کد خبر: ۱۲۲۴۵۶
زمان انتشار: ۱۵:۴۰     ۰۸ فروردين ۱۳۹۲
گسترش باورهای سکولاریستی از سوی سردمداران فضای سیاسی ایالات متحده به حدی رسیده که حتی مردم این کشور از توجه به اعتقادات و مقدسات خود منع شده‌اند و زدودن هرگونه نماد مذهبی و اعتقادی در این کشور، به طور جدی از سوی برخی نهادهای خاص دنبال می‌شود؛ تا جایی که حتی برخی از این نهادها تاب تحمل درج نام "خداوند" بر روی اسکناس‌های رایج این کشور را نیز ندارند و خواستار حذف این عبارت از روی دلار شده‌اند.

به گزارش رجانیوز، «بنیاد رهایی از دین» طی شکایت‌نامه‌ای خواستار حذف عبارت «ما به خدا اعتماد داریم» از پول رایج آمریکا شده است. بنیاد یادشده این عبارت را تعرض به حقوق خداناباوران و خلاف قانون اساسی آمریکا تلقی کرده است. 
 
 
این بنیاد درج عبارت In God We Trust (ما به خدا اعتماد داریم) توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا را تعرض به حقوق شهروندان غیرمذهبی دانسته است. در شکایت‌نامه‌ای که در این رابطه به دادگاه ارسال شد آمده است که قرار دادن این عبارت بر روی پول ملی آمریکا نوعی «تبلیغ دینی و تبعیض علیه ناباوران دینی است و به خودی خود تلاشی برای تحکیم یکتاپرستی است و انحراف از قانون اساسی آمریکا تلقی می‌شود.» 
 
در شکایت‌نامه یادشده مهر کردن عبارت «ما به خدا اعتماد داریم» تبعیض علیه خداناباوران تلقی شده است. بر این پایه، این شعار، آتئیست‌ها (خداناباوران) و آنهایی که یکتاپرست نیستند یا به یک خدا اعتقاد ندارند را از دور خارج می‌سازد، گویی که آن‌ها شهروندان جامعه به حساب نمی‌آیند. 
 
این ادعا در حالی مطرح شده که بنیاد سکولاریسم، مبتنی بر حذف خداوند و معنویات از زندگی بشر و تمرکز بر انسان (اومانیسم) و تقدیس هنرهای انسان و فن‌سالاری (تکنوکراسی) است. اساسا در جهان مطلوب غرب، خدا جایگاهی در زندگی روزانه و سبک زندگی انسان‌ها ندارد و این خود انسان‌ها هستند که با تکیه بر هوش و دانایی خود اقدام به بهبود کیفیت زندگی می‌کنند.
 
افزایش دانش فنی بشر و ساختن سازه‌های غول پیکر فولادی و بتنی، دستیابی انسان به فناوری‌های جدید در زمینه ارتباطات و رایانه و همچنین گسترش و کشف قابلیت‌های جدید در زمینه صنعت روباتیک که نوعی "مخلوق انسان ساز" ارزیابی می‌شود، زمینه را برای تبلیغ سکولاریسم در غرب و تلاش برای کمرنگ کردن باور مردم به پروردگار فراهم کرده است.
 
اقدامات اخیر مبنی بر حذف هرگونه نماد – حتی ظاهری – که حاوی بار معنایی الهی و خارج از پروژه انسان محوری باشد، در راستای همین سناریو است؛ چرا که بسیاری از نهادهای آمارسنجی در ایالات متحده آمریکا تایید کرده‌اند که مردم این کشور با سرعت زیادی در حال گرایش به سمت معنویات و نظام الهی هستند و از همین رو آمار گرویدن به دین‌های آسمانی به ویژه اسلام در این کشور بسیار بالا و با رشد بسیار سریع است.
 
گفتنی است عبارت In God We Trust از سال ۱۸۶۴ میلادی تا کنون بر روی اکثر سکه‌ها و از سال ۱۹۵۷ به بعد بر روی اسکناس‌های آمریکایی درج شده است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها