کد خبر: ۱۲۱۴۷۶
زمان انتشار: ۱۱:۰۸     ۲۸ اسفند ۱۳۹۱
در هفته‌های گذشته فراخوانی از طرف اعضای گروهک‌های تروریستی موسوم به «خلق عرب» برای برگزاری تجمعی در شهر بروکسل در روز 18 اسفند ماه (8 مارس) به همه اعضا و هواداران سایر گروهک‌های تجزیه‌طلب و تروریستی ساکن در اروپا زده شده و از همه آنها برای حضور در این به اصطلاح راهپیمایی دعوت کردند.
به گزارش 598 به نقل از مؤسسه راهبردی دیده بان، برگزاری این تجمع از طرف این تروریست‌ها و تجریه‌طلبان در بین سایر گروه‌های ضد انقلاب خارج‌نشین و اپوزیسیون فراری، بازتاب‌های جالبی داشته که در زیر به برخی از آنها اشاره می‌شود؛


در یکی از این واکنش‌ها نسبت به اعلام این فراخوان و برگزاری این تجمع در بروکسل یک سایت‌ ضد انقلاب که سرپرستی آن را یکی از اعضای سازمان چریک‌های فدایی خلق (شاخه اکثریت) بر عهده دارد در مطلبی با عنوان «منظره‌ی دیگری از تظاهرات بروکسل» دلیل برگزاری این تجمع و هم چنین افرادی که در این تجمع حضور داشتند را مورد حمله قرار داده و به باد انتقاد گرفته است.

60392 120511641469981 210808672811 n

این سایت حامی اصلی برگزاری این تجمع را گروهک تروریستی «حرکة النضال العربي لتحریر الأحواز» معرفی می‌کند. این سایت در ادامه مطلب خود درباره این تجمع به گزارشی از طرف سایت وابسته به «حرکة النضال» اشاره و آن را گزارشی نژادپرستانه و نفرت‌پراکن معرفی می‌کند. در پایان نیز این سایت ضمن انتقاد از حضور برخی از افراد در این تجمع این طور می‌نویسد:


«آقای عبدالحکیم الشمری عضو پارلمان بحرین و هوادار پادشاه این کشور است. وی که برای عرب‌های ایران دل می‌سوزاند و سخنرانی می‌کند، در بحرین طرفدار سرکوب (عرب‌های) معترض است و از اقدامات پادشاه بحرین علیه ناراضیان دفاع می‌کند. عبدالحکیم الشمری مناسبات حسنه‌ای نیز با سازمان مجاهدین خلق ایران ]گروهک تروریستی منافقین[ دارد. او در کمپین‌های مجاهدین ]منافقین[ هم شرکت می‌کند. خوب است برگزار‌کنندگان این مراسم اطلاعات جامعی در مورد همه‌ی سخنرانان این مراسم منتشر کنند، تا بتوان آشنایی بیشتری با آنها به دست آورد.»

a222


انتقاد دیگر در مورد تجمع برگزارشده توسط گروهک تروریستی و تجزیه‌طلب «خلق عرب» مربوط می‌شود به سایت «ایران گلوبال». در ذیل این مطلب که با عنوان «جناب نـوری حـمــزة آخه دروغ هم حدی دارد!» در این سایت قرار گرفته، کاربران این سایت ضمن دروغ خواندن گزارشی از این تجمع توسط نوری حمزه ـ که خود را روزنامه‌نگار مستقل و فعال حقوق بشر معرفی می‌کند (بخوانید تروریست و تجزیه‌طلب) ـ این طور او را به باد انتقاد می‌گیرند که:


«والله بنده هم در آن تظاهرات حضور داشتم. در آن تظاهرات جمعیت در حدود ۴۰۰ نفر بود و از میان ۴۰۰ نفر بسیاری نه تنها اهوازی نبودند بلکه از مردم عرب دیگر کشورها(بحرینی، عراقی، الجزایری و... و نیز از کردهای پژاک، حزب دمکرات کردستان ایران، کومله طرفدار جناح ایلخانی، پ.کاکا، از کردهای سوریه که در کمیته کردها در بلژیک متشکل هستند.»


یکی دیگر از کاربران این سایت نیز این طور اظهارنظر می‌کند:


«شما نوشته‌ای «هزاران اهوازی» اولاً از پرچم شرکت‌کنندگان نشان می‌دهد که کرد‌ها، ترک‌ها و عرب‌های کشورهای دیگر در این تظاهرات شرکت کردند بنابراین شما با عنوان کردن هزاران نفر اهوازی شرکت  دیگران را منکر شده‌اید، دروغ دوم شما این است که هزاران نفر می‌شود چیزی نزدیک به ده‌هزار نفر ... در حالی که تعداد آنان حداکثر چیزی در حدود سی صد و یا چهار صد نفر باشد.»


کاربری دیگر که خود را فرهاد ایرانی معرفی می‌کند اینگونه می‌نویسد:


«جدا از اینکه چه تعداد از این افراد براستی ایرانی‌ هستند و چه تعداد با حقّه رو شده موسوم به صد دلاری (شیوه‌ای که سازمان مجاهدین مخترع آن است) گرد آورده شده‌اند اما نکته جالب فراخوان سایت‌های عربی‌ و رسانه‌‌های آنها برای شرکت اعراب ساکن اروپا در این میتینگ بود. یکی از این سایت‌ها متعلق است به جمعیت اخوان المسلمين سوریه که نسبت به نوع مشابه آن در مصر دارای تفکرات رادیکال‌تر و سلفی‌گرایانه بیشتری است. در این فراخوان صراحتاً از تمامی‌ اعراب ساکن اروپا درخواست شده برای هم‌دردی با برادران در اهواز اشغالی(اصطلاحی که در مورد فلسطین هم با این عبارت «فلسطین المحتلة» بکار می‌ره) در آن شرکت کنند که هزینه آن شامل حمل و نقل از سرتاسر اروپا و ... هم کاملاً واضح است که از چه منبعی تأمین میشه. اما نکته جالب بلند کردن پرچم‌های خیالی آذربایجان ج ن و ب‌ ی و دیگر پرچم‌های سرویس‌های بیگانه ساخته است که دقیقاً نشانگر ارتباط و یکی‌ بودن سرچشمه این گند‌زار و توطئه بر ضد کشورمانه‌.»

habib

حبیب نبگان، سرکرده گروهک حرکه النضال


اگر بخواهیم به سایر انتقادها و موضع‌گیری‌های ضد انقلاب و اپوزیسیون خارج‌نشین در این مورد اشاره کنیم مثنوی هفتاد من کاغد می‌شود و از حوصله این مطلب خارج است.

نکته دیگری که باید به حضور اعضا و هوادران سایر گروهک‌های تروریستی از قبیل پژاک، حزب دمکرات کردستان ایران، کومله طرفدار جناح ایلخانی و حتی گروهک تروریستی پ.ک.ک در این تجمع اشاره کرد.


در انتها باید به  این نکته توجه کرد که  این تجمع در تاریخ و روزی برگزار شده است که اتحادیه اروپا در حال بررسی نام 9 نفر از شخصیت‌های سیاسی و قضایی کشورمان برای قرار دادن نام آنها در لیست تحریم‌های اتحادیه اروپا بوده است و این خود نکته‌ای قابل تأمل است.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها