وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۲۲۹۰۹
زمان انتشار: ۱۴:۱۰     ۱۵ فروردين ۱۳۹۲
عضو هیئت‌رئیسه مجلس گفت: نمایندگان مجلس دیدار نوروزی با رهبر معظم انقلاب و رؤسای سه قوه را در دستور کار هفته آتی خود دارند که این دیدارها در روزهای هجدهم، نوزدهم و بیستم فروردین ماه برگزار می‌شود.

یه گزارش 598، حجت الاسلام حسین سبحانی‌نیا عضو هیئت‌رئیسه مجلس در گفتگو با خبرگزاری فارس، گفت: مجلس در اولین هفته کاری خود در سال 92 دیدار نوروزی نمایندگان با رهبر معظم انقلاب و رؤسای سه‌قوه را در دستور کار دارد و این دیدارها در روزهای 18، 19 و 20 فروردین انجام می‌شود.

وی با اشاره به بررسی لایحه بودجه سال 92 کل کشور در کمیسیونهای تخصصی مجلس افزود: برخی از کمیسیونها کار خود را در بررسی لایحه بودجه به پایان رسانده و نتیجه بررسیهای خود را به کمیسیون تلفیق ارائه کرده‌اند و برخی دیگر نیز در حال بررسی آن هستند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس اظهار داشت: در نهایت بودجه در کمیسیون تلفیق حداقل ظرف مدت 15 روز بررسی و برای تصویب نهایی به صحن علنی مجلس خواهد آمد و پیش بینی می‌شود تا کار بررسی و تصویب بودجه تا پایان اردیبهشت‌ماه در مجلس به پایان برسد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام