
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش خبرگزاری فارس، امیرحسین صادقی مدافع تیم استقلال پس از پایان تمرین امروز این تیم اظهار داشت: اعتقاد دارم این ماه سختترین ماه فوتبالی ما خواهد بود و امیدوارم در هر سه جام عملکردی موفق داشته باشیم. ما در لیگ جام حذفی و آسیا باید بازی کنیم و از همین رو امیدوار هستم در هر سه جام به موفقیت برسیم.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا نگاه شما به جام حذفی است یا لیگ برتر گفت: تمام بازیهای سه جامی که در آن حضور داریم حکم فینال را برایمان دارد. لیگ قهرمانان آسیا سختتر شده و امیدواریم که رقبای ما دچار اشتباه شوند و ما نیز بدون اشتباه به هدفمان برسیم.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا به موفقیت استقلال در بازی با الهلال امیدوار است یا خیر، گفت: در عربستان به خانه خدا میرویم و به فکر ارائه یک بازی خوب هستیم. من امیدوارم نتیجه خوبی در آنجا بگیریم چون بازیکنان ما تجربه حضور در بازیهای آسیایی را دارند و تصور میکنم بازی آسانی را در مقابل نماینده عربستان در پیش داریم.