فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

  •  
      
کد خبر: ۱۳۴۹۹۳
زمان انتشار: ۱۲:۳۵     ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۲
جواهراتی مانند گردنبند یا گوشواره همیشه توسط خانم ها استفاده می شود از این رو آنها سعی می کنند متفاوت و زیباترین جواهر را داشته باشند.
به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، استفاده از انسان برای هنر نمایی به نظر خیلی زیاد شده است به طوری که چندین پیش صابون های انسانی را به شما معرفی کردیم و این بار به سراغ جواهراتی رفته ایم که از استخوان های انسان تشکیل شده اند.

"کلمبین فینیکس"یکی هنرمند در عرصه طلا که به گفته خودش دیگر علاقه ای به این کار ندارد، قصد دارد استعداد جواهرسازی خودش را در راه دیگری به نمایش بگذارد تا هم از روی دل کار کرده باشد و هم اینکه کسب درآمدی برای او باشد.



جواهر سازی با وسیله های عجیب اما این بار این خانم به طور جالبی جواهرات را می سازد.  او با استفاده از استخوان هایی که به عنوان مسائل آموزشی دیگر استفاده نمی شوند و به همراه جواهرات واقعی، زیبایی خاصی را ایجاد می کند که طرفداران خاصی نیز دارد.

کلمبین میگوید از بچگی عاشق ساخت جواهر بوده است البته آن زمان بیشتر با استفاده از صدف و موجودات دریایی سخت این جواهرات را درست می کرده است. او اعتقاد دارد این کار به دلیل غیر عادی بودنش قشنگ است.


اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام