
فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آنچنان كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را
به گزارش 598، به نقل از خبرگزاری فارس شبکه خبری فرانس 24 در خبری فوری اعلام کرد شاخصهای اقتصادی این کشور حاکی از آن است که فرانسه هماکنون رسما در رکود به سر میبرد.
بر اساس این گزارش، تولید ناخالص داخلی در سه ماهه نخست سال جاری 0.2 درصد کاهش داشت. این در حالی است که در سه ماهه پایانی سال 2012 نیز تولید ناخالص داخلی سیر نزولی گرفته بود و 0.2 درصد کمتر شده بود.
از این رو مهلت 2 ساله کمیسیون اروپا برای کاهش کسر بودجه فرانسه به کمتر از 3 درصد تولید ناخالص ملی، موضوعی است که عدهای آن را بعید میدانند.
همچنین میزان بیکاری در فرانسه هم اکنون به رقم بی سابقه 10.8 درصد رسیده و نظرسنجیها نشان می دهد که دولت اولاند در نزد 76 درصد فرانسویها محبوبیتی ندارد.