کد خبر: ۱۱۸۵۶۱
زمان انتشار: ۱۰:۱۵     ۱۷ اسفند ۱۳۹۱
تابوت رئیس‌جمهور فقید ونزوئلا وارد آکادمی نظامی «کاراکاس» شد و تا فردا در آنجا نگهداری می‌شود تا مردم این کشور بتوانند به آن ادای احترام کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شبکه «بی بی سی»، تابوت حامل پیکر «هوگو چاوز» وارد آکادمی نظامی «کاراکاس» شد و قرار است تا فردا، جمعه در آنجا نگهداری شود تا علاقمندانش بتوانند به او ادای احترام کنند.

گزارش‌ها از ونزوئلا حاکی از آن است که مراسم تشییع جنازه و تدفین چاوز قرار است روز جمعه برگزار شود.

بی بی سی گزارش داد که هزاران نفر در شهر کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، تابوت حامل پیکر هوگو چاوز را در خیابان‌ها همراهی کردند.

عزاداران چاوز که بسیاری از آنها پیراهن‌های قرمز بر تن داشتند، تابوت وی را که در پرچم ونزوئلا پیچیده شده بود گل باران کردند.

چاوز سه‌شنبه شب در اثر بیماری سرطان در سن 58 سالگی درگذشت.

«ماریا الکساندرا» مادر 46 ساله 6 فرزند به خبرگزاری فرانسه گفت: اول عیسی مسیح بعد هوگو چاوز.

مراسم عشاء ربانی برای چاوز با حضور خانواده وی و رهبران آمریکای لاتین در نمازخانه دانشکده افسری برگزار شد.

طبق قانون اساسی ونزوئلا، انتخابات تازه‌ای باید ظرف 30 روز آینده برگزار شود و دولت گفته کار را بر اساس همین برنامه زمانی پیش خواهد برد.

گمانه‌ها بر این اساس است که احتمالاً «نیکلاس مادورو» معاون ریاست جمهوری ونزوئلا، در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری این کشور پیروز شود.

بر اساس این گزارش، بسیاری از حامیان چاوز خواستار دفن رئیس‌جمهور خود در کنار «سیمون بولیوار» رهبر آزادیبخش ونزوئلا شده‌اند.

رؤسای جمهور تعدادی از کشورهای آمریکای جنوبی از جمله «آرژانتین»، «بولیوی» و «اوروگوئه» برای ادای احترام به کاراکاس رفته‌اند.

بسیاری از کشورها از جمله آرژانتین و اکوادور اعلام سه روز عزای عمومی کردند و در ایران نیز یک روز عزای عمومی اعلام شد.

بسیاری از کشورهای غربی همچون آمریکا با مرگ چاوز تلاش می‌کنند، بتوانند سیاست‌های این کشور آمریکای لاتین را دستخوش تغییرات کنند اما نیکولاس مادورو هنگام اعلام درگذشت چاوز از مردم ونزوئلا خواست که اتحاد خود را حفظ کنند.

او از مردم خواست که ضعف نشان ندهند، به خشونت متوسل نشوند و کینه و نفرت به دل‌های خود راه ندهند و ارتش هم گفته است که به پارلمان ونزوئلا و معاون رئیس جمهور وفادار خواهد بود.

به گزارش بی بی سی، ارتش در سال 2002 در یک کودتای ناموفق علیه چاوز برای مدتی کوتاه قدرت را در آن کشور در دست گرفت، اما کودتا با حمایت مردم از چاوز شکست خورد.

پس از فوت چاوز، دو وابسته نظامی آمریکایی مستقر در ونزوئلا به اتهام تجسس از واحدهای ارتشی از این کشور اخراج شدند.

بر اساس این گزارش، مرگ چاوز غم و اندوه فراوانی را برای مردم ونزوئلا از جمله فقرا به همراه داشت زیرا چاوز در طول 13 سال حکومت خود طرح‌های متعددی را برای کمک به فقرا ونزوئلا اجرا کرد.

مراکز بهداشتی و درمانی در برخی از فقیرترین محلات شهرها ساخته شد و ده‌ها هزار هکتار زمین ملی شده، که پیش‌تر این زمین‌ها در اختیار شرکت‌های چند ملیتی بود را به کشاورزان واگذار کرد.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها