حسن نصرالله ادامه داد: امام خامنه‌اي به ما گفت كه خود را براي اين پيروزي آماده كنيد و سخنراني سياسي خود را بعد از عقب نشيني آماده كنيد. به همين دليل بعد از عقب نشيني اسرائيل ما شگفت زده نشده و خود را براي اين مساله آماده كرده بوديم.

دبيركل حزب الله لبنان همچنين عنوان داشت: در جريان جنگ ژوئيه كه با هدف از بين بردن مقاومت در لبنان صورت گرفت و شما همگان شاهد خشونت‌هاي اسرائيل در آن زمان بويژه در روزهاي اول بوديد و برخي در آن زمان معتقد بودند كه پيروزي در اين جنگ و يا سالم ماندن در جريان اين جنگ نوعي جنون و ديوانگي است. پيام شفاهي امام خامنه‌اي توسط يكي از دوستان در ضاحيه جنوبي به دست من رسيد.

وي عنوان داشت: امام خامنه‌اي در اين پيام به ما گفت اين جنگ شبيه‌ترين جنگ به جنگ احزاب در زمان پيامبر است. در زمان پيامبر اسلام، قريش و يهوديان مدينه تمام توان خود را بكار گرفتند و پيامبر و ياران وي را محاصره كردند. جنگ ژوئيه بسيار شبيه جنگ احزاب است، اما شما به خداوند توكل كنيد. من به شما مي‌گويم كه حتما پيروز خواهيد شد، بلكه بالاتر. معتقدم زماني كه اين جنگ به پايان برسد، قدرت و توان شما افزايش خواهد يافت.

سيد حسن نصرالله در ادامه افزود: در خصوص ديگر شواهد و دلايل در زمينه‌ي روش تفكر و ديدگاه‌هاي امام خامنه‌اي، بايد بگويم كه بعد از حوادث 11 سپتامبر سال 2001 ديديم كه چگونه تمام دلها به لرزه افتاد. بسياري معتقد بودند كه منطقه ما وارد دوره‌ي سيطره و تسلط آمريكا شده است، به طوري كه سيطره‌ي آمريكا در منطقه ما 100 سال و بلكه بيشتر به طول خواهد انجاميد.

وي گفت: برخي جنگ عراق را شبيه به جنگ‌هاي صليبي مي‌دانستند. من در سفر خود به ايران در اين زمينه از امام خامنه‌اي سوال كردم. وي در پاسخ به من جوابي بر خلاف آنچه كه در منطقه شايع است و حتي برخي از مسئولان جمهوري اسلامي معتقد بودند كه اين شرايط شرايط جديدي در خاورميانه است و ما بايد در خصوص سازش با دولت آمريكا سخن بگوييم، داد. امام خامنه‌اي به من گفت "نگران نباشيد. آمريكا به اوج خود رسيده است و اين اوج، آغازي براي فروپاشي و از بين رفتن به شمار مي‌آيد. زماني كه آمريكايي‌ها به افغانستان و عراق مي‌روند، در واقع به سمت نابودي و پرتگاه حركت مي‌كنند. آمريكا نمي‌تواند منافع خود را از طريق نظام‌هاي وابسته به خود در منطقه محقق ساخته و از منافع خود دفاع كند و مجبور مي‌شود تمام ناوگان‌هاي سراسر جهان را به منطقه خاورميانه گسيل كند. اين مساله بيانگر ناتواني آمريكا است نه قدرت آن.

سيد حسن نصرالله همچنين عنوان داشت: امام خامنه‌اي در ادامه تاكيد كرد "بنابراين زماني كه آمريكايي‌ها به خاورميانه مي‌آيند، در آينده‌اي نزديك غرق خواهند شد و به دنبال راهكاري براي برون رفت از آن شرايط خواهند گشت". طي دهه‌ گذشته امت ما با خطرناك‌ترين جنگ در تاريخ خود مواجه شد، اما امام خامنه‌اي با تدبير و درايت خود اين مبارزه را رهبري كرد. در سال 1996 ما شاهد آن بوديم كه جنبش‌هاي حماس و جهاد فلسطين به صورت خاصي مورد حملات بسيار شديدي قرار گرفتند به طوري كه برخي معتقد بودند كه ديگر هيچ توان و قدرتي براي مقاومت فلسطين در خصوص انجام عمليات باقي نمانده است. اما عمليات استشهادي در قدس و تل آويو، رژيم صهيونيستي را لرزاند. بعد از آن شاهد تنش در جنوب لبنان بوديم. نشست شرم الشيخ با حضور رهبران جهان براي دفاع از اسرائيل و محكوم كردن به اصطلاح تروريسم برگزار شد. آنها اسم جنبش جهاد، حزب الله و حماس را جزء اين موارد دانستند و آنها را تهديد كردند. قطعنامه‌هايي نيز براي تحريم اين جنبش‌ها صادر شد. بعد از آن شاهد جنگ خوشه‌هاي خشم در آوريل سال 1996 بوديم. بعد از آن نتانياهو آمد و اسرائيل به خانه‌ي اول بازگشت.

دبيركل حزب الله لبنان در ادامه افزود: امام خامنه‌اي معتقد است كه اسرائيل رو به نابودي است. وي همچنين معتقد است كه اين مساله در آينده روي نخواهد داد، بلكه در زمان نزديكي اتفاق مي‌افتد. وي معتقد است كه سازش با اسرائيل نتيجه بخش نخواهد بود و تمام آنچه كه در خصوص مساله فلسطين و منطقه خاورميانه از انجام مذاكرات مستقيم گرفته تا جنبش‌هاي مقاومت و تلاش‌هاي مردم فلسطين روي مي‌دهد، بيانگر اراده و خواست محكم اين ملت مقاوم است و نشان مي‌دهد ما در مقابل نسلي از ملت فلسطين قرار داريم كه اميد بسيار قدرتمندي براي بازگشت به سرزمين خود دارند.

سيد حسن نصرالله همچنين عنوان داشت: ما زماني سخنان امام خامنه‌اي در خصوص اسرائيل را درك مي‌كنيم كه دستاوردهاي مقاومت و تجربه جنگ ژوئيه و جنگ غزه را ارزيابي كنيم. در آن زمان خواهيم فهميد كه اسرائيل به سمت نابودي در زمان نزديكي حركت مي‌كند و اين ديدگاه بر پايه‌ي شجاعت اين رهبر بنا شده است.

وي  افزود: طي دوره‌ي گذشته امت ما با جنگ بسيار سختي در تاريخ رو به رو بوده است، به طوري كه آمريكا و همپيمانان آن با تمام قدرت و امكانات خود براي تسلط بر منطقه خاورميانه و براندازي نظام‌هاي مخالف وارد صحنه شدند، اما امام خامنه‌اي با تدبير و شجاعت اين جنگ را مديريت كرد. تاكنون جزئيات بسياري در اين زمينه پنهان مانده است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها