به گزارش 598 به نقل از مشرق، محسن رضایی در همایش سراسری اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان کشور که در محل دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است با بیان اینکه حوزه اصولگرایی حوزه بزرگی بوده و هیچگاه نباید محدود به سلیقههای خاصی باشد و مهم همدلی و همگرایی میان آنهاست، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران در حوزه سیاسی تحولات بزرگی را به وجود آورد ولی بخشهای زیادی از جامعه هنوز متحول نشده است.
وی با بیان اینکه انقلاب نباید بین راه متوقف شود، افزود: معتقدم که انقلاب توانست سیاست را در ایران به کلی متحول کند ولی در حوزه اقتصاد و فرهنگ تحولی به وجود نیاورد، البته اصلاحاتی در این دو حوزه ایجاد کرد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: اصلاحات فرهنگی و اقتصادی در کشور بیش از فسادهای اقتصادی فرهنگی بوده است ولی در عین حال نیاز به یک انقلاب داریم تا جامعه اسلامی را تشکیل دهیم.
نیازمند انقلاب فرهنگی و اقتصادی در کشور هستیم
وی با تأکید بر این نکته که هنوز فرهنگ اقتصادی و اقتصاد اسلامی در کشور پیادهسازی نشده است، متذکر شد: نیازمند انقلاب فرهنگی و اقتصادی در کشور هستیم؛ باید محصول این انقلاب زندگی ایرانی اسلامی باشد، فرهنگ و اقتصاد ما آسیبپذیر است؛ متأسفانه امروز شاهد ارزشهای غیر اسلامی در فرهنگ کشور هستیم و ضعفهای بنیادین در این دو حوزه وجود دارد که از جمله آنها میتوان به وجود نیامدن تولید ملی و اشتغال پایدار اشاره کرد.
رضایی با تأکید بر اینکه اگر اقتصاد را اسلامی و دینی کنیم هیچگاه تحریمها تأثیری بر اقتصاد کشور نخواهند گذاشت، گفت: هنوز فرهنگ اسلامی در کشور پیادهسازی نشده است چرا که شاهدیم همواره منازعات سیاسی به وجود میآید و این به خاطر نبود فرهنگ اسلامی است از طرفی در اقتصاد فساد و فقر وجود دارد در حالی که در مملکت اقتصادی اسلامی نباید یک فقیر هم وجود داشته باشد که این کلام امیرالمؤمنین (ع) است.
وی با تأکید بر اینکه باید در حوزه اقتصاد و فرهنگ، انقلاب صورت گیرد، گفت: امروز نه تنها در این دو حوزه انقلابی صورت نگرفته بلکه اقتصاد در کشور به آزمایشگاه لیبرالها، سوسیالیستها و تکنوکراتها تبدیل شده است.
رضایی افزود: متأسفانه شاهدیم در کشور سیاستزدگی اخلاق، سیاستزدگی فرهنگ و در حوزه اقتصاد و حتی ورزش نیز دچار سیاستزدگی شدهایم بنابراین باید در پی یک انقلاب فرهنگی اقتصادی در کشور زندگی ایرانی اسلامی و زندگی ارزشی شکل گیرد.
وی با بیان اینکه باید جامعه پیشرفته توحیدی شکل گیرد، گفت: باید در حوزه اقتصادی و سیاسی حماسه به وجود بیاوریم تا به گونهای تحریمها برطرف شود؛ ما نیازمندیم در کنار جمهوری اسلامی یک جامعه پیشرفته توحیدی داشته باشیم تا آن جامعه جمهوری اسلامی ایران را تثبیت کند و لذا در پی تشکیل این جامعه حماسه اقتصادی و سیاسی نیز به وجود میآید که البته نیازمند یک جنبش بزرگ و اجتماعی است و دانشجویان و تشکلهای دانشجویی نیز در این جنبش نقش بسیار بزرگی دارند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نقاط ضعف و قوت دولت احمدینژاد اذعان داشت: بنده در صورت رأی آوردن در دولت یازدهم برخی طرحهای دولت احمدینژاد را با اصلاحاتی انجام میدهم که از جمله آنها میتوان به هدفمندی یارانهها، سهام عدالت، مسکن مهر و سفرهای استانی اشاره کرد؛ از نقاط ضعف دولت احمدینژاد نیز میتوان به نبود اخلاق سیاسی و عدم استفاده از نخبگان اشاره کرد که بنده در دولت یازدهم قطعاً اخلاق سیاسی را تقویت کرده و از نخبگان، کارشناسان و جوانان به خوبی استفاده خواهم کرد.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه 4 سال آینده شرایط سختی حاکم است بنده از دولت فراگیر استفاده کرده و بسیاری از کاندیداها در کابینه بنده خواهند بود، همچنین 30 درصد از افراد کابینه بنده را جوانان تشکیل میدهند؛ در نظر دارم در صورت رأی آوردن فرمانداریها را در سطح کشور بر عهده جوانان بگذارم.
کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری با بیان اینکه از مهمترین معضلات فرهنگی کشور بداخلاقیهای سیاسی است، گفت: باید تحملپذیری و اخلاق و ادب را به سیاست تزریق کنیم؛ ما میتوانیم ارزشهای انقلاب و ارزشهای اسلامی را متناسب با سلیقههای امروز به جوانان منتقل کنیم.
باید فتحالمبین اقتصادی در کشور انجام شود
رضایی در ادامه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه باید فتحالمبین اقتصادی در کشور انجام شود، خاطرنشان کرد: اینکه برخی میگویند آمریکاییها منتظر انتخابات ایران هستند صحیح نیست چرا که آمریکاییها میدانند سیاست خارجی ایران در دست مقام معظم رهبری است؛ آمریکاییها در حقیقت به دنبال تأثیر تحریمها اقتصادی بر ایران هستند بنابراین دیپلماسی اقتصادی از زمانی شروع میشود که فتحالمبین اقتصادی در کشور انجام شود.
وی تأکید کرد: بنده در صورت رأی آوردن به فضل پروردگار، آمریکا را بر سر دوراهی قرار داده و پای میز مذاکره میآورم که البته این دو راهی را در آینده اعلام میکنم.
وی افزود: ائتلاف سه گانه و ائتلاف پنجگانه اصولگرایان از بنده دعوت کردند ولی بنده جواب دادم که به اینها معتقد نیستم بلکه به ائتلاف همه با هم معتقدم و نمیخواهم یک تفرقه جدید شروع شود.
* هاشمی رفسنجانی در فتنه 88 باید نقش حاج احمد خمینی را ایفا میکرد
کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری در بخش پایانی سخنانش با اشاره به موضع هاشمی رفسنجانی نسبت به فتنه 88 اظهار کرد: بنده بارها در مورد آقای هاشمی عرض کردم که وی باید در حوادث 88 نقش حاج احمد خمینی را ایفا میکرد و دست دو فرزند خود را گرفته و به محضر مقام معظم رهبری میرفت؛ احمد خمینی سه چهار فتنه خیلی بزرگ را در زمان حضرت امام راحل خاموش کرد و اگر ایشان نبود شاید فتنههای بزرگتر از فتنه 88 در آن زمان به وقوع میپیوست.
وی تصریح کرد: یکی از اشکالات جدی بنده به ایشان و افراد مانند ایشان این است که چرا در مراسم تنفیذ آقای احمدینژاد شرکت نکردند در حالی که مراسم تنفیذ به دعوت و میزبانی مقام معظم رهبری بود؛ حتی بنده به همراه آقامحمدی از افراد در بیت رهبری به دنبال ایشان رفتیم ولی وی را پیدا نکردیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه باید چارچوبهای نظام را حفظ کرد و اگر انتقادی هست، مطرح کنیم و نامه بنویسم گفت: بنده با توجه به اینکه کشور و مردم را در معرض خطر دیدم وارد صحنه شدم.