باشگاه خبرنگاران: مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد نوشابه و دوغ های باز سبب ورود باکتری و ویروس های خطرناکی به بدن می شوند.
بسیاری از رستوران ها با هدف تبلیغ با درست کردن دوغ های محلی تلاش می کنند
تا مشتری بیشتری جذب کنند و در آمد بیشتری و از ادویه های گوناگون در ساخت
آن ها استفاده می کنند.
بررسی های جدید نشان می دهد، نوشابه از نوشیدنی هایی است که فقط در صورتی
قابل استفاده است که متراکم و بسته بندی باشد و گاز درون آن تعبيه باشد و
خرید آن به صورت باز به هیچ وجه توصیه نمی شود زیرا در این صورت فقط حاوی
قند است و مستقیما وارد کلسیم می شود و آن را تخریب می کند.
مطالعات نشان می دهد زیاده روی در مصرف دوغ های باز و غیر بهداشتی سبب
تداخل عملکرد باکتری های معده و روده می شود و باعث مرگ زود رس نیز خواهد
شد.