کد خبر: ۱۳۲۲۵۳
زمان انتشار: ۱۵:۱۸     ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۲
به گزارش صابرنیوز دکتر لنکرانی در حمع پرشور مردم خرم در تالار شهر خرم آباد، با اشاره به این موضوع که انتخابات پیش رو بعد از فتنه 88 برگزار می شود گفت: این انتخابات مورد طمع برخی هاست. برخی می گویند دیدید سال 88 اشتباه کردید؟ دیدید حرف هایی که می گفتید اشتباه بود؟ دیدید ایستادن مقابل امریکا اشتباه بود؟ ممکن است برخی که در سال 88 به یک سری چیزها نرسیدند، الآن بخواهدن ادامه آن فتنه را دنبال کنند. در این دوره خیلی بعید است فتنه خیابانی باشد، بلکه فتنه گفتمانی است.
 
وی حضور پرشور در انتخابات را مهمترین نکته این انتخابات دانست و افزود: نکته ای که بیش از همه مهم است، حضور است. بیش از آنکه چه کسی رأی بیاورد، حضور در این انتخابات مهم است. این حضور باید حضوری گسترده و پر شور باشد. البته به فضل خدا حضور مردم در این انتخابات حضوری گسترده خواهد بود.
 
وی تصریح کرد: رهبر انقلاب فرمودند همه سلیقه هایی که خود را معتقد به نظام اسلامی می دانند در انتخابات شرکت کنند. برخی متوجه اهمیت این موضوع نیستند. نظام ما امروز به بلوغی رسیده است که توان حضور سلایق مختلف را در انتخابات دارد.
 
وی سپس به تبیین دیدگاه های برخی درمورد تحریم پرداخت و اضافه کرد: می گویند اگر می خواهید فشارهای خارج از کشور از بین برود، نباید دیگر بر روی آرمان ها و انقلابی گری پافشاری کنید. در صورتی که ما می گوییم باید بر آرمان ها پافشاری کرد.
 
کاندیدای جبهه پایداری مبنای انتخاب مردم را صداقت، شفافیت و انقلابی بودن دانست و تصریح کرد: برخی می گویند اگر می خواهی رأی بیاوری هرجا که رفتی مطابق میل مخاطبان صحبت کن. اگر بسیجی و انقلابی بودند، همان طور صحبت کن که آن ها دوست دارند و اگر علاقه ای به انقلاب نداشتند طوری صحبت کن که مطابق میلشان باشد. ما وظیفه خود می دانیم که برای آینده کشور با امید به نصرت الهی و تأکید بر باورهایی که به آن اعتقاد داریم در این عرصه حاضر شویم و می دانیم کشور با حضور پرشور جوانان و مردم به نتیجه می رسد.
 
وی ادامه داد: ممکن است برخی توصیه هایی بکنند و اسراف ها و خرج هایی کنند، اما ما به این حرکت قائل نیستیم .
 
لنکرانی در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه تدوین شده جبهه پایداری اشاره کرد و افزود: جبهه پایداری برای دولت آینده برنامه ای تنظیم کرده است. این برنامه توسط نخبگان و بزرگانی از وزرا و معاونان سابق رئیس جمهور مانند دکتر داوودی طراحی شده است.
 
وی به رویکرد این برنامه اشاره کرد و ادامه داد: این برنامه آرمانی است و بر اساس تخیلات و آرزوها نوشته نشده است، بلکه همراه با واقع بینی و وضع امروز کشور تدوین شده است.
 
لنکرانی در ادامه صحبت هایش به سیاست خارجی اشاره کرد و اظهار داشت: ما از منافع ملی به هیچ وجه حاضر نیستیم کوتاه بیاییم. الحمدلله در اقصا نقاط جهان، جمهوری اسلامی تأثیرگذار است. در جنگ 8 روزه که فلسطین پیروز شد، خیلی از دشمنان اقرار کردند که پیروزی فلسطین به خاطر ایران بوده است. این به معنای دخالت در امور دیگر کشورها نیست، بلکه این دیپلماسی عمومی ماست و در آرامش کشور تأثیر دارد.
 
لنکرانی به مکتب ایرانی اشاره کرد و تصریح کرد: طرح مکتب ایرانی را کار غلطی می دانم و این کار در چاچوب بازی های غرب بود. چراکه یک مسئول در فضای بیداری اسلامی مطلبی را مطرح کرد که باعث شد غرب، کشور ما را در بین کشورهای دیگر به عنوان یک کشور قبیله گرا و نه اسلامگرا معرفی کند. این باعث شد که بین کشورهای دیگر نسبت به جمهوری اسلامی بدبینی ایجاد شود.
 
وی با تأکید بر فضای آرام در انتخابات گفت: ما در حال حاضر به آرامش و فضای آرام انتخاباتی نیازمندیم. تعجب می کنم از برخی افراد که در سیاست خارجی معتقد به تنش زدایی هستند ولی خودشان در داخل تنش ایجاد می کنند.
 
وزیر بهداشت دولت نهم با اشاره به انحراف هایی که در تاریخ با آن مواجه بوده ایم افزود: خط انحرافی از سه قرن گذشته تا کنون، هرگاه بین تفکر روحانیت و اسلام جدایی قائل شده است، موجبات دوری بیشتر از اسلام را برای خودش فراهم آورده است و در نهایت هم به انحطاط کشیده شده است.
 
وی سپس به تحلیل فضای سیاسی اصلاح طلبان پرداخت و اظهار داشت: جریان اصلاحات، امروز بین رأس و بدنه دچار شکاف عمیق و اختلاف شدید است و دیگر قدرتی ندارد.
 
وی پیرامون بحث های مطرح شده در رسانه ها پیرامون سایر نامزدهای لیست کوتاه شده جبهه پایداری قبل از معرفی نامزد اصلی گفت: برخي دوستان گفتند كه تكليفي داريم و به صحنه انتخابات نمي آييم،گفتند بالاخره صحنه امنيت ملي صحنه مهمي است و ما باید به وظیفه خودمان عمل کنیم.
 
باقری لنکرانی به طرح برخی از اولویت های اقتصادی مرح شده در برنامه جبهه پایداری پرداخت و افزود: ما باید ریشه ای مشائل اقتصادی را بررسی کنیم. مسأله اول مسدله بانکداری و تحول در آن است. نظام بانکی یک رکن برنامه ماست. امام (ره) قبلا در جمع برخی مسئولان کشور گفته بودند که کاری کنید که پول، کار نکند، بلکه کار، کار کند.
 
وی ادامه داد: دوم از بین بردن زمینه های مفاسد اقتصادی و یک سری مسائل که خودشان ایجاد فساد می کنند است. وظیفه رسیدگی به مفاسد اقتصادی کار قوه قضائیه است. نقش اول دولت این نیست که در مقابل مفاسد اقتصادی افشاگری کند، بلکه باید زمینه های وقوع فساد را از بین ببرد.
 
لنکرانیبا اشاره به مسائل استان لرستان گفت: استان لرستان ظرفیت های بالایی دارد که به طور ویژه باید به آن پرداخته شود. این استان ظرفیت های زیادی در دامداری، گردشگری و کشاورزی دارد. با وجود زحمات زیادی که از ابتدای انقلاب تا کنون کشیده شده است و این استان نسبت به قبل از انقلاب تفاوت های بسیاری پیدا کرده است،اما هنوز به صورت ملموس مشکلات مردم حل نشده است و مشکلات زیادی وجود دارد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها