کد خبر: ۱۲۰۴۲۷
زمان انتشار: ۱۲:۰۹     ۲۳ اسفند ۱۳۹۱
مدیر برنامه‌ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران با تاکید بر این‌که مساله بازداشت سلطان پتروشیمی هیچ‌گونه ارتباطی به بخش دولتی صنعت پتروشیمی ندارد، گفت: موضوع سلطان پتروشیمی به بخش خصوصی برمی‌گردد.
به گزارش 598، می مدت ها پیش از شرکت بازرگانی پتروشیمی رفته بود، تصریح کرد: موضوع بازداشت و دادگاه سلطان پتروشیمی خدشه‌ای در کارهای بخش پتروشیمی وارد نکرده است. 
 
وی با اشاره به این‌که بازداشت سلطان پتروشیمی مربوط به مسایلی از قبل است که اکنون پیگیری می شود، اظهار کرد: با توجه به خصوصی بودن شرکت بازرگانی پتروشیمی موضوع سلطان پتروشیمی تاثیری بر فعالیت صنعت پتروشیمی و کار ما ندارد. 
 
مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران در ادامه یادآور شد که تنها ۴۵ درصد سهام شرکت بازرگانی پتروشیمی متعلق به خلیج فارس است و این شرکت خصوصی محسوب می‌شود. 
 
رییس دفتر توسعه تکمیلی شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران نیز در مورد پرونده موسوم به "سلطان پتروشیمی ایران" در گفت‌وگو باایسنا با تاکید بر این‌که وزارت نفت کارمندان گزینش شده و شریفی دارد، اظهار کرده بود که شرکت بازرگانی پتروشیمی باید با تدبیر بیشتری واگذار می‌شد چرا که عدم دقت لازم در واگذاری‌ها ممکن است باعث مشکلاتی شود. 
 
محمد زیار با تاکید بر این‌که شخصی که به عنوان سلطان پتروشیمی دستگیر شده، یک مدیر برجسته نبوده است، گفت: طبیعتا در هر دستگاهی ممکن است به هر دلیلی درباره‌ نفراتی در دادگاه اظهار‌نظر شود اما این موضوع تاثیری بر وضعیت بازار صنعت پتروشیمی نمی‌گذارد. 
 
وی با تاکید بر این‌که شخص بازداشت شده نه مدیر ارشد و نه تولید‌کننده است، اظهار کرد: وقتی گردش مالی چند میلیارد دلاری در بخشی صورت گیرد ممکن است سوء‌استفاده مالی هم بشود. 
 
زیار در پاسخ به این پرسش که علاوه بر گردش مالی بالا چه چیزی زمینه‌ساز فساد است، اظهار کرد: ساختار وزارت نفت، ساختار بسیار محکم و خوبی است و وزارت نفت که بزرگ‌ترین وزارتخانه اقتصادی کشور است و گردش‌های مالی بسیار بالایی دارد از نظر سلامت در سطح استاندارد بالا است. 
 
با دقت نظر در واگذاری می‌توانستیم از اختلاس پیشگیری کنیم 
 
رییس دفتر توسعه تکمیلی شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران ادامه داد: اگر با دقت نظر بیشتر واگذاری‌ها در پتروشیمی صورت می‌گرفت شاید می‌توانستیم از این موضوع پیشگیری کنیم. 
 
زیار تاکید کرد: برخی شرکت های پتروشیمی نباید به نحوی که واگذار شد به دست بخش خصوصی سپرده می‌شد. 
 
وی با تاکید بر این‌که یک بنگاه نباید از یک ساختار نظام‌مند بدون مطالعه جدا و واگذار شود، اظهار کرد: در صورتی که هنگام واگذاری یک بنگاه اقتصادی از وزارت نفت ملاحظات لازم وجود نداشته باشد ممکن است در دوره گذار زمینه‌هایی برای کارهایی ایجاد شود. 
 
رییس دفتر توسعه تکمیلی شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران در پاسخ به این پرسش که چرا لقب سلطان پتروشیمی به فرد متهم به سوء‌استفاده مالی داده شده گفت: این لقب را اصحاب رسانه انتخاب کردند و «سلطان پتروشیمی» کلمه‌ای رسانه‌ای است. به هرحال صورت مساله این است که کارمندی را خواسته‌اند و به اتهامات وی رسیدگی می‌کنند؛ باید اجازه داد دادگاه در این باره اظهار‌نظر کند. 
 
زیار با تاکید بر این‌که مساله مطرح شده تاثیری روی صنعت پتروشیمی چه در داخل و چه در بعد بین‌المللی آن نمی‌گذارد، در مورد چرایی شکل‌گیری سلطان پتروشیمی اظهار کرد: من با کلمه سلطان پتروشیمی موافق نیستم و معتقدم تا چیزی در دادگاه اثبات نشده نباید از واژه‌هایی به این شکل استفاده کرد. 
 
به گزارش ایسنا پیش از این دادستان کل کشور با اعلام بازداشت فردی با هویت «سلطان پتروشیمی» تاکید کرد که فعلا نمی‌تواند درباره این پرونده سخن بگوید. 
 
غلامحسین محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه در سفر اخیر خود به اصفهان از فردی به عنوان سلطان پتروشیمی نام بردید، این فرد چه کسی است؟ گفت: فردی به این نام بازداشت شده که از بیان جزئیات این پرونده معذورم.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها