کد خبر: ۱۱۸۲۸۲
زمان انتشار: ۱۱:۳۱     ۱۶ اسفند ۱۳۹۱
رئیس فدراسیون وزنه‌برداری گفت: المپیک دیگر تمام شد و وزنه‌برداران باید از حالا به فکر موفقیت در جهانی ۲۰۱۳ باشند، چراکه اگر به فکر نباشند دیگر مدال بی‌مدال.

به گزارش598، به نقل از خبرگزاری فارس، با برگزاری رقابت‌های قهرمانی کشور و انتخاب ملی‌پوشان وزنه‌برداری، فصلی جدید در این رشته ورزشی آغاز شده و پولادمردان به امید روزهای موفق، کار را از امروز در اهواز آغاز می‌کنند.

در این خصوص و اتفاقات روز وزنه‌برداری با حسین رضازاده گفت و گویی را انجام داده که متن آن در زیر می‌آید:

فارس: پس از اعلام ملی‌پوشان وزنه‌برداری، اردوی تیم ملی از امروز به میزبانی اهواز آغاز می‌شود. در خصوص برنامه‌های آماده‌سازی تیم‌های ملی توضیح می‌دهید؟

پس از برگزاری رقابت‌های لیگ برتر وزنه‌برداری و رقابت‌های قهرمانی کشور که به میزبانی ایلام برگزار شد، برنامه‌های تیم‌های ملی را پیگیری می‌کنیم که در همین راستا تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان تا پایان اسفندماه تمرینات خود را در هشتگرد ادامه می‌دهند. تیم ملی بزرگسالان هم از امروز در اهواز کار را آغاز کرده و تا پنجم فروردین ماه در این شهر اردوی خود را ادامه می‌دهد.

فارس: مهم‌ترین برنامه‌های سال آینده وزنه‌برداری چیست؟

فروردین‌ماه سال آینده رقابت‌های نوجوانان جهان به میزبانی ازبکستان برگزار می‌شود. پس از این رقابت‌ها هم تیم ملی جوانان اردیبهشت ماه برای حضور در رقابت‌های قهرمانی جوانان جهان راهی پرو می‌شود. پس از این دو رقابت‌ هم تیم ملی بزرگسالان باید خود را برای حضور در سه رقابت قهرمانی آسیا، همبستگی کشورهای اسلامی و قهرمانی جهان که به میزبانی لهستان برگزار می‌شود، آماده کند.

فارس: به نظر می‌رسد با این حساب وزنه‌برداری سال سختی را پیش‌رو دارد؟

درست است. استارت کار با نوجوانان است و امیدوارم بتوانیم مدال‌های خوبی را از این رقابت‌ها به دست بیاوریم و بتوانیم سهمیه کامل مسابقات المپیک جوانان را هم کسب کنیم.

فارس: برای سایر رقابت‌ها هم برنامه دارید که با قدرت شرکت کنید؟

همین طور است و برای حضور قدرتمند در تمام رقابت‌های آینده با برنامه‌ریزی کادر فنی پیش می‌رویم و امیدوارم سال موفقی را سپری کنیم.

فارس: فاصله‌ای که بین المپیک و اردوهای تیم ملی بزرگسالان ایجاد شد، کمی زیاد نبود؟

این طور نیست. وزنه‌برداران پس از المپیک به استراحت نیاز داشتند. البته این طور نبود که کامل استراحت کنند بلکه در این مدت تمرینات سبک خود را برگزار می‌کردند.

فارس: یعنی این طور نبود که در باد موفقیت در المپیک خوابیده باشند؟

خیر. آنها چندین سال پیاپی در اردوها تمرین کرده و استراحت هم برای بدن لازم است. البته برخی از آنها مصدوم بودند که اقدامات درمانی را انجام می‌دادند.

فارس: اتفاقا برخی از همین مصدومان از عدم رسیدگی برخی نهادها دلخور بودند.

خود ما در فدراسیون رسیدگی‌های لازم را انجام دادیم. بهداد سلیمی و سجاد انوشیروانی روز گذشته پیش من بودند و کارهای مربوط به آنها توسط کادر فنی تیم ملی و فدارسیون انجام می‌شود. پس از آسیب دیدگی آنها هم، فدراسیون پزشکی ورزشی با هماهنگی وزارت ورزش کارهای درمانی این قهرمانان را انجام داده است.

فارس: کیانوش رستمی هم خیلی دلخور است

کیانوش از مسئولان استانش ناراحت است، در غیر این صورت فدراسیون و کادرفنی تیم ملی هر کاری از دستشان برآمده انجام داده است. البته استان هم به کیانوش رستمی کمک کرده و آنها دیگر فکر می‌کنند اگر این طور بگویند چیزی گیرشان می‌آید. المپیک دیگر تمام شد و باید به فکر موفقیت‌های جدید باشند. اگر بخواهند در باد مدال المپیک بخواهند، دیگر موفقیتی در کار نخواهد بود.

ما همه ملی‌پوشان را حمایت کردیم و امیدوارم آنها هم به فکر روزهای آینده باشند. تنها مشکلی که بود قول پاداش المپیکی‌ها از سوی کمیته ملی المپیک بود که آن هم به زودی پرداخت خواهد شد.

باز هم تأکید می‌کنم که المپیک دیگر تمام شد و وزنه‌برداران باید از حالا به فکر موفقیت در جهانی 2013 باشند. چراکه اگر به فکر نباشند دیگر مدال بی‌مدال. 

فارس:‌ از بهداد سلیمی چه خبر؟

بهداد هم تمرینات سبک خود را آغاز کرده تا مصدومیت کتفش کامل رفع شود.

فارس: کوروش باقری، سرمربی تیم ملی اعتقاد داشت که در تیم ملی فوق سنگین یک وزن خالی است.

فوق‌سنگین برای ایران است و امیدوارم همچنان مدال‌های این وزن در اختیار وزنه‌برداران ایرانی باقی بماند.

فارس: این روند در لهستان ادامه دارد؟

امیدوارم. در حال حاضر رشید شریفی و بهادر مولایی آماده هستند و باید با کار روی این افراد و زحمت خودشان، به مدال‌آوری در فوق سنگین در جهان ادامه دهیم. آنها باید سعی کنند وزنه‌های بیشتر از 200 کیلو در یکضرب و بیشتر از 250 کیلو را در دوضرب بزنند.

فارس: بهادر مولایی هم قصد دارد وزنه 270 کیلویی را مهار کند.

همه دوست دارند وزنه سنگین‌تری را بلند کنند اما هر چه در مسابقه زده شود، ثبت می‌شود.

فارس: از طرح‌های استعدادیابی چه خبر؟

برنامه ما بر اساس استعدادیابی و پشتوانه‌سازی در وزنه‌برداری استوار است. حدود دو ماه و نیم ماه است که اردوی تیم‌های ملی رده‌های سنی‌مان تشکیل شده و به شدت به بحث استعدادیابی و پشتیبانی تیم‌های ملی اهمیت می‌دهیم.

فارس: انتخاب کادر فنی تیم‌های ملی و در رأس آنها کوروش باقری تا چه اندازه در موفقیت‌های به دست آمده تأثیرگذار بوده است؟

کوروش شبانه روزی در کنار ملی‌پوشان زحمت کشیده و برنامه‌های خوبی را تنظیم کرده است.

فارس: از حمایت‌ها راضی هستید؟

حمایت دوستان در وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک و دوستانی که در بیرون داریم باعث شده تا برنامه‌های فدراسیون از جمله برپایی اردوها به خوبی پیش برود. 5 مرحله اردو برای المپیک لندن برگزار شد که تمام هزینه‌ها شخصی بود.

فارس: مشکلات مالی هم دارید؟

این مشکل همه جا است. اما برنامه‌مان پیش می‌رود و با کمک دوستانمان تعطیلی در کار ما نیست.

فارس: زوج موفق رضازاده و باقری تا چه زمانی ادامه دارد؟

تا هر زمان که خدا بخواهد.

فارس: همچنان در بحث دوپینگ هم موفق هستید و گویا دیگر از این موضوع در وزنه‌برداری خبری نیست.

3 سال و نیم است که پاک هستیم و حتی آیان، رئیس فدراسیون جهانی هم گفته بود که به همین دلیل باید از ایران تجلیل کنیم که در این مدت توانسته پاک باشد.

فارس: در خصوص عملکرد وزنه‌برداری در سال 91 چه نظری دارید؟

در این خصوص من نباید نظر بدهم و دیگران باید اظهار نظر کنند.

فارس: خود شما راضی هستید؟

با 4 مدال المپیک راضی نباشم؟ با کسب مدال‌های جهانی و المپیکی که به دست آمده خداراشکر راضی هستیم و سعی می‌کنیم با کمک دوستان سال‌های آینده و در المپیک‌های بعدی رنگ مدال‌هایمان خوشرنگ‌تر شود.

فارس: اگر کشتی از المپیک حذف شود تمام نگاه‌ها به وزنه‌برداری معطوف می‌شود، در این صورت کارتان سخت نمی‌شود؟

خدا کند که کشتی از المپیک حذف نشود. اگر این اتفاق بیفتد چون وزنه‌برداری در المپیک‌ها مدال‌آور بوده است، تمام نگاه‌ها به وزنه‌برداری معطوف شده و کارمان سخت‌تر از گذشته می‌شود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها