کد خبر: ۱۱۹۷۶
زمان انتشار: ۱۱:۰۹     ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۰

بولتن نيوز: موسسه "اتحاد علیه ایران هسته‌ای" (United Against Nuclear Iran) که يك نهاد بین المللی وابسته به تشکیلات صیهونیستی است و بر اين اساس شكل گرفته كه از طرفي ایران را به عنوان یک تهدید هسته ای جهانی به افکار عمومی جهانيان معرفي كرده و از طرف ديگر تلاش مي‌كند كه با فشار بر شرکت های بزرگ بين المللي كه با ايران رابطه‌ي اقتصادي دارند آنان را وادار به تحریم اقتصادی ایران کند در جديدترين اقدام خود از کمپانی بزرگ آلمانی - سویسی "لیبهرر" (Liebherr) که سازنده کرن (crane) و تجهییزات بالابر است و محصولات خود را در ایران از سوی دو کمپانی ایرانی بفروش می رساند، خواسته  كه با ايران ارتباط تجاري خود را قطع كند.

به گزارش خبرنگار بولتن نيوز، این تشکیلات صیهونیستی که به هر نحوی قصد دارد جلوي حرکت ایران برای هسته ای شدن را بگیرد، با اتهامات بی پایه و اساس، و اقدامات ایضایی دیگر در سطح جهان علیه ایران اقدامات سیاسی و تخریبگرانه‌اي انجام مي‌دهد.



هم‌چنين این تشکیلات متخلف بین المللی که با اقدامات تمامیت خواهانه آنها در مجامع بین المللی بایستی مقابله کرد به کمپانیهای دیگر سازنده کرن، مانند کمپانی کاترپیلار (Caterpillar)، ترکس (Terex) و کوماتسو (Komatsu) نيز نامه نوشته که با ايران مراوده‌ي اقتصادي خود را قطع كنند و آنها هم اعلام کرده اند که دیگر به ایران کرن ارسال نخواهند كرد.



اين مؤسسه‌ي وابسته به لابي‌هاي صهيونيستي هم‌چنين به کمپانیهای Tadano (ژاپن)، UNIC (ژاپن)، Cargotec (فنلاند)، Konecranes (فنلاند)، XCMG (چین)، Kobelco (ژاپن)، Zoomlion (چین) و Gottwald (آلمان) نيز هشدار داده که نسبت به معامله و فروش کرن به ایران مراقب باشند که در غير اين صورت تبلیغات جهانی علیه آنان را نيز آغاز خواهد كرد.

تهدیدات این تشکیلات صیهونیستی نسبت به ایران در شرایطی است که اقدامات تهدیدآمیز این گروه علیه کمپانیهای خارجی که در حال مذاکره با آنان هستند شرایط را به نحوی پیش برده که هرچه سریعتر بايد جلوي این زیاده خواهیها گرفته شود.

يادآور مي‌شود گروه موسوم به اتحاد عليه ایران هسته ای پیش از این، علاوه بر نصب بیلبوردهای تبلیغاتی علیه ایران و احمدی نژاد، لیستی از تمامی شرکت های صنعتی و تجاری و.. که با ایران روابط اقتصادی دارند؛ تهیه و منتشر کرده است و با ارسال نامه هایی برای روسای این کمپانی ها، از آنها خواسته که مبادلات بازرگانی خود را با ایران قطع کنند تا در نتیجه ی اعمال فشار جهانی بر ایران، احمدی نژاد از ساختن بمب هسته ای دست بردارد.



اين تشكيلات در چند ماه اخير به شركت‌هايي چون "مائرسك"، يكي از بزرگ‌ترين شركت‌هاي حمل و نقل دريايي، شركت فيات كه در تازه‌ترین قرارداد خود قرار است ۲۰۰۰ دستگاه خودرو به ایران بفروشد و نيز شركت  CMA CGM، سومین شرکت کشتی رانی حمل کانتینر در جهان، فشارهايي را مبني بر قطع رابطه تجاري و اقتصادي با ايران وارد كرده است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها