کد خبر: ۱۲۴۳۲۰
زمان انتشار: ۱۲:۵۳     ۲۱ فروردين ۱۳۹۲
یکی از نمایندگان پارلمان کره جنوبی خواهان استقرار سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی آمریکا در شبه جزیره کره شد و گفت که سئول به بررسی ایجاد عامل بازدارنده هسته‌ای خود خواهد پرداخت.

به گزارش598، خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از روزنامه کریستین ساینس مانیتور، یک نماینده برجسته مجمع ملی کره جنوبی تلاش‌های بین‌المللی برای جلوگیری از ساخت سلاح‌های هسته‌ای توسط کره شمالی را "شکست تحقیر‌آمیز" خوانده و خواهان استقرار سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی آمریکا در کره جنوبی شد.

وی تاکید کرد، کشورش به بررسی توسعه عامل بازدارنده توسعه هسته‌ای خود خواهد پرداخت.

این درخواست در حالی از سوی ام جی چونگ، نماینده هفت دوره مجمع ملی کره و کاندیدای سابق ریاست جمهوری این کشور ایراد می‌شود که تنش‌ها در شبه جزیره کره به بالاترین حد خود در سال‌های اخیر رسیده است.

رهبر کره شمالی در میان تهدیدهای دیگر خود در عین حال هشدار داده که مناطق گوام و هاوایی را هدف حمله قرار داده و سئول را به دریای آتش تبدیل خواهد کرد.

با وجود آنکه تحلیلگران کمی تصور می‌کنند که کاخ سفید هنگامی که سلاح‌های هسته‌ای آمریکا در دیگر تاسیسات این کشور در دسترس است به بررسی استقرار سلاح‌های هسته‌ای در کره بپردازد اما این درخواست نشانه سرخوردگی کره جنوبی است.

همچنین این اظهارات می‌تواند پیامی را برای پکن به همراه داشته باشد چرا که این کمک‌ها و تکنولوژی‌های چینی هستند که باعث زنده ماندن حکومت پیونگ‌یانگ شده‌اند.

چونگ خاطرنشان ساخت: جنگ سرد این درس را داشت که سلاح‌های هسته‌ای باید در مقابل سلاح‌های هسته‌ای قرار بگیرند آن هم برای یک تهدید معتبر. سلاح‌های کشتار جمعی در صورت استقرار در کره جنوبی یک برگ برنده مهم خواهند بود.

این قانونگذار کره جنوبی در سخنرانی خود در نشست سالانه اندیشکده کارنگی در واشنگتن تاکید کرد: اقتصاد کره شمالی سقوط کرده و این کشور منزوی شده است. اما هنوز ما نتوانسته‌ایم جلوی به دست آوردن سلاح هسته‌ای توسط پیونگ‌یانگ را بگیریم.

وی تاکید کرد: نسل‌های آینده تعاملات فعلی ما با کره شمالی را یکی از مهمترین و چشمگیرترین شکست‌های دوران خواهند دانست.

وی توصیه کرد که اگر کره جنوبی تصمیم به توسعه عامل بازدارنده هسته‌ای خود بگیرد بدین منظور موقتا می‌تواند عضویت خود در معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای موسوم به ان پی تی را به حال تعلیق درآورد.

چونگ در مصاحبه‌ای به روزنامه کریستین ساینس مانیتور نیز گفت: ما همگی شکست خورده‌ایم و اکنون به عهده ما است که به گزینه‌های جدیدی فکر کنیم.

وی از پکن خواست که فشارهای بیشتری بر حکومت کیم جونگ اون در پیونگ‌یانگ وارد کند و این سئوال را مطرح کرد آیا این برای چین عاقلانه است که کره شمالی را به عنوان یک کشور حائل حتی اگر که به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند حفظ کند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها