به گزارش خبرنگار فارس از نیشابور، محمدحسین صفارهرندی صبح امروز در همایش دانشجویی با موضوع انتخابات در تالار عطار دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور، با بیان اینکه تولید علم در جمهوری اسلامی ایران به صورت برجستهای در پیش چشم جهانیان جلوه کرده است، اظهار داشت: فرصتهایی که در کشور وجود دارد باید مغتنم شمرده شود و از آزادی به عنوان دشمن آزادی استفاده نشود.
عضو سابق دولت نهم تاکید کرد: اگر آزادی را با ولنگاری یکسان کنیم، بزرگترین ضربه را به آزادی وارد کردهایم.
* انتخابات سبب ایجاد تنفس سیاسی در جامعه میشود
صفارهرندی با بیان اینکه انتخابات سبب ایجاد تنفس سیاسی در جامعه میشود، تاکید کرد: برگزاری انتخابات ملی در کشور روبه توسعهای چون ایران به منزله حرکت در مسیر ابرقدرت شدن و نمونه شدن برای سایر کشورهای جهان است.
وی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران تکیهگاه بزرگی به نام مردم دارد، تصریح کرد: وقتی میتوانیم نشان دهیم مردم با وجود فشارها حضور بیش از 70 درصدی در انتخابات دارند، یعنی این مشارکت یک فرصت خوب برای کشور برای گذر از چالشهاست.
صفارهرندی خاطرنشان کرد: از حزبی که به قول محمدرضا خاتمی افرادش ترکیبی از افراد نماز شبخوان تا افراد نزدیک به عقاید الحادی هستند، بیمسئولیتی سر میزند؛ آن وقت در زمانی که در قدرت هستند با انگیزه خروج از حاکمیت دست به استعفای دسته جمعی میزنند و سپس حاضر نیستند تبعات آن را بپذیرند.
وی اظهار داشت: همان افراد اکنون در عرصه انتخابات حاضر شده و مدعی اداره مملکت هستند.
* جامعه حق دارد بگوید دولت خاتمی برای ما ناشناخته است
عضو سابق دولت نهم با اشاره به عملکرد تیم اقتصادی دولت خاتمی، تصریح کرد: بالاخره مشخص نشد این افراد وارث چپهای دهه 60 هستند یا وارث کارگزاران و در این بین جامعه حق دارد بگوید شما برای ما ناشناخته هستید.
وی یکی از چالشهای پیشرو در انتخابات را مواجه شدن با گونهای از افراد دانست که مشرب فکری آنها مشخص نیست و ارزیابی درستی از عملکرد آنها نیز در دست نیست.
صفارهرندی خاطرنشان کرد: نمیشود خود را در عالم خیال معرفی کرد؛ بالاخره باید مشخص شود که هر فرد متعلق به کدام جریان است.
وی اضافه کرد: احمدینژاد به لحاظ اعتقادی، جلوهای در روزهای نخست داشت که انکارناپذیر است و مولود جریان اصولگرایی است.
صفارهرندی افزود: چه اتفاقی افتاده است که در ارگان وابسته به این تیم گفته میشود که روح احمدینژاد از اصولگرایی بیگانه است و به کلی آن را انکار میکنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: آیا امروز پیگیری عدالت به همان شکل دیروز انجام میشود، سرنوشت علم مبارزه با فساد به کجا رسید، چرا باید هزینههای گزافی صرف برگزاری همایش دهها هزار نفری در ورزشگاه آزادی شود در حالی که مملکت دچار مشکلات مالی است.
وزیر سابق دولت نهم گفت: این در حالی است که در همین دولت دستور صرفهجویی در مصارف برق ادارات داده شده بود و خیلی چراغها خاموش شدند.
وی ادامه داد: وقتی میگویند فلانی مشکل دارد و با فلان افراد مرتبط است و باید با ایشان برخورد شود، جواب میدهند این افراد خط قرمز من هستند، اگر به آنها نزدیک شوید شرایط را به هم میریزم!
صفارهرندی تاکید کرد: در اوایل این دولت اقدامات خوبی در ارتباط با مبارزه با فسادها و زیادهخواهی و کوتاهکردن دست رانتخوارها صورت گرفت ولی بعضی به گردنههای سخت که رسیدند راه را عوضی رفتند و منحرف شدند.