کد خبر: ۱۲۲۰۲۳
زمان انتشار: ۱۵:۰۲     ۰۳ فروردين ۱۳۹۲
كارنامه دوستان و دشمنان انقلاب در فاصله ۲۲ خرداد تا ۲۲ بهمن ۸۸
برگ برگ فتنه 88 حاوي در‌س‌هايي آموزنده و عبرت‌انگيز است؛ آشكار‌تر شدن هر‌چه بيشتر نقش ممتاز ولي‌فقيه و رهبري حضرت آيت‌الله خامنه‌اي (مد‌ظله)‌ در برون‌رفت از بحران‌سازي براندازان، اثبات عظمت ملت بابصيرت، دين‌مدار و ولايت‌محور ايران، عمق کينه دشمنان ملت و تفكيك صف دوستان انقلاب و نظام از دشمنان آن و ... همگي از در‌س‌ها و بركات فتنه 88 است.
به گزارش حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران، 1388 هم تجديد حياتي براي 13 آبان‌ها و 16 آذر‌ها و 22 بهمن‌ها بود و هم منشا و مبدا تحولات نويني چون 22 خرداد و 9 دي بود.

22 خرداد تا 22 بهمن روز شمار 30 سال انقلاب بود. روند حوادث 88 ماهه پس از انتخابات به خوبي نشان داد "تجديد حيات نظام سياسي جمهوري اسلامي ايران" جامع ترين تعبير براي وصف تحولات اين برهه حساس پس از انقلاب است.

گزارش پيش رو يکي از مهم‌ترين روزهاي حوادث اين نبرد 8 ماهه ( 1 و 3 مرداد ماه 88) را بررسي کرده است.


پنجشنبه، 1 مرداد، بيانيه خبرگان رهبري خطاب به رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام


اکثریت نمایندگان مجلس خبرگان رهبری با صدور بیانیه‌ای خطاب به ملت ایران، رهبری را فصل‌الخطاب دانسته و اعلام کردند: هر گونه انحراف از راه و مواضع رهبری انحراف از آرمان‌های انقلاب و خط اصیل امام خمینی (ره) است.

در قسمتی دیگر از این بیانیه خطاب به هاشمی رفسنجانی رئیس این مجلس آمده است:

بسیاری از علما و نخبگان و شخصیت‌ها و دلسوزان نظام انتظار دارند که رئیس محترم مجلس خبرگان رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام که همواره با تدبیر و فراست در کنار امام و رهبری به حل مشکلات و معضلات کمک کرده اند در شرایط کنونی نیز با پشتیبانی بیشتر و شفاف تر از ولایت فقیه و بیانات رهبری، در این شرایط حساس، دشمنان اسلام و نظام و کینه توزان و بدخواهان و فرصت طلبان را در نقشه شیطانی برای آسیب به وحدت و همدلی، ناکام گذارند.

رجانیوز : نمایندگان موثر اصولگرا در مجلس معتقدند ریاست هم زمان مجلس و فراکسیون اکثریت توسط لاریجانی وی را با محدودیت های طبیعی و غیر قابل اجتنابی مواجه کرده است و از سوی دیگر، لاریجانی نیز با اقدامات و مواضع یک ساله اخیر خود به ویژه در جریان انتخابات ریاست جمهوری و پس از آن نشان داده است گزینه مناسبی برای ادامه ریاست بر مهمترین فراکسیون مجلس شورای اسلامی نیست.

اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در نامه‌ای سر گشاده خطاب به رئیس جمهور نوشت: شما به هزار دلیل آقای مشایی را قبول دارید، که حتی یک دلیل آن را هم خارج از قالب شعار نگفتید، اما ما هم به هزار و یک دلیل مشروعیت او را زیر سوال می دانیم؛ با این حال به یک دلیل از همان هزار و یک دلیل مان بسنده می‌کنیم.

برای بررسی صلاحیت و مشروعیت اسفندیار مشایی همین بس که در شرایط کنونی که از یک سو اعطای سمت مذکور علی‌رغم نظر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و به گونه‌ای غیرقانونی و نامشروع به او اختصاص یافته و از سوی دیگر موج ناخرسندی از او فراگیر شده و هزینه‌های بی شماری را هم برای دولت دهم فراهم می‌آورد، شهوت قدرت و مقام خواهی در وی به حدی بروز و ظهور یافته که حتی یک بار هم از لسان او کلمه‌ای استعفا شنیده نمی‌شود. اینکه هیچ کلامی با محوریت کناره گیری و عدم تمایل به این منصب از سوی او شنیده نمی‌شود، نشان از چه دارد؟

به نظر شما قابل تأمل نیست؟ اینکه فردی با این کارنامه وحشتناک هنوز از حضور در سمت‌های متعلق به این مردم شرمگین نیست، هویدای کدام خصلت او می تواند باشد؟....
احمدی نژاد از یک تا صدش تنها در قالب ولایت پذیری معنا دارد در غیر این صورت شما هم برایمان با خاتمی و موسوی و دیگران فرقی نخواهید داشت و جریان دانشجویی مسلمان چشم اسفندیار شما را هم هدف خواهد گرفت.

خبر آنلاین نوشت: عبدالله نوری وزیر سابق کشور با حمایت از مواضع هاشمی رفسنجانی در نماز جمعه، اعلام کرده که هاشمی رفسنجانی تحت فشار است.

وی که در نماز جمعه هفته گذشته حاضر شده و به گفته شاهدان اقتدا نکرده بود، همچنین روحیه بالای همسر و اعضای خانواده رئیس مجمع تشخیص مصلحت را مورد ستایش قرار داده است.

وی در ادامه با مقایسه شرایط فعلی کشور با سال‌های میانی دهه 1350 ش، نسبت به سقوط نظام جمهوری اسلامی ابراز امیدواری کرده است.
 

شنبه، 3 مرداد،  استعفاي رحيم مشايي از سمت معاون اولي رئيس جمهور

حضرت آيت‌الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي در ديدار شركت كنندگان در بيست و ششمين دوره مسابقات بين المللي قرآن كريم فرمودند: "معناي اتحاد و اعتصام به حبل الله اين است كه در اصول همدل باشيم هر چند ممكن است در برخي از فروع با هم اختلاف داشته باشيم واين مطلقا مانع وحدت واتحاد نيست" ايشان اختلاف سليقه را امري طبيعي دانستند و با اشاره به اينكه اختلاف سليقه در همه دوران هاي مختلف وجود  داشته است، افزودند:" اگر اين اختلاف سليقه ها و برداشت ها با هواي نفس مخلوط شد كار خراب مي‌شود بنابراين بايد ملاحظه كرد كجا اختلاف سليقه براساس هواي نفس و كجا براساس احساس تكليف است."

فارس نوشت: در پي انتشار نامه مقام معظم رهبري به رئيس جمهور در خصوص ضرورت بركنار مشايي از معاون اولي رئيس جمهور، اسفنديار رحيم مشايي از اين پست كناره گيري كرد.

متن كناره گيري مشايي به اين شرح است: " اينجانب بعد از دستور مقام معظم رهبري خود را معاون اول رئيس جمهور نمي‌دانم و به عنوان يك سرباز ولايي در هر كجا كه بتوانم به مردم عزيز كشور خدمت خواهم كرد."

پايگاه اطلاع رساني دولت نوشت: محمود احمدي نژاد در پاسخ به نامه رحيم مشايي با كناره گيري وي از معاونت اولي رئيس جمهور موافقت كرد.

متن نامه به شرح زير مي‌باشد:

"برادر ارجمند جناب ‌قاي مهندس رحيم مشايي؛ با تقدير فراوان از بزرگواري و پذيرش مسئوليت معاون اولي كه علي رغم ميل شخصي جنابعالي و با اصرار اينجانب انجام شد، مجددا تاكيد مي نمايم كه شما را انساني خود ساخته مومن و دلباخته حضرت وليعصر (عج) و با تعهدي عميق وآگاهانه به خط نوراني ولايت و مباني جدي اسلامي و خدمتگزاري توانمند و صديق به ملت الهي و عزيز ايران مي شناسم.

طي يك هفته اخير نيز اميدوار بودم كه با رفع برخي تبليغات منفي، فشارها و جو سازي‌هاي بعضي رسانه‌ها و جريان‌هاي سياسي، دولت بتواند از خدمات شما در جايگاه معاون اولي برخوردار بماند. با پذيرش كناره‌گيري شما از مسئوليت مذكور مطمئن هستم همواره در خدمت ملت و انقلاب اسلامي خواهيد بود. از خداي متعالي براي حضرتعالي موفقيت و عزت روز افزون مسئلت دارم."

پايگاه اطلاع رساني دولت نوشت: متن نامه محمود احمدي نژاد رئيس جمهوري به رهبرمعظم انقلاب در پي استعفاي اسفنديار رحيم شمايي از معاونت اولي رئيس جمهور به شرح ذيل است:

" محضر حضرت آيت ا... خامنه‌اي دام ظله العالي؛ ضمن ارسال رونوشت نامه كناره‌گيري مورخ 2/5/88 جناب آقاي مهندس اسنفديار رحيم مشايي از معاونت اولي، به استحضار مي‌رساند كه مرقومه مورخه 27/4/88 حضرت تعالي به استناد اصل 57 قانون اساسي اجرا شد. ايام عزت مستدام. "


تعلل هفت روزه رئيس جمهور نسبت به اجراي دستور رهبر انقلاب در عزل مشايي

اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان و دفتر تحكيم وحدت طي نامه هاي سرگشاده جداگانه‌اي خطاب به دكتر احمدي نژاد، از تعلل هفت روزه رئيس جمهور نسبت به اجراي دستور رهبر انقلاب در عزل مشايي از معاونت اولي رياست جمهوري انتقاد كرد.

مهر در خبرهاي خود آورد:

سرلشكر بسيجي دكتر سيد حسن فيروز آبادي در آيين صبحگاه ستاد كل نيروهاي مسلح در حضور فرماندهان عالي رتبه نظامي اظهار داشت: " همه ما شب گذشته متن نامه رهبر بزرگوار و فرماندهي معظم كل قوا به مقام محترم رياست جمهوري محبوب ايران را از صدا و سيما شنيديم كه فرمودند، انتصاب آن فرد بايستي ملغي و كان لم يكن شود، اين هم براي رفع اختلاف در ميان دستداران و طرفداران دولت است. "

فيروز آبادي خطاب به رياست جمهوري گفت: " برادر عزيزم! رياست محترم جمهور محبوب ملت ايران،جناب آقاي احمدي نژاد شما مفتخر به ولايت مدار و تبعيت از رهبر در ميان مردم ما هستند و شما را با اين عطر و بوي مي شناسند. ملت ايران انتظار ندارند كه جوهر اين ابلاغ رهبري خشك بشود و به آن عمل نشده باشد. "

پايگاه اطلاع رساني دولت نوشت: رئيس جمهور طي حكمي اسفنديار رحيم مشايي را به عنوان رئيس دفتر خود منصوب كرد. در بخشي از اين حكم آمده است : " ضمن تقدير فراوان از همه خدمات ارزشمند گذشته جنابعالي را كه انساني مومن و فداكار و مورد اطمينان كامل هستيد به سمت "مشاورو رئيس دفتر رئيس جمهوري" انتخاب مي نمايم. اميدوارم با همراهي همه همكاران و با توكل بر خدا و توسل به حضرت مولا صاحب الامر (عج) همچون گذشته در تلاش براي خدمتگزاري به ملت بزرگ و نظام ولايي جمهوري اسلامي موفق و سربلند باشيد."

سيد محمود عليزاده طباطبايي وكيل مدافع سيد محمد خاتمي، عليرضا بهشتي و مهدي هاشمي در گفتگو با ايسنا از احضار مديران مسئول روزنامه‌هاي ايران، كيهان و مدير عامل خبرگزاري فارس و سايت رجا نيوز با شكايت موكلانش خبرداد. علت اين اقدام درج اخباري عليه خاتمي،بهشتي و هاشمي در اين رسانه ها مي‌باشد.

قلم نيوز مي‌نويسد: سيد محمد خاتمي، مير حسين موسوي و مهدي كروبي به همراه جمع ديگري از اصلاح‌طلبان كه در ميان آنها نام هاشم آغاجري، عليرضا بهشتي و محمد سلامتي نيز به چشم مي‌خورد، در نامه سرگشاده به مراجع تقليد خواستار موضع گيري آنان در قبال بازداشت متهمين حوادث پس از انتخابات شدند.

قربان بهزاديان نژاد، رئيس ستاد انتخاباتي مهندس مير حسين موسوي در گفتگو با قلم نيوز، با تكذيب ادعاهاي مطرح شده توسط وزيراطلاعات و خطيب نماز جمعه تهران درباره ارتباط اين ستاد با يكي از سفارتخانه هاي خارجي گفت:

"از ابتداي تشكيل ستاد، ارائه پاسخ منفي به درخواست‌هاي ملاقات سفراي كشورهاي مختلف با مسئولان ستاد به عنوان يكي از سياست‌هاي اصلي مورد تصويب قرار گرفت و تا خاتمه كار ستاد اين سياست به طور دقيق به اجرا گذاشته شد."


نامه سرگشاده مهدي کروبي خطاب به وزير اطلاعات / تهديد نسبت به رخداد عاشورا

مهدي كروبي طي نامه‌اي سرگشاده خطاب به محسني اژه اي وزير اطلاعات نوشت: " در صورتي كه چاره اي براي خروج از بحران كنوني نباشد، مديريت روزهاي سخت رمضان، قدس، محرم و عاشورا و 22 بهمن دشوار خواهد بود. "

ميدل ايست آنلاين: «رسانه‌هاي آمريكا بدون وجود نامزدهاي شكست خورده (موسوي و كروبي) نمي توانستند انتخابات ايران را با شيوه تقلب مواجه كنندو به دنبال آن فشار براي انزواي دولت ايران را افزايش دهند يا مقدمات حمله به اين كشور را تسهيل كنند.اكنون غير از آمريكا، اسرائيل هم ايران را تهديد به حمله نظامي مي‌كند».

جمعي از طلاب و فضلاي حوزه علميه قم با صدوربيانيه‌اي به ادامه معرفي عوامل فتنه در قم پرداختند.

در بخشي از اين بيانيه آمده است: " حميدرضا شريعتمداري،مدير دانشكده شيعه شناسي وابسته به آقاي سيد ابوالحسن نواب و مدير مسئول سابق نشريه هفت آسمان كه حضور پر رنگي در فتنه‌ها داشته و علي رغم اشتهار وي به مخالفت و تضعيف مرجعيت در قم، متاسفانه با تلاش‌هاي فراوان به ديدار برخي مراجع معظم تقليد رفته است و تلاش نموده آنها را در مقابل دولت قرار دهد كه به حمد الله موفق نشد. حضور وي درروزهاي اغتشاش در خيابان هاي تهران به همراه همفكران وي همچون عبدالرحيم سليماني اردستاني ( از استادان مركز مطالعات اديان ومذاهب و استاددانشگاه مفيد قم) قابل توجه است. همچنين محمد علي ايازي از همفكران سيد ضياء مرتضوي و از اعضاي مجمع مدرسين و محققين است كه انتشار بيانيه‌هاي غير قانوني و كذب و زير سوال بردن انتخابات ودولت قانوني و مصاحبه هاي متعدد از جمله كارهاي وي است كه در روزهاي آشوب در خيابان‌هاي تهران همراه گروه چماق بدست و آشوب گر حاضر شده است. مسعود اديب مسئول ستاد مير حسين موسوي در قم و عضو هيئت علمي دانشگاه مفيد نيزنقش پر رنگي در حوادث اخير داشته است وازديگر همكاران سيد ضيا‌ مي‌توان به مهدي مهريزي، محمد ذبيحي و داود فيرحي و .. اشاره كرد."

اين گزارش ادامه دارد .....
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها