کد خبر: ۱۲۶۳۴۷
زمان انتشار: ۱۷:۰۲     ۳۰ فروردين ۱۳۹۲
دکتر باقراي لنكراني گفت: اگر بخوبي ريشه هاي آسيب هاي اقتصادي را ندانيم، شاهد تكرار مكررات در جهت گيري هاي اقتصادي خواهيم بود، ادامه داد: هرگز نمي توان تورم 50 درصدي كشور در سال 74 را فراموش كرد، همانطور كه تورم چهل و چند درصدي امروز كشور پديده خوب و درستي نيست.
به گزارش 598 به نقل از پايگاه اطلاع رساني جبهه پايداري، كامران باقري لنكراني عضو شوراي مركزي جبهه پايداري صبح امروز در همايش هفتمين رئيس جمهور در مسير پيشرفت، مقاومت و عدالت در دانشگاه تربيت مدرس اظهار داشت: ادعاي همه در آستانه انتخابات اين است كه مي خواهند براي كشور پيشرفت ايجاد كنند اما رسيدن به اين پيشرفت بدون در نظر گرفتن چالش هاي كشور و آشنايي با ريشه هاي آنها امكانپذير نيست.
وي افزود: مشكلات اقتصادي از جمله مشكلاتي است كه همه به آن اذعان دارند اما ريشه يابي آن موضوع ديگري است.
عضو شوراي مركزي جبهه پايداري تصريح كرد: خيلي از افراد در تحليل مسائل اقتصادي امروز، همه مشكلات را به سياست ها و تصميمات 8 ساله گذشته كشور مي دانند اما برخي عميق تر از آن فكر مي كنند و به ريشه هاي آن مي پردازند.
لنكراني ادامه داد: بسياري از كساني كه در تحليل هاي خود تنها به سياست هاي هشت ساله گذشته اكتفا مي كنند كساني هستند كه خود مدتي سكاندار كشور در دوره هاي قبل بوده اند و به جاي اينكه مسئوليت خود را نيز در اين بين بپذيرند فرافكني مي كنند مانند برخي از مسئولين امروز كه با فرافكني خود را در برخي از مسائل بي تقصير مي دانند.
اين كانديداي يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري يادآور شد: آنچه امروز به عنوان معضل اقتصادي با آن مواجه هستيم برآمده از چند عامل است كه طي سال هاي گذشته در كشور ايجاد شده است.
وي، مسئله جنگ و نگاه حاكم به مقوله اقتصادي كشور پس از جنگ را يكي از زمينه هاي اين مسائل دانست و گفت: برخي از پروژه هاي بزرگ عمراني كه با معيشت مردم ارتباطي نداشت، با بودجه هاي كلان رقم خورد و حتي در برخي از صنايع به جاي هدفگيري براساس ارتقاي كشور منافع اشخاص مورد توجه قرار گرفت.
اين عضو شوراي مركزي جبهه پايداري با بيان اينكه اگر بخوبي ريشه هاي آسيب هاي اقتصادي را ندانيم، شاهد تكرار مكررات در جهت گيري هاي اقتصادي خواهيم بود، ادامه داد: هرگز نمي توان تورم 50 درصدي كشور در سال 74 را فراموش كرد، همانطور كه تورم چهل و چند درصدي امروز كشور پديده خوب و درستي نيست.
وي تاكيد كرد: اگر قرار باشد حماسه اقتصادي مبتني بر حماسه سياسي باشد يكي از الزامات آن اين است كه كساني مسئوليت را برعهده بگيرند كه از اشتباهات دولت سازندگي، اصلاحات و نهم و دهم درست گرفته باشند و بتوانند خوبي هاي اين 3 دولت را با يكديگر داشته باشند.
وي با اشاره به اينكه قانون هدفمند كردن يارانه ها قانون بدي نيست افزود: اما اين قانون در اجراي كليات خود با مشكل روبرو شد و جايي كه همدلي و ياري قوا را مي طلبيد با اين همدلي روبرو نشد و نتيجه آن اين شد كه كار به سامان نهايي نرسيد.
لنكراني با بيان اينكه نمي توان تنها با شعارهاي خوب به نتايج خوبي دست يافت، گفت: شناسايي ريشه ها، مهمترين اقدام در اين بين است كه البته بايد با بررسي كامل و برنامه ريزي دقيق به اين نتيجه رسيد.
لنكراني تاكيد كرد: جاي تاسف دارد كه برخي عنوان مي كنند كه با استفاده از برنامه هاي اقتصادي تجربه شده در كشور در سال هاي گذشته، مي توان كشور را از وضعيت موجود رهايي داد، اين در حالي است كه ظرفيت هاي امروز كشور متفاوت تر از سال هاي گذشته است.
وي تصريح كرد: مشكل ما امروز در مسئله انتخابات اين نيست كه مشكلي در مسئله امنيتي كشور ايجاد شود، بلكه مهمترين دغدغه ما بايد اين باشد كه شرايط را براي حضور كساني مهيا كنيم كه بتوانند فرصت سازي هاي بيشتري را براي نظام ايجاد كنند.
باقري لنكراني در ادامه به سوالات دانشجويان پاسخ داد.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه جبهه پايداري به عنوان جبهه اي كه به دنبال ايجاد گفتمان در كشور است، فعاليت هاي سياسي قوي اي را در آستانه انتخابات انجام نداده است، چه زماني فعاليت هاي سياسي جبهه پايداري رسما آغاز مي شود، پاسخ داد: معتقديم كه جبهه پايداري بسياري قويتر از اين كه امروز در صحنه است، بايد در صحنه حضور داشته باشد اما ما يك حزب سياسي نيستيم و مي خواهيم جريان گفتماني باقي بمانيم و تلاش داريم در وادي حزب نيفتيم.
عضو شوراي مركزي جبهه پايداري با تاكيد بر اينكه اين جبهه با يك پيش زمينه سازي قوي ايجاد نشد بلكه براساس يك ضرورت به وجود آمد، خاطرنشان كرد: عمده سرمايه ما در اين جبهه نسل جواني است كه مبتني بر آرمان هاي نظام حركت مي كند و علماي بزرگي مانند آيت الله خشوقت و آيت الله مصباح يزدي در كنار جبهه هستند و ما نقش ترويجي براي خود قائل بوده ايم.
وي تاكيد كرد: براي انتخابات رياست جمهوري سعي كرديم كه حضور متفاوت تري داشته باشيم و برداشت اين بود كه با اعلام كانديداي خود قبل از زمان اعلام شده، اين كار براي انتخابات و براي كشور فايده نخواهد داشت لذا از اعلام كانديداتوري زودهنگام پرهيز كرديم.
وي افزود: در آستانه انتخابات تلاش مي كنيم كه انتخاب اصلح خود را به مردم معرفي كنيم.
باقري لنكراني با اشاره به برنامه اين جبهه براي رياست جمهوري افزود: ما از مهر سال گذشته با حدود 40 نفر برنامه اي را براي كشور تدوين كرده ايم و ساعات كاري زيادي را براي آن در نظر گرفته ايم كه برنامه اوليه ما به تصويب شوراي مركزي رسيد و پس از اعلام به آقاي مصباح يزدي، با ايراداتي از سوي وي مواجه شد كه كار برطرف شدن اين ايرادات، ديروز به اتمام رسيد و بزودي به آيت الله مصباح يزدي تقديم مي شود؛ اصرار داريم كه قبل از ثبت نام حتما برنامه دولت يازدهم جبهه پايداري را نيز اعلام كنيم.
لنكراني در پاسخ به سوال ديگري درباره معرفي كانديداي نهايي جبهه پايداري و مطرح شدن نام سعيد جليلي به عنوان يكي از اين كانديداهاي احتمالي گفت: ما در مواجهه با جبهه پايداري، جريان رسانه اي را شاهديم همانطور كه در همايش سال گذشته كه با عنوان بيان مسائل جبهه پايداري قرار به برگزاري بود، با اظهارنظر برخي در مجلس، خبرنگاران دنبال معرفي كانديداي نهايي جبهه پايداري بودند. از اين جنس موج هاي رسانه اي عليه جبهه پايداري زياد است و ما خودمان براي اين موج هاي رسانه اي آماده كرده ايم.
وي افزود: چيزي كه ما در جبهه پايداري به آن متعهد هستيم انتخاب اصلح است كه بايد به تاييد شوراي اصلي و شوراي فقاهتي برسد كه اين مراحل رخ داده اند و كانديداي جبهه پايداري مشخص و هفته آينده اعلام مي شوئد.
عضو شوراي مركزي جبهه پايداري در پاسخ به سوالي درباره برنامه اين جبهه گفت: از مهر سال گذشته تدوين برنامه جبهه شروع شده و طي صدها ساعت كار و ويرايش هاي متعددي ويرايش نهايي آن روز گذشته تمام شده و به اطلاع شوراي فقاهتي نيز رسيده است.
وي با بيان اينكه اين رويكرد كه ما يك برنامه اجتماعي و اقتصادي در راستاي هم داشته باشيم را درست مي دانيم، افزود: اشكال برخي از برنامه هاي اقتصادي گسستگي آنها نسبت به ساير برنامه هاست.
وي افزود: ما سعي مي كنيم كه نگاه منظومه اي داشته باشيم و در بحث اقتصاد با نگاه جامع به اقتصاد كشور، هدفمند ي يارانه ها، سيستم بانكي، تلاش براي كنترل نقدينگي و ابزارهاي پولي و... را مورد توجه قرار دهيم.
وي نگاه به مقوله فرهنگي را يكي ديگر از ويژگي هاي اين برنامه دانست و گفت: دولت بايد مروج فرهنگ ديني باشد و در اين زمينه از ظرفيت سازي و گفتمان رايجي كه متناسب با انقلاب اسلامي است، بايد استفاده شود.
لنكراني افزود: سيستم بانكي بايد طوري طراحي شود كه با ربا فاصله بگيرد و هر چقدر از ربا دورتر شود، اسلامي تر و مفيدتر خواهد بود.
وي در پاسخ به سوال ديگري كه آيا اگر كانديداي شما رئيس جمهور نشود برنامه اي را در اختيار دولت آينده قرار مي دهيد، افزود: ما اين برنامه را به عموم مردم و منتخب مردم تقديم مي كنيم و البته پيوست هايي دارد كه اگر از ما در توضيح و ارائه آن كمك بخواهم كمك مي كنيم اما چون قائل به اين هستيم كه دولت نبايد به صورت شركت سهامي باشد و اعضاي كابينه در قبال مردم مسئوليت دارند و شخصيت حقيقي محسوب مي شوند معتقديم اينكه حزبي دنبال چينش نفرات خود در دولت باشد صحيح نيست زيرا آن اشخاص بايد در راستاي منافع آن حزب حركت كنند.
وي درباره آرايش شكل گرفته كشور و آرايش جريان هاي سياسي در نزديكي انتخابات گفت: در حال حاضر پنجاه و چند روز به انتخابات باقي نمانده است و آرايش گروه ها مشخص است و چند ابهامي كه در ابتدا وجود داشت، تا حدودي از بين رفته است.
لنكراني درباره حضور اصلاح طلبان نيز گفت: اصلا ح طلبان در انتخابات رياست جمهوري حضور حداقلي خواهند داشت و بيشتر ظرفيت خود را براي فعال كردن ستادهاي خود در انتخابات شوراي شهر خواهند داشت.
وي در پاسخ به سوال ديگري درباره اينكه اعضاي جبهه پايداري در كميسيون فرهنگي به خوبي عمل نكرده اند، نظر شما چيست، گفت: كميسيون فرهنگي قائم به فرد نيست بلكه از آقاي سالك تا آقاي مطهري در آن حضور دارند.
وي با بيان اينكه يكي از نقاط قوت دولت نهم بزرگ كردن دايره مديريت بود، افزود: ما در دولت خود احتياج به خانه تكاني داشتيم و تلاش مي كنيم مديراني كه در مسئوليت ستادي فعال بودند و كساني كه در صف قرار داشتند را در دايره مديريتي قرار داده و از ظرفيت آنها استفاده كنيم.
عضو جبهه پايداري ادامه داد: جنس آدم هايي كه با آنان درباره مناصب صحبت شده است و قبول همكاري كردند از اينگونه افراد است.
وي افزود: بنده و آقاي فتاح و آقاي جليلي قرارگذاشتيم اين مسئوليت و بار بر دوش هر كسي نهاده شد سايرين به او كمك كنند و مي توانند اين افراد از كابينه نهم و دهم باشند.
لنكراني در پاسخ به سوال ديگر درباره مهمترين انتقاد خود به دولت نهم نيز گفت: بايد سعي كنيم برخورد ما با مسائل به شكل انتقادي باشد.
وي افزود: احمدي نژاد در دوران فعاليت خود داراي نقاط قوت و ضعفي بود كه بايد همه آنها را در كنار هم ديد.
وي افزود: احمدي نژاد درباره مسائل ارتباط با ساير قوا، نخبگان و نحوه تعامل با نزديكانشان كه اولين هشدار را رهبري در مورد انتخاب مشايي به وي داد و حضور مشايي را در دولت احمدي نژاد، باعث سرخوردگي دوستان احمدي نژاد دانست و يا اعطاي نشان فرهنگ و هنر به كسي كه در مسند اجراست از جمله نقاط ضعف وي بود.
عضو شوراي مركزي جبهه پايداري ادامه داد: دولت برخي رفتارهاي دوگانه را نيز داشته است، به اين شكل كه از يك طرف عنوان مي كند در انتخابات دخالت نمي كند ولي از طرفي خبرگزاري دولت امتيازاتي را براي برخي از كانديداها در نظر مي گيرد.
عضو شوراي مركزي جبهه پايداري در پاسخ به متينگ انتخاباتي دولت با استفاده از بودجه بيت المال گفت: هر اقدامي كه به نوعي فضا را دچار ابهام كند موضوع نادرستي است وظيفه دولت در انتخابات اين است كه مراقب برگزاري انتخابات سالم و بدون ابهام باشد.
وي خاطر نشان كرد: چنان چه از خود دولت رفتارهايي سربزند كه بر اين ابهامات بيفزايد خلاف وظيفه بوده چرا كه در اين شرايط سخت اقتصادي هر هزينه اي كه براي مردم اقشار ضعيف و مستضعف فايده اي نداشته باشد هزينه هاي درستي محسوب نمي شوند.
باقري لنكراني در همايش جايگاه ولايت و دولت در نظام اسلامي كه صبح امروز در دانشگاه تهران برگزار شد گفت: معماري كه امام در مردم سالاري ديني جمهوري اسلامي قرار دادند اين است كه مسئولين توسط مردم انتخاب شوند و تمام اين انتخاب ها به نوعي به تنظيم برسد.
 
عضو شوراي مركزي جبهه پايداري گفت: اين آراء مردمي كه يكي از اركان مردم سالاري ديني است باعث شد بعضي از افراد رجوع به آرا مردمي را براي مشروعيت استفاده كرده و تنفيذ ولايت را خدشه دار كنند.
 
وي ادامه داد: برخي از مسائلي كه مطرح مي شود اين است كه در آرا مردم مشروعيت از طريق تعداد آراست در صورتي كه بر مبناي قانون اساسي جمهوري اسلامي مشروعيت جز از طريق اتصال به ولايت فقيه حاصل نمي شود.
 
لنكراني خاطرنشان كرد: كسي كه در نظام اسلامي مسئوليت دارد درست است كه بايد آرا مردم را داشته باشد اين به اين دليل است كه اگر حمايت مردمي را نداشته باشد از كارآيي و اثرگذاري او در كشور كم مي شود به همين دليل نبايد آرا عمومي را كم اهميت بدانيم اما بايد اهميت آن سرجاي خودش تعريف شود.
 
وي يادآور شد: برخي ناكارآمدي هاي كه مسئولين اجرايي، مقننه و قضايي داشتند سعي مي كنند به نوعي با كاستي هاي نظام گره بزنند. وقتي دچار چالش مي شوند شروع به فرافكني مي كنند.
 
لنكراني يادآور شد: اخيرا برخي كانديداها عنوان كردند دولت ما دولت آقا اجازه نيست اين نيز فرار از مسئوليت است.
 
عضو شوراي مركزي جبهه پايداري اضافه كرد: ما بايد مبنا را بر نظام اسلامي حركت براساس الگوي اسلامي قرار دهيم و وظايفي كه از ما خواسته شده را انجام دهيم اما افرادي هستند كه غير از مسئوليت در حوزه هاي غير از مسئوليت خود وارد مي شوند.
 
وي ادامه داد: مسئوليت قوه مجريه اين نيست كه در عرصه نظريه پردازي ديني وارد شود چون اين موضوع در توان او نيست و در واقع اين نوعي فرافكني است كه در كشور به وجود آمده است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۳:۰۲ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۲
۰
۰
واقعا که هلویی آقای تحصیلکرده به اصطلاح پرو فسور تورم 50 درصدی با وام از بانک جهانی به علت نداشتن درآمد یادته ولی تورم بالی 50 درصدی فعلی با درآمد 700 میلیاردی در8سال گذشته هیچ اثری روی شکنجهای مغزتون نذاشت من برای پزشکان متاسفم با داشتن یه همکاری مثل شما هلو هم نیستی
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها