کد خبر: ۱۲۹۰۲۵
زمان انتشار: ۲۲:۰۵     ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۲
نامزد احتمالی ریاست‌جمهوری گفت: ‌در دولت هاشمی در اقتصاد کلان کشور مدلی انتخاب شد که نظریه آن این بود که باید کشور را در راستای رشد اقتصادی پیش ببریم و‌ ‌اما دیدیم که اینگونه نشد و ‌تورم به 50 درصد رسید‌.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، محمد سعیدی‌کیا عصر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان در مورد علت کاندیدا شدن در انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: فکر می‌کنم با توجه به تجربیاتی که دارم، بتوانم خدمتگزاری برای نظام، مردم و پیرو ولایت فقیه باشم و می‌توانیم با حفظ عزت، حکمت و مصلحت کشور رابطه‌ای عادلانه و حکیمانه با دنیا برقرار کنیم.

وی در زمینه خط مشی دولت خود بیان داشت: اگر خداوند به من توفیق داد و مردم نیز خواستند، رئیس‌جمهورشان شوم، خط مشی و اساس اداره کشور در دولت من بر همان خط مشی و اساسی است که جمهوری اسلامی و انقلاب آن را رقم زد.

سعیدی‌کیا عنوان کرد: دولتش پیرو ولایت فقیه، فرزند مجلس و خدمتگزار مردم است و برای خدمت به کشور به همه ظرفیت‌ها نیاز است و ایران برای خدمتگزاری کسی تنگ نیست و همه وفاداران انقلاب اسلامی و کسانی که به انقلاب و نظام اعتقاد دارند را عضو دولت خودم می‌دانم.

وی با اشاره به اینکه منطق دولتش حضور مؤثر در عرصه‌های بین‌المللی است، تصریح کرد: تمام فعالیت‌های خود را براساس مسیر انقلاب اسلامی،‌ قانون‌مداری و تبعیت از ولایت فقیه تنظیم می‌کنم و معتقدم که اقتصاد پویا،‌ فعال و زندگی آرام در سایه فرهنگ اسلامی تحقق یافتنی است.

وزیر سابق مسکن و شهرسازی دولت نهم با اشاره به اینکه ما معتقدیم باید برای کارآفرینان در بخش خصوصی و مدیران توانمند زمینه فعالیت باز شود، بیان داشت: از کارهای اصلی ما نیز کاهش وابستگی بودجه به نفت است.

گفتمان انقلاب اسلامی از نقاط قوت دولت احمدی‌نژاد است

سعیدی‌کیا با بیان اینکه با شناخت نقاط قوت و ضعف دولت‌های گذشته نقاط قوت آنان را ادامه می‌دهد و نقاط ضعفشان را کنار می‌گذارد، گفت: اقدامات خوبی در دولت‌ احمدی‌نژاد انجام شده، اما نقاط ضعفی نیز وجود دارد.

وی افزود: زنده کردن گفتمان انقلاب اسلامی یکی از نقاط مثبت دولت احمدی‌نژاد است، پیگیری گفتمان انقلاب اسلامی در دولت نهم به خوبی آغاز شد اما در دولت دهم رنگ باخت.

سعیدی‌کیا بیان داشت: سفرهای استانی از نقاط مثبت دولت نهم و دهم است که به شناخت بیشتر و ارتباط با مردم منجر شده است.

وی عنوان کرد:‌ نقطه مثبت دیگر هدفمندی یارانه‌ها است که مدت‌ها در کشور جاری بود و بالاخره در این دولت به صورت قانون در آمد، اما در اجرا با مشکلاتی مواجه شد.

سعیدی‌کیا آینده مسکن روستایی و مسکن مهر را از دیگر نقاط مثبت دولت نهم و دهم عنوان کرد و ابراز داشت: پیشرفت‌های علمی و کارهای پزشکی خوبی در کشور انجام شد و در بحث انرژی هسته‌ای که از دولت‌های گذشته آغاز شده بود در این دولت به نتایج خوبی دست یافت.

وی به انجام امور زیربنایی و کارهای عمرانی و ساماندهی سوخت در دولت نهم و دهم اشاره و افزود: ساده‌زیستی، پرکاری و روحیه تهاجمی نسبت به استکبار را می‌توان از دیگر نقاط مثبت این دولت دانست.

نقطه ضعف احمدی‌نژاد کاهش ارزش پول ملی کشور است

وزیر سابق مسکن دولت نهم در زمینه نقاط ضعف دولت احمدی‌نژاد اذعان داشت:‌ در کنار توجه به کارهای عمرانی به دلیل مصوبات خارج از برنامه و قول‌های مکرری که در استان‌ها به مردم داده شد، کارهای عمرانی نیمه‌تمام زیادی باقیمانده است و اقتصاد ما دچار نابسامانی‌های زیادی شده و سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال با افت مواجه شده و تورم نیز افزایش یافته است.

وی کاهش ارزش پول ملی را در مدت زمان کوتاه یکی دیگر از نقاط ضعف دولت احمدی‌نژاد عنوان کرد و افزود: بی‌توجهی به برنامه و تغییر شکل و محتوای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به نوعی کشور را دچار رکود در برنامه‌ریزی کرده است.

سعیدی‌کیا  با اشاره به اینکه تغییر شدیدی در مدیران و وزرا در دولت احمدی‌نژاد رخ داده است، گفت: وزرا در دولت احمدی‌نژاد تغییرات زیادی پیدا کردند و این تغییرات موجب می‌شود تا وزیر نتواند برنامه‌های دراز مدت داشته باشد.

وزیر مسکن دولت نهم تصریح کرد: قانون‌گریزی نیز یکی از نقاط ضعف دولت است، زیرا اگر یک مدیر ارشد بگوید که قانون را خوب نمی‌دانم و اجرا نمی‌کنم با همین جمله به زیرمجموعه خود مجوز می‌دهد که مقررات و آیین‌نامه‌ها را سلیقه‌ای اجرا کنند و این مسئله برای کشور خوب نیست.

فضای بسته و جلوگیری از نقد نقطه ضعف‌های دولت هاشمی

وی در ارتباط با نقاط ضعف و قوت دولت آیت‌الله هاشمی گفت:‌ دولت هاشمی بعد از جنگ بود و به ساخت و ساز کشور توجه کرد که این مسئله را می‌توان از نقاط قوت آن بیان کرد.

سعیدی‌کیا بیان کرد: در دولت هاشمی در اقتصاد کلان کشور مدلی انتخاب شد که نظریه آن این بود که باید کشور را در راستای رشد اقتصادی پیش ببریم و در جریان توسعه کسانی که محرومیت دارند تحت تاثیر رشد کشور،‌ رشد می‌کنند، اما دیدیم که اینگونه نشد و در سال 74 تورم کشور به حدود 48 تا 50 درصد رسید و معلوم شد که این مدل ناقص است و کارها نیز متوقف شد.

این کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری تصریح کرد: یکی دیگر از نقاط ضعف دولت هاشمی این است که فضای بسته و جلوگیری از نقد در آن دوران باب شد.

دولت خاتمی اقتصاد را براساس  برنامه‌ای لیبرالی دنبال کرد

وی در زمینه نقاط ضعف و قوت دولت‌های خاتمی نیز تصریح کرد: در دوره خاتمی توسعه سیاسی اصل قرار گرفت و همه هم و غم‌ها عمدتا صرف این موضوع شد، اما به دلیل تندروی‌ها و افراطی‌گری‌ها این کار متوقف شد.

سعیدی‌کیا اظهار داشت: در دولت خاتمی اقتصاد بر اساس برنامه‌ای لیبرالی دنبال شد که البته تلاطم‌های زیادی نیز در کشور ایجاد نکرد و رشد متناسبی را دنبال می‌کرد اما در آن دوران نیز توجه به محرومان و مستضعفان دارای یک برنامه مشخص نبود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
علی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۲۳:۱۵ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۲
۰
۶۹
تورم واقعی دوران هاشمی 50 درصد بود و همه قبول دارند ولی تورم واقعی دوره محمود بالای 300 درصد می باشد..این موضوع را تقریبا همه ملت به جز کسانی که مورد همایت مستقیم بوده اند قبول دارند، و ضاهرا آقایان با حذف صفر تورم به جای حذف صفر از ریال آنرا 30 نمایان ساخته اند
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها