کد خبر: ۱۳۵۸۷۴
زمان انتشار: ۲۲:۵۷     ۰۳ خرداد ۱۳۹۲
در برنامه های مناظره ای کاندیداها هر 8 نفر کاندیدای ریاست جمهوری فرصت صحبت پیدا می‌کنند. برنامه‌های مناظره طی جدولی که در سه روز تعطیل نشان داده شده، از ساعت 8 صبح تا 4 بعد ظهر نمایش داده می‌شود و همان شب تکرار آن در شبکه 4 و شبکه سراسری بازپخش خواهد شد.

به گزارش 598 و به نقل از «باشگاه خبرنگاران جوان» عزت‌الله ضرغامی رئیس صداوسیما در مراسم قرعه‌کشی برنامه‌های کاندیداهای ریاست جمهوری گفت: این برنامه اجمالا گزارش فشرده‌ای از قرعه کشی نامزدهای محترم ریاست جمهوری به لحاظ کسب اطمینان خاطر است.

وی با بیان اینکه برنامه‌ها به لحاظ زمان از قبل تنظیم شده و این مسئله فقط برای رعایت بی‌طرفی مطرح می‌شود، ادامه داد: برنامه‌های انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری از امروز ضبط شده و به یاری خدا پخش این برنامه‌ها در شبکه‌های مختلف سیما آغاز خواهد شد و تا یک روز قبل از برگزاری انتخابات ادامه خواهد داشت.

ضرغامی تصریح کرد: تلاش براین است که ساختارهای مختلف تلویزیونی و رادیویی هم برای نامزدها و هم برای مخاطبان به طور متوازن توزیع شود تا به صورت متنوع بتوان در ساختارهای مختلف استفاده کنند.

رئیس رسانه ملی با بیان این مطلب که در مورد این برنامه‌ها تکرار هم در نظر گرفته شده است، گفت: این برنامه‌ها به وسیله کارشناسان مختلف و با توجه به ظرفیت صدا و سیما به گونه‌ای طراحی شده که به دیگر برنامه‌های سازمان ضربه‌ای وارد نشود، این توزیع کاملا عادلانه است و شاید بدون قرعه کشی هم هیچ مشکلی ایجاد نمی‌شد اما بخاطر اطمینان خاطر اقدام به این کار نموده‌ایم.
وی در بیان نحوه قرعه کشی اظهار داشت: شماره‌ها از 11 تا 18 مشخص هستند که هر کدام از نماینده نامزدهای انتخابات شماره‌ای را که برمی‌دارد و برنامه و ساعت‌ها نسبت به آن شماره تنظیم شده است و هیچ کس از برنامه‌های مربوط به هر شماره اطلاعی ندارد.

ضرغامی در تشریح این برنامه‌ها بیان کرد: برنامه 30 دقیقه ای که در آن مستقیما نامزد ریاست جمهوری بدون حضور مجری با مردم صحبت می‌کند از شبکه یک سیما پخش می‌شود، دو مستند توسط نامزدها تولید می‌شود که هر کدام از‌ آن‌ها 30 دقیقه و با توجه به ضوابط و چارچوب تعیین شده خواهد بود که از شبکه یک پخش می‌شود.

رئیس رسانه‌ملی ادامه داد: گفتگوی ویژه خبری به مدت 45 دقیقه درساعت مقرر هر شب خود که به صورت زنده است از شبکه دو سیما پخش می‌شود، همین طور برنامه ای 60 دقیقه ای که هر نامزد به سوالات مختلف جوانان پاسخ می‌دهد و در ساعت 19:10 از شبکه سه سیما به روی آنتن می‌رود.

ضرغامی افزود: شبکه 4 برنامه پاسخ هر نامزد به سه کارشناس خواهد بود که این برنامه به مدت 60 دقیقه در ساعت 18:10 به روی آنتی می رود، شبکه خبر گفتگوی 30 دقیقه‌ای با نامزدهای مختلف انتخابات که درساعت 22:30 پخش می‌شود و هم‌چنین شبکه جام جم پاسخ به سوالات ایرانیان خارج از کشور را پخش می‌کند.

وی در خصوص زمان برنامه مناظره‌های مستقل برای کاندیداهای ریاست جمهوری گفت: زمان این برنامه بین 25 تا 30 دقیقه است که در این برنامه 8 نفر کاندیدای ریاست جمهوری فرصت صحبت پیدا می‌کنند.

ضرغامی تصریح کرد: مجموع این برنامه‌ها 7 ساعت و 15 دقیقه خواهد بود؛ برنامه‌های مناظره طی جدولی که در سه روز تعطیل نشان داده شده، از ساعت 8 صبح تا 4 بعد ظهر نمایش داده می‌شود و همان شب تکرار آن در شبکه 4 و شبکه سراسری بازپخش خواهد شد.

رئیس سازمان صدا و سیما با بیان اینکه سیما از همه ظرفیت‌های خود در این جدول برای برنامه‌های کاندیداها استفاده کرده است، اظهار داشت: در صدا مشابه سیما نیز برنامه‌های مختلفی در نظر گرفته شده است که یکی از آن برنامه‌ها معرفی خود نامزد به طور مستقیم بوده که در زمان 30 دقیقه از ساعت 17 آغاز می‌شود.

ضرغامی ادامه داد: مصاحبه هر نامزد با رادیو جوان 60 دقیقه، رادیو ورزش 60 دقیقه و رادیو معارف نیز 60 دقیقه از ساعت 18 آغاز می شود.
وی با بیان اینکه رادیو پیام، 5 پیام از نامزدها را ضبط کرده و به صورت متنوع از دیگر رادیوها پخش می‌کند، افزود: در مجموع 11 ساعت برنامه‌های مستقیم رسانه ملی در صدا و سیما برای هر نامزد محترم در نظر گرفته شده است.

ضرغامی با تاکید بر اینکه یک نامزد عملا 4 ساعت روی آنتن دیده می‌شود، تصریح کرد: این عدد و رقم فرصت خوبی خواهد بود که بسیاری از مطالبی که مدنظر کاندیداها است، گفته شود.

وی با اشاره به فشردگی جدول برنامه‌های انتخاباتی کاندیداها در روزهای آخر افزود: این مهم به دلیل حساسیت انتخاباتی صورت می‌گیرد.

رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به تعداد زیاد کاندیداها در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: با توجه به حضور 8 کاندیدای ریاست جمهوری برگزاری مناظره 2 نفره امکان‌پذیر نخواهد بود که با توجه به نکات مثبت در مناظره جمعی سه تا مناظره تخصصی و موضوعی در حوزه اقتصاد، فرهنگ و سیاست با حضور کاندیداها برگزار می‌شود.

 ضرغامی با بیان اینکه در این راستا کاندیداها فرصت دارند تا از طریق برنامه‌های انتخاباتی برنامه‌های خود را اعلام کنند، تصریح کرد: سوالات زیادی از طرف مردم برای ما آمده و همچنین کارشناسان سازمان برای براساس نیاز مردم سوالاتی را مطرح کردند که هر نامزد باید ضمن معرفی برنامه‌های انتخاباتی خود به این سوالات پاسخ دهند.

وی با تاکید براینکه مناظره‌ها به صورت جمعی شکل می‌گیرد، اظهار داشت: کاندیداها باید در این برنامه‌ها نقاط ضعف و اشکال برنامه را مطرح کنند که مردم نیز بتوانند بهترین تصمیم را برای انتخاب کاندیداهای ماده نظر خود داشته باشند.

رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به دو برابر شدن تعداد نامزدها نسبت به دور قبلی انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: حضور 8 نامزد انتخاباتی علی رغم تنوع سیاسی و سنتی که در جامعه حاکم است و با توجه به سابقه این افراد در دوره‌های مختلف موجب تنوع خوبی در این دوره شده‌اند.

ضرغامی این دوره انتخابات ریاست جمهوری را رقابت میان برنامه‌های صدا و سیما دانست و تصریح کرد: ما تاکید می‌کنیم که ضمن ارائه برنامه‌های کاندیداها اشکالاتی که در آن وجود دارد را مطرح کنند تا بتوانیم از طریق آن به یک برنامه عالمانه دست یابیم.

وی در ادامه افزود: پیشنهاد ما به نامزدهای انتخاباتی آن است که از فضای به وجود آمده حداکثر استفاده را بکنند چراکه این مقطع یک آزمون مدیریتی برای آنها محسوب می‌شود که مردم می‌توانند از طریق آن بهترین بهره‌برداری را انجام دهند.

رئیس سازمان صدا و سیما تاکید کرد: تاثیری که مخاطبان ده‌ها میلیونی می‌تواند داشته باشد این ضرورت را ایجاب می‌کند که نامزدها روی این برنامه‌ها زمان زیادی بگذارند چراکه مخاطبان این برنامه‌ها عموم مردم و از همه اقشار و سنین مختلف از طریق تلویزیون و در کنار هم به قضاوت می‌نشینند.

ضرغامی تصریح کرد: برنامه‌های صدا و سیما موجب گفتگوی عالمانه در میان اعضای خانواده خواهد بود بنابراین باید سطح فکر، آگاهی و اطلاعاتمان را افزایش دهیم.

وی افزود: باید نیازهای مردم به خوبی رصد شود و براساس آن کاندیداها صحبت کنند.

رئیس سازمان صدا و سیما تصریح کرد: نظرسنجی‌ها باید در اختیار نامزها گذاشته شود تا با وضعیت فعلی مردم و مطالبات آنها بیشتر آشنا شوند.

ضرغامی با تاکید براینکه این برنامه‌ها همه مهم و تاثیرگذار هستند، تصریح کرد: مناظره‌ها میان کاندیداهای انتخاباتی ریاست جمهوری با توجه به وضعیت و تجربه‌ای که در گذشته پیدا کردیم و شور و هیجانی که در مناظره‌های قبلی مشاهده شده این بار نیز آسیب شناسی شده و باید نسبت به گذشته از کیفیت بالاتری برخوردار شود.

رئیس سازمان صدا و سیما با ابراز امیداواری نسبت به برگزاری انتخابات پرشور خاطر نشان کرد: باید این انتخابات به گونه‌ای پیش رود که یک گام بلند در تحقق حماسه سیاسی برداشته شود.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها